- 22 Nisan 2023
- 1.076
- 4.908
- 53
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Valla sağlıklı olsun 1 tane bebeğim olsunYa ikiz olursa demi
Herkesin kardeşi var ileride biz öldüğümüz zaman kızım sap gibi kalıcak diye düşünüyorum.
Önce kızınızın problemlerini çözün, ergenliğini sağlıklı atlatmasına yardım edin. Size vuran bağıran okulda her gün problem yaşayan, arkadaşlarıyla anlaşamayan kızınız önce bir düzelsin. Kaç tane konu açtınız, var mı kızınızda bir gelişme? 24 saat ilgilenmeniz gereken bir bebek varken bu kızcağız ne olacak? Ayrıca anksiyeteniz var. Bir yenidoğan ve bir problemli ergenle ne hale gelirsiniz hiç düşündünüz mü?
Niye sap gibi kalsın ki kendi ailesi olur, arkadaşları olur? Bahane yaratıyormuşsunuz gibi geldi.Herkesin kardeşi var ileride biz öldüğümüz zaman kızım sap gibi kalıcak diye düşünüyorum
37. Yaşındayım. 12 yaşında kızım var. Yıllardır çocuk istemedim. Sonra istemeye başladım bu kezde olmadı.
35 yaşında dış gebelik oldu, daha sonra tüp bebek denedik kimyasal oldu yani elimizden gelen herşeyi denedik ama olmadı olmuyor
2 ay önce rahim filmi çektirdim zaten sağ tüpüm yok, sol açıkmış ama olmadı. Dün regl oldum ve her regl olduğumda üzülüyorum içim buruluyor keşke kızım küçükken düşünseydim diye pişmanlık yaşıyorum
Herkesin kardeşi var ileride biz öldüğümüz zaman kızım sap gibi kalıcak diye düşünüyorum. Yakın zamanlarda hep duyuyorum 40 yaşında hamile kalan, eşimde sperm sorunu olduğu halde hamile kalan, ayda 1 defa denemesine rağmen hamile kalan tanıdıklarım oldu diyorum ki keşke bizimde öyle olsa
Bilmiyorum sanırım regl döneminde olduğum için biraz duygusalım öyle bir yazmak istedim
Çabalarken sınırları zorlayıp evdeki çocuğun rızkından almak da çabalamak mıdır ?İnançlı insanlar niyetleri için çabalar, sonucu hayırlı olsun diye de dua ederler.
Çünkü isteklerimiz hayırlı mi değil mi bilemeyiz.
Stres yaptıkça olmuyor akışına bırakın sağlıklı beslenmeye çalışın düzenli ilişki falan bunlara dikkat edin hayıt denedim zeytinyağı incir denedim eşime keçiboynuzu Özü içirdim kendim nar suyu içtim femera çatlatma iğnesi oldum o ay hamilelik olmadı bi daha ki ay hamilelik oldu bu yazdıklarımın hangisi işe yaradı bilmiyorum ama artık tamam bıraktım dediğim ay oldu çok şükür iki kızım var ikinci için 2 yıl uğraştım çok dua ettim Allah kabul etti çok şükür37. Yaşındayım. 12 yaşında kızım var. Yıllardır çocuk istemedim. Sonra istemeye başladım bu kezde olmadı.
35 yaşında dış gebelik oldu, daha sonra tüp bebek denedik kimyasal oldu yani elimizden gelen herşeyi denedik ama olmadı olmuyor
2 ay önce rahim filmi çektirdim zaten sağ tüpüm yok, sol açıkmış ama olmadı. Dün regl oldum ve her regl olduğumda üzülüyorum içim buruluyor keşke kızım küçükken düşünseydim diye pişmanlık yaşıyorum
Herkesin kardeşi var ileride biz öldüğümüz zaman kızım sap gibi kalıcak diye düşünüyorum. Yakın zamanlarda hep duyuyorum 40 yaşında hamile kalan, eşimde sperm sorunu olduğu halde hamile kalan, ayda 1 defa denemesine rağmen hamile kalan tanıdıklarım oldu diyorum ki keşke bizimde öyle olsa
Bilmiyorum sanırım regl döneminde olduğum için biraz duygusalım öyle bir yazmak istedim
Gönül 5 ister ama bı dene de irkek olaydı eyiydi...Harcamayın o zaman, olmuyorsa olmuyor niye paranızı sokağa atıyorsunuz
Konularını okursanız asla sakın hamile kalma dersiniz. Konu sahibinin ev ortamı gül bahçesi değil, doğacak olan da arada ziyan olur.Stres yaptıkça olmuyor akışına bırakın sağlıklı beslenmeye çalışın düzenli ilişki falan bunlara dikkat edin hayıt denedim zeytinyağı incir denedim eşime keçiboynuzu Özü içirdim kendim nar suyu içtim femera çatlatma iğnesi oldum o ay hamilelik olmadı bi daha ki ay hamilelik oldu bu yazdıklarımın hangisi işe yaradı bilmiyorum ama artık tamam bıraktım dediğim ay oldu çok şükür iki kızım var ikinci için 2 yıl uğraştım çok dua ettim Allah kabul etti çok şükür
Niye sap gibi kalsın ki kendi ailesi olur, arkadaşları olur? Bahane yaratıyormuşsunuz gibi geldi.
O sırada hamilelik dahil her gün 5km koşan ben dkdndn. Ben de bazı gençleri beğenmiyorum ama genelleme yapmıyorum. Boş.Sizin enerjiniz var demek ki bizim gördüklerimiz erken yaşta anne olun cok zor diyorlar görüyoruz da zaten nefes nefes kalıyor cocugun peşinde,,, ayrıca tek park değil konu cok daha derin konularda var.
Ben de konusunu görünce ilk aklıma kedi geldi. Kedi sahiplenmişlerdi (cins) ve eşi kediyi istemiyordu. Sürekli kedi düzelir mi onu soruyordu. Kedinin düzelmesi dediği de yavru olduğu için oyuncu olması bu arada, tamamen doğal bişi. Ben de hayvancağızı merak ettimKonularını okursanız asla sakın hamile kalma dersiniz. Konu sahibinin ev ortamı gül bahçesi değil, doğacak olan da arada ziyan olur.
Kuaförde çalışan bir kadın varMaddi imkanı yetersiz olan, sorunlu çocuk sahibi olup onunla ilgilenmesi gereken, anne baba arasında sevgi saygı olmayan kimseler 2. çocuk yapmasın bir zahmet. Oğlum özel eğitime gidiyor, o çocukların çoğunun ardından hemen yeni bir çocuk yapılmış... Neden diye çığlık atasim geliyor bazen. Ekstra ilgilenilmesi gereken çocuklar bunlar anne baba elinde telefon çocuğunun dersini tabletten bile izlemeye tenezzül etmiyor. 40 dk yahu, 40 dk bile çocuğuna kanalize olamıyorlar. Üstüne başka çocuklar...
Bunu bende anlamıyorum ve inanılmaz sinirleniyorum. Sen elindekine en iyi şekilde bak önce. Herşey yolunda giderse 2. Çocuk düşünürsün.Kuaförde çalışan bir kadın var
Uzun zaman olmuştu gitmeyelim gördüm hamile
12 yaşında kızı varmış debh tanılı
Gönderdiği okul kötülüğüyle nam salmış okullardan
Okula gitmiyor devamsızlığı çok diyor
Ders çalışmıyor bana karşı geliyor saydı da saydı
Maddi durumları baya kötüymüş
Tatile gitmek istiyor durumumuzu bilmiyor gibi diyor
Kazayla mı hamile kaldın dedim ikinciye
Ay yok çok istiyordum 2 sene denedik diyor
Zaten konu sahibinin yapmaması gerekiyormuş yorumlar öyle diyor daha elindeki evlada özveri bakım yokO sırada hamilelik dahil her gün 5km koşan ben dkdndn. Ben de bazı gençleri beğenmiyorum ama genelleme yapmıyorum. Boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?