ama henüz küçük kreş için.ata da 3 yaşında 3 saat kadar devlet okuluna gitti.bakıcımız da vardı aynı zamanda..evde sıkılmasın sosyalleşsin diye düşünmüştüm.geçen yıl tüm gün kreşe gitti..dah çok farkına vardı okulun.çok da memnun kaldım..tabi bazı günler sıkıntı çıkarsa daki her çocukta dönmesel oluyormuş,sorunumuz olmadı..küçük yaşta verince okuldan soğuyabilyorlar,şimdiki aklım olsa vermezdim 3 yaşında 3 saatliğine bile.:)
fiyatlar cidden şaka gibi kreşlerde.henüz küçük oldukları için her bilgiyi kapıyorlar,o yüzden çok önemli bence bu yaşları.iyi bir yer olmalı bana göre.güvenli bir de tabii.
devler okullarında da iyi öğretmenler var anaokullarında ama iyi araştırmak gerekli..mevcutları en büyük sorun.mesela ilkokul için devlette iyi öğretmenlerde hele 60 kişiyi buluyor.
hiç saçma değil bana göre,şimdiden düşünmek.ona göre plan yapıyorum mesela.elbette devlette okuyup çok iyi yerlere gelen çocuklar olduğu gibi özelde okuyup başarılı olmayanlar çocuklar da var.ancak ben elimden geldiğince şartlarım dah,ilinde en iyi eğitimi almasını isterim.bu konuda roman yazıcam galiba,bir sor bin ah işit hahhaha
ata da 2010 ekim doğumlu cute..diyorum ya azıcık rahat edince insan,tekrar aynı şeyleri yaşama fikri korkutuyor insanı..ama sen hep egeye kardeş istedin bence..yap gitsin