- 29 Mayıs 2013
- 2.769
- 4.828
- Konu Sahibi peripella5
Ay ben de demeyim demiştim ama dayanamamışsınızmatematik felç.
365 derece dönünce olduğu yerden 5 derece kaymış olunur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben de demeyim demiştim ama dayanamamışsınızmatematik felç.
365 derece dönünce olduğu yerden 5 derece kaymış olunur...
Ee! 14 bin kiraya veriyorsa hala eve tuz alacak parası kalıyormuş ama onu bile yapmıyor. Hey Allah'ım daha neler göreceğiz.25 bin alıyor kiramız 14 bin
Altınları bozdurmayın. Alın eşinizi karşınıza açık açık konuşun. Ev bakmaya, aile olmaya niyeti yoksa ayrılın.Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...
2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.
İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.
Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.
Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?
Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Ya kumar oynuyor , ya senin bilmediğin borçları var ya da senin altınları vermemen ve babanın laf etmesinin intikamını alıyor. Hepside berbat. Her şeyden önce altınları bozdurman için, eve erzak almayıp ailesinde yemek yiyor. Bir arkadaşın bunu söylese sana ne akıl verirdin ona? Altınları ona verirsen, bu sefer neden hala iş bulamadın ben para vermem diyecek.Ben çok üzgünüm ağlıyorum onu seviyorum ama içime sinmeyen şeyler var gerçekten içimde bir his var sanki yanlıs yoldaymışım gibi. Sevişirken yada herşey yolundayken mutluyum evde birlikte yemek yapıyoruz dışarı çıkıyoruz dans ediyoruz (para konusu açılmadığında yada ödeme zamanları hariç ve ben bir şekilde faturaları öderken). Benim kartımın borcuna ayırdığı parayı annesinin köyden birine borcu varmış diye gitti verdi ödemedi bende önceliği olmadığımı hissetmeye başladım. Sonra bana tüm borçları kapatalım en baştan başlayalım dedi. İstediği parayı neden istediğini de söylemiyor hesabını 0 tl görmek canını sıkıyormuş öylesine dursunmuş diye istiyormuş ama ben bir sebebi olduğunu hissediyorum
Mesele şuan çalışıp çalışmadığınız değil ki adamın size zerre değer vermemesi. Normal insanla normali yapılır böyle anormale yol gösterilirArkadaşlar ben iş arıyorum zaten yöneticiydim çalışıyor olsam böyle bir yüzü olduğunu göremeyecektim. Çünkü o kira ödeyecekti ben mutfağı ödeyecektim bölüşecektik normal olan da budur
e bunun için evlenmiş çünküGit boz altınlarını kartını öde diyor. Sana yeme mi dedik alma mı dedik istediğini harca boz boz öde yada çalış öde diyor kendini böyle savunuyor
sizin maaşınız yönetici olarak 25 binden fazladır umarımArkadaşlar ben iş arıyorum zaten yöneticiydim çalışıyor olsam böyle bir yüzü olduğunu göremeyecektim. Çünkü o kira ödeyecekti ben mutfağı ödeyecektim bölüşecektik normal olan da budur
Çok özür dileyerek bir şey söyleyeceğim ; ekmeginiz yok yemeye atla gidiyorsunuz s.cmaya ..Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...
2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.
İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.
Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.
Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?
Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Hiç para hesabı yapmam birikim de yaparım harcarım da. Sevdiklerimi de darda bırakmam asla. Şuan öyle sıkıntıda bıraktı ki beni ihtiyacım olduğu halde bozup evime kendime kullanmamam onun ekmeğine yağ sürmemem gerektiğini söylüyor iç sesim ama olan bana oluyor ben evde sıkıntı yaşıyorume bunun için evlenmiş çünkü
sizin maaşınız yönetici olarak 25 binden fazladır umarım
sizin eşiniz maaşınız için evlenmiş bence
böyle yapıyor ki bir an evvel bir iş bulup çalışın.
Sorun bu dediğiniz şey adamın maaşının üçte biri. Düğün masrafı nasıl yok nikahtan bile evlenseniz ev için eşya alınmıştır. Nikah kıyafeti alınmıştır gelinlik almasanız bile.Faturalarımız toplam bin lira geldi bu ay. Düğün masrafımız yok tek yapacağı şey kira verip fatura vermek. Benim kredi kartımın borcu 6.300dü. Ödemedi işte sorun da bu
O harcamaları babası yaptı. Sırf oğlu düzgün bir kızla evlensin diye herşeyi babası yaptı. Geçmişten bir anlaşmaları varmış sen eve bak ben seni evlendiririm diye. (Anne babası ayrı annesiyle yaşıyordu) biz sadece balayına gittik onu da taksit yaptık taksitleri komik bir rakam 3 bin ayda. Yani o 6 binin içinde 3 binSorun bu dediğiniz şey adamın maaşının üçte biri. Düğün masrafı nasıl yok nikahtan bile evlenseniz ev için eşya alınmıştır. Nikah kıyafeti alınmıştır gelinlik almasanız bile.
Balayına gitmişsiniz otostop çekerek gitseniz bile iki lokma yemek almış harcamışsınızdır.
Sizin hesap kitap işleriniz ciddi sıkıntılı.
Git boz altınlarını kartını öde diyor. Sana yeme mi dedik alma mı dedik istediğini harca boz boz öde yada çalış öde diyor kendini böyle savunuyor
Bu adam asla degismez duzelmez sakin geri donme. Herseyi gectim kizini aç birakan bir adama hala cozum onerileri sunan annenede cok kizdim. Benim kizim nasil o evde ac kaliyor hangi devirdeyiz bir evde tuz su olmuyor derdim. Asgariden fazla aliyor annesinde yiyip geliyor iki aydan fazla mutfak umrunda degil ama senin karti harcarken pervasizca harcıyor. Sen demekki omur boyu calisacaksin hastalanma yok hamilelik yok bunlara izin vermez sana soyleyeyimm. Nerde bunun erili enerjisi etek giysin gezsin madem kadin eline bakan erkekHerkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...
Annesine bakmak ne demek? Ne kadar bir miktar ödüyorO harcamaları babası yaptı. Sırf oğlu düzgün bir kızla evlensin diye herşeyi babası yaptı. Geçmişten bir anlaşmaları varmış sen eve bak ben seni evlendiririm diye. (Anne babası ayrı annesiyle yaşıyordu) biz sadece balayına gittik onu da taksit yaptık taksitleri komik bir rakam 3 bin ayda. Yani o 6 binin içinde 3 bin
O taki kuyrugunda kendi milletini ayirdiklarinda sen olayi bitirmeliydin.nerden tutsan elinde kaliyor hicmi sogumadin sen bu senden para bekleyen seni ac birakan heriften. Kufur yazacagim sen alinirsin diye degil mune beni atacakBen onu iyi yardımsever romantik namuslu düzgün işine giden içkisi sigarası olmayan biri olarak sevdim. Ev işlerine yardım eder bana süprizler yapar evet ama iş paraya gelince sende çalış herşeyi ben yapamam erkeğin cebinde para olmalı diyor tabiki çalışacağım ama kendim için çalışıp kalanı birikime koymayı düşünmüştüm. Bakın gerçekten maaşından parası kalmıyor olabilir ama 2 bin bile olsa ya bin lira bile olsa al çantanda dursun demez mi bir erkek ya
Annem ve babam durumu öğrendiklerinde çok üzüldüler. Babam bundan koca olmaz biz böyle miydik demiş anneme. Ben sadece çok üzgünüm. Hani insan niyeti iyi olur kalbi temiz olur da herşeye iyi bakar ya. Biz ailecek art niyet aramamışız herkesi kendimiz gibi sanmışız. Eşim her hafta bana küsüyor küskün bir erkek mi olur. Sanırım iki ilgi görünce bağlanmak olmuş benimkisiÖyle şeyler yazardım ki banlanmak istemiyorum. Bunları diyen biri ile konuşacak bir şey kalmamıştır. Ne yapmanız gerektiğini bütün üyeler yazdı.
bakın gerçekten iyi niyetle yazıyorumHiç para hesabı yapmam birikim de yaparım harcarım da. Sevdiklerimi de darda bırakmam asla. Şuan öyle sıkıntıda bıraktı ki beni ihtiyacım olduğu halde bozup evime kendime kullanmamam onun ekmeğine yağ sürmemem gerektiğini söylüyor iç sesim ama olan bana oluyor ben evde sıkıntı yaşıyorum