- 20 Mayıs 2022
- 712
- 887
- Konu Sahibi kymetgenc12
Neden bu 19 ve 27 yaş arası gençler çocuğu olan biriyle evlenmek ister? Yaşın 25 adamın 2 tane küçük çocugu var eeee evlendin diyelim şimdi emanet olarak göreceğim yazmışsında o iş öyle olmuyor. Sen bile benim gözümde daha çocuksun birde ne ara evlilik yaptın ayrıldın. Şu hayatı bu kadar hızlı yaşamayın lütfen siz yaşınız 30 40 olunca erkek kıtlığı çıkmıyor ha. 30 yaşındayım kesinlikle böyle bir evlilik yapmam deli miyim acaba yeni bir hayata alışmaya çalışırken bide 2 tane daha bebeğin sorumluluğunu alayım. Ki gel gelelim bazen insanların kendi çocuguna tahammülü olmuyor kaldı ki başkasından olan çocuga olsun.Şimdi emanet olarak göreceğim dersiniz biraz zaman geçince buraya gelip eşimin çocuklarından bıktım eşimin çocukları şöyle yaptı vs diye konular açarsınız. Hadi siz böyle cahillik yapmayı düşünüyorsunuz acaba aileniz nasıl izin veriyor onuda anlamadım benim ablam eşini kaybetti çoçuğu yok ama karşısına çocuklu biri çıktığı zaman kabul etmiyor. Akıllı kadın vesselam çok yanlış yapıyorsunuz kendi denginizi bulursunuz merak etmeyin evde kalmazsınız.