- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
40 yaşına girecem cok az kaldı, 1.5yasinda çocuğum var . hergun parka da gidiyoruz, koşturuyoruzda yani elimize bir baston vermemişsiniz Öldük üzerimize toprak atılmadı durumumuz yok .Bu yaştan sonra dert mi arıyorsunuz kendinize,, doğacak çocuga da yazık 40 yaşında biri ne kadar bebek peşinde koşabilir hergün parka vs cıkarabilir mi tempoya dayanır mı???? bazen kardeş olmaması olmasından daha hayırlıdır, kızınında bir eşi cocugu olacak zaten evlendikten sonra kardeş vs bir yere kadar hayatında,,, böyle bir dünyaya 2.cocuk getirme fikri artık saçma geliyor,
Sizin enerjiniz var demek ki bizim gördüklerimiz erken yaşta anne olun cok zor diyorlar görüyoruz da zaten nefes nefes kalıyor cocugun peşinde,,, ayrıca tek park değil konu cok daha derin konularda var.40 yaşına girecem cok az kaldı, 1.5yasinda çocuğum var . hergun parka da gidiyoruz, koşturuyoruzda yani elimize bir baston vermemişsiniz Öldük üzerimize toprak atılmadı durumumuz yok .
Neden borç harç? Olmayan çocuğunuz değil var olan çocuğunuzun geleceği daha önemli değil mi?Bende 38 yaşındayım.
9 yaşında kızım var.
Kızım.normal oldu, daha sonra hamile kalamadim.
2 tüp bebekte negatif sonuçlandı.
Şimdi 3. Yu yaptiracagiz borç harç.
Kızımın rızkını bu yola harcıyoruz ama elimiz de boş kaliyor.
Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin
Bu yaştan sonra dert mi arıyorsunuz kendinize,, doğacak çocuga da yazık 40 yaşında biri ne kadar bebek peşinde koşabilir hergün parka vs cıkarabilir mi tempoya dayanır mı???? bazen kardeş olmaması olmasından daha hayırlıdır, kızınında bir eşi cocugu olacak zaten evlendikten sonra kardeş vs bir yere kadar hayatında,,, böyle bir dünyaya 2.cocuk getirme fikri artık saçma geliyor,
Olanda bir olmayanda bin hayır ara derler bir tanıdığım 2 çocuğu vardı buna rağmen defalarca hamile kalmaya çalıştı tüp bebek denedi 3 kez düşük yaptı37. Yaşındayım. 12 yaşında kızım var. Yıllardır çocuk istemedim. Sonra istemeye başladım bu kezde olmadı.
35 yaşında dış gebelik oldu, daha sonra tüp bebek denedik kimyasal oldu yani elimizden gelen herşeyi denedik ama olmadı olmuyor
2 ay önce rahim filmi çektirdim zaten sağ tüpüm yok, sol açıkmış ama olmadı. Dün regl oldum ve her regl olduğumda üzülüyorum içim buruluyor keşke kızım küçükken düşünseydim diye pişmanlık yaşıyorum
Herkesin kardeşi var ileride biz öldüğümüz zaman kızım sap gibi kalıcak diye düşünüyorum. Yakın zamanlarda hep duyuyorum 40 yaşında hamile kalan, eşimde sperm sorunu olduğu halde hamile kalan, ayda 1 defa denemesine rağmen hamile kalan tanıdıklarım oldu diyorum ki keşke bizimde öyle olsa
Bilmiyorum sanırım regl döneminde olduğum için biraz duygusalım öyle bir yazmak istedim
Ben 1 kez denedim başkada tüp bebek denemek istemiyorum oda iyi birşey değil birçok hormon alıyoruzBende 38 yaşındayım.
9 yaşında kızım var.
Kızım.normal oldu, daha sonra hamile kalamadim.
2 tüp bebekte negatif sonuçlandı.
Şimdi 3. Yu yaptiracagiz borç harç.
Kızımın rızkını bu yola harcıyoruz ama elimiz de boş kaliyor.
Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin
Şükretmediğimi ne biliyorsunuz?2. Çocuk olmuyor diye üzülmek yerine 1 tane var diye şükredin. İnsanlar o 1 taneyi bulabilmek için neler neler yapıyorlar.
Evet kardeş olsa güzel olur ama olmuyorsa da kendinizi yıpratmanın bi anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?