evde duracağına 2-3 saat okula gitsin dedim,bakıcısı vardı zaten..biraz sosyalleşsin falan..ama soğuma ihtimali çok yüksekmiş ve gerek yokmuş...ev site içinde olsa falan neyse ama arkadaşı yok diye düşündüm..ama bakıcıs o kadar iyiydi ki ,gerek yokmuş mesela:)öğretmeni 15 cm topuklu giyip 15 çocukla başa çıkmaya çalışırken,oğlum biraz içine kapandı mesela..:):)
şimdiki kreşimiz çok güzel.bu sene de aynı yere gidecek.
öğretmeni çok çok iyi.satranç,ingilizce ,güzel sanatlar dersleri var ekstradan.oğlum bayılıyor.bir de akıllı tahtadan eğitim programı uygulanıyor.interaktşf bir prog.astronomiden,ekonomiye kadar çokça şey öğreniyorlar,çocuk açısıyla tabi.gzeiler faaliyetler çok güzel.mesela güzel sanatlarda atıklardan,şiş kapakları,şişler naylon poşetlerden harikalar yarattılar.ebru sanatı yaptılar..
şimdi bunları görünce insan ,nasıl fedakarlık yapmasın insan değil mi:):)
ilkokul için mesela,düşündüğüm okul aylık 2.300 tl ,servis yemek kitap defter şu bu derken epey tutuyor..şimdiden düşünüyorum 2 sene sonrasını,arab kredim bitecek okul taksitleri başlayacak diye mesela..öyle aman aman paralar kazanmıyoruz neticede düşünmek zorundayım:)
ata da bizimle oynuyor,iş sonrası bende hal kalmıyor.gelir gelmez boğuşma koşma,kovalama derken bitiyorum valla:)
ama fark şu ata kardeş istemiyor,hiç de istemedi..:)gerek yok diyor.
allah sağlıkla verdirsin cute kiloyu,dilerken öyle dile..ben doğumdan sonra 2 ay içinde aldığım 21 kiloyu verip üstüne 3 kilo daha verdim,kolikten uykusuzluktan dolayı..52 kiloya düştüm.hatta sıkıntıdan zona çıakrdım..