2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Amanınnnn.. Derhal boşan derhal. Kaç kurtul. Çalışmadığın halde her şeyi sen ödüyorsun. O herif eve tuz bile almıyor. Yemeği sen de kayınvalidede ye. Evde yiyecek yok de kayınvalidene

Yanlış anlamayın bekara boşanmak kolay derler ama bence neresinden dönseniz kar gibi duruyor evlilikte iki önemli şey var biri maddiyat biri de cinsellik
Biri olmayınca saygın diğeri olmayınca da sevgin tükeniyor

Böyle hayat geçmez. Bir ömür bu adama bakmak istiyorsanız evli kalın, hele bir de çocuk olursa vay halinize . Yol henüz yakınken dönün

Herşeyi yapamaz mıymış? Hiçbir şey yapmıyo ki

Git boz altınlarını kartını öde diyor. Sana yeme mi dedik alma mı dedik istediğini harca boz boz öde yada çalış öde diyor kendini böyle savunuyor
Yani diyorki çalışmazsan 1 kuruş vermem sana. Hastalansan ne olacak, bak iş bulamıyorum diyorsan bulamazsan ? Doğum yapsan ne olacak? Ekonomik şiddet uygulayacak diyoruz herkes uyarıyor seni burada

Annesinde yiyip geliyor dedikten sonra daha üzerine söylenecek söz yok.

Ya gerçekten kalmıyorsa maaşından acaba gerçekten sıkışmış olamaz mı
Yok öyle bir şey. Hade gerçekten parası kalmıyor diyelim, kendisi aç kalmamak için annesinde yemek yerken sizi hiç umursamamasını neyle açıklayacağız? Kısaca eşiniz leş birisi, bu kabulenin ve aklınız varsa boşanırsınız.

Ben çok üzgünüm ağlıyorum onu seviyorum ama içime sinmeyen şeyler var gerçekten içimde bir his var sanki yanlıs yoldaymışım gibi. Sevişirken yada herşey yolundayken mutluyum evde birlikte yemek yapıyoruz dışarı çıkıyoruz dans ediyoruz (para konusu açılmadığında yada ödeme zamanları hariç ve ben bir şekilde faturaları öderken). Benim kartımın borcuna ayırdığı parayı annesinin köyden birine borcu varmış diye gitti verdi ödemedi bende önceliği olmadığımı hissetmeye başladım. Sonra bana tüm borçları kapatalım en baştan başlayalım dedi. İstediği parayı neden istediğini de söylemiyor hesabını 0 tl görmek canını sıkıyormuş öylesine dursunmuş diye istiyormuş ama ben bir sebebi olduğunu hissediyorum

25 bin alıyor kiramız 14 bin
güzel kardeşim

25 bin maaş alıp 14 bin kira ödeyerek
ve de ailesine -annesine özellikle- yardım ediyor olmasını da " aa ne güzel iyi evlat, merhametli insan" diye yorumlayarak evlenmişsin
bir de işten çıkıp balayına filan gitmişsin

sen şaka filan mısın? geriye 11 bin kalıyor aloooo! annesine yardım edecek, fatura ödeyecek, mutfak, sana harçlık....

25 bin maaşla ne balayısı, ne ev alması, ne işten çıkması ???

yav ülkeye dün mü ışınlandınız diyecem yok belli ki epeydir bu ülkedesiniz. karı-koca.

hadi sevgiliyken iyiydi, öyle annesinde yiyip de "sen de ne zıkkımlanırsan zıkkımlan" diyeceğini bilemedin, tamam eyvallah da.

matematik ortada.
gerçi 365 derece diyeceksin sen de şimdi, matematik bilmiyor olabilirsin. o da doğru.

Sakın. Altınları bozdurma. Al ailenin yanına git. Çok pişman olursun bak

Faturalarımız toplam bin lira geldi bu ay. Düğün masrafımız yok tek yapacağı şey kira verip fatura vermek. Benim kredi kartımın borcu 6.300dü. Ödemedi işte sorun da bu

Sebebi açık değil mi seni sevmiyor ? Yani bir insan bir insanı sevmese bile cinsel münasebeti bulunan kişinin yemesini içmesini karşılar . Onu geçtim aynı evi paylaştığın insanın ne yediğine bakarsın . Eşyaya bile daha fazla önem verirsin . Adam senden alıp ailesine veriyor . Yani artık hisset tabi yanlış yolda olduğunu

Ürün kusurlu çıkmış iade et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…