2.Evlilik sorunsalı

Arkadaşlar konu sahibi etiket meraklısı farkında iseniz, okul müdür yardımcısı olması onun için bir onur madalyası.

2 çocuk değil 3 çocuğu da olsa da evlenir.
Cocukların yaşlarında da gariplik var.
Kız cocugunun 4 yasinda olması gerekiyor, 9 aylıkmış.
Erkek çocuğununda 4 yaşından büyük olması gerekiyor.

Siz anne olmadan annelik konusunda her yönden kendini yeter sanan kişilerdensiniz.

Hele bi evlen gör de zorlukları anlarsın, totonun sesi nereden geliyor….

Ondan sonra 3. Evlilik yapıcam yorumlarınızı alayım diye konu açarsınız.

Arkadaşlar konu sahibi etiket meraklısı farkında iseniz, okul müdür yardımcısı olması onun için bir onur madalyası.

2 çocuk değil 3 çocuğu da olsa da evlenir.
Cocukların yaşlarında da gariplik var.
Kız cocugunun 4 yasinda olması gerekiyor, 9 aylıkmış.
Erkek çocuğununda 4 yaşından büyük olması gerekiyor.

Siz anne olmadan annelik konusunda her yönden kendini yeter sanan kişilerdensiniz.

Hele bi evlen gör de zorlukları anlarsın, totonun sesi nereden geliyor….

Ondan sonra 3. Evlilik yapıcam yorumlarınızı alayım diye konu açarsınız.
Niye bu kadar size zor geldi ki ?

2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
2 çocuklu olmaz canım.Daha çok gençsin acele etme bence.

Bilmiyorum hanımefendi 2021 de vefat etmis galiba net tarihini hatırlamıyorum
evlenmeyi planladığınız kişiyle ilgili bu kadar az şey biliyor olmanız, en önemli şşeylerden birinden emin olmamanız çok ürkütücü
mutsuzluk bas bas bağırıyor ama evlenmek de ısrarcısınız
siz bilirsiniz

evlenmeyi planladığınız kişiyle ilgili bu kadar az şey biliyor olmanız, en önemli şşeylerden birinden emin olmamanız çok ürkütücü
mutsuzluk bas bas bağırıyor ama evlenmek de ısrarcısınız
siz bilirsiniz
Mutlu olup olmamam sizi niye bu kadar alakadar ettti ki tamam da sanki evlendim yani bu kadar art niyetli olmayın

Mutlu olup olmamam sizi niye bu kadar alakadar ettti ki tamam da sanki evlendim yani bu kadar art niyetli olmayın
art niyet mi???
art niyetli olsam aaaa hiç kaçırma hemen evlen derdim
konu açıp soru soran sizsiniz farkındasınız değil mi

neyse size söyleyecek başka lafım yok bu durumda bana art niyetimle iyi günlerrr

2.evlilik yapmayı düşünüyorum ilk evliliğimden çocuğum yok birisinin vasitasiyla biriyle tanıştım adamın karısı üç yıl önce kovitten vefat etmiş adam okulda müdür yardımcısı durumu iyi iki evladı var biri 2 diğeri 4 yaşında 25 yaşındayım tavsiyelerinizi bana verebilirmisiniz rica etsem ne gibi zorlukları olacak böyle bir topa gitmelimiyim
25 yaşında 2 çocuklu adamla ne işin var? adam çocuklara bakıcı eve hizmetli arıyodur. Ahım şahım bir aşk da yok arada anlatımdan belli. 30 olmadan 2. Boşanmayı istemiyorsanız hayatınıza bakın. Evlenmek zorunda değilsiniz

Bende öğretmenim ve çocuğun gelişim dönemlerini biliyorum
Onlar bana emanet olarak göreceğim çocuk doğurmama bile gerek olmayacak artık bence güzel
Bence sadece gelişim dönemini bilmek yeterli gelmiyor.
Genetik karakteristik özelliklerde var sonuçta.
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde ki ikimizde istedik özellikle bir insanı hayata getirmenin,yetiştirmenin stresine girdim kendi kendime.

Bir evde bir erkekle yaşamak ne demek biliyorsunuz? mutsuz olmuşsunuz ki boşanmışsınız.
dünyanın en iyi iki insanını bir eve koyun ve onlara sorumluluklar verin onlar da çatışacak. fakat uzlaşmak her çatışmanın sonrasında beklenen.
siz adamın çocukları yüzünden de çatışacaksınız. bu çatışma durumunda koruma içgüdüsü taşıyan eşiniz size üzüleceğiniz bir cümle sarf edecek. basit bir cümle olacak ama size fazla gelecek. pms döneminiz olacak. hamile olacaksınız. ya da yeteri kadar sevilmediğinizi düşüneceksiniz.
hepsini yaşıyoruz.
biz öz çocuklarımız sebebiyle öz babaları ile sorunlar yaşayabiliyoruz. çözüyoruz bir şekilde. kırılıyoruz da. ancak çocuklar bizim olunca kırgınlıkları büyütmüyoruz. çocuklar başkasının olunca kırgınlıklar büyür. çünkü biz hep eşimiz için en olmak isteriz. en sevdiği...
çocuklar da en sevdiğimiz olur. ki bu çocuklar annesiz tek ebeveynleri babaları en sevilen olmalılar zaten. ihtiyaçları var.
siz onları çok sevseniz de aranız iyi olsa da eşinziin bazı tavırları sizi o kadar kıracak ki o kırgınlıklar büyüyecek. affedemeyecekseniz.
her şeyin mükemmel gitme ihtimali yok mu?
yok!
sefa sürmeye gelmedik. herkesin hayatında sorunlar var. göz göre göre sorunların ta baştan oluşacağa hayatlar için durup düşünmeliyiz derim.
çok mu aşıksınız?
aşıksanız da bir durup düşünün ve vazgeçin.
aşk bitiyor.

Arkadaşlar ön yargı ile yaklaşmayın lütfen hemen evlilik yapacağım diye bir şey yok çocukları emanet olarak göreceğim inşallah
Çocuk olmasaydı düşünün zamana bırakın derdim. Ama inanın çocuk her ne kadar emanet olarak görürüm desenizde öyle olmuyor. Sizden olmadıkları için ister istemez zamanla size karşı olan davranış ve tutumları sinirlerinizi yıpratabiliyor. Kendi çocuğunuz olsa hiç sorun teşkil etmez ama el çocuğu öyle olmuyor. Birde yaşları da küçük büyük olsalar oturup konuşur fikirlerini az çok bilirsiniz. Yarın bi gün sizi istemediklerini söylediklerinde artık dayanamaycak hale gelebilirsiniz. Birde annelerini kaybetmişler onlar için baya çok bir dönem olacak. En azından 2 yıl evlenmeyin hem çocuklarla hem adamla vakit geçirin ki neler olacak az çok görürsünüz. Ama şunu unutmayın onları kendi evladınız gibi görmeniz gerekiyor.

Evlenmeyin.Büyük konuşmuyorum ama farzı misal bekar olsaydım 40 yaşına yakın birisi olarak çocuklu biriyle evlenmezdim. Son tercihim bile olmazdı. Çünkü çocuğum yok.
Hele ki 2 4 yaşlarında çocuklar daha bebek sayılır. Tüm gün ilgilenilmesi lazım. Aynı evde sürekli bak besle ilgilen temizle büyüt vs yapabilir misiniz? Velev ki ileride çocuk istediniz. 3.cocuk olacak. Maddi olarak 3 çocuklu 5 kişilik ailenin geçimi daha fazla olur. Öğretmen kökenli idareci demişsiniz en üst düzeyde 20 bin alıyor desek. Siz de 12 bin alsanız 32 bin eder. İleride 3 çocuğun eğitimi kursu üstü başı yemesi içmesi gezmesi çok tutacak. Öyle çok iyi yaşatmaz sizi. Ortalama yaşarsınız. Adam için iyi kısmetsiniz hem çocuğunuz yok hem çalışıyorsunuz yaşınız genç iki küçük çocuğa bakabilirsiniz. 30lardaki kadinlar aşırı zengin değilse böyle 2 küçük çocuğu olan adamı asla kabul etmez. Ondan size teklif etmiş. Siz 2 küçük çocuklu biriyle niye evlenmek istiyorsunuz onu anlamadım. Sizin için bu evlilik çok mantıksız geldi bana. Bence kabul etmeyin.

Son düzenleme:
Hadi sizindr çocuğunuz olsa neyse ama çocuklar çok küçük ben olsam evlenmem gerçekten çok zor onlara bakmak eğer bi hareketlerine kızsanız üvey anne derler yapmayın bence

X