2 aylık evliliğim iyi gitmiyor, yardım

Şu örgün egitimle okula gittiniz mi yoksa açıköğretim çocuk gelişimi mezunu musunuz?

Evet ve aşırı üzücü 2007 de 7 bininci olarak kazanmıştım bolumumu şu anda oooo

çok üzüldüm öyle olmalarına gerçekten
benımkılerın kötü olmadığını nişanlılık sürecinde görmüştüm
maddi manevi çok yardımcılar
şimdi telefon alcaklar bana mesela son modelden
ellerınde ne var ne yok benim için uğraşırlar
kolumu kırdım bi haftadır kayınvalidem geliyor temizliğimi yapıp gidiyor yemek yolluyor yerimden kımıldatmıyor beni ondaykende bendeykende
kardeşleride öyle beni görünce hepsi ayağa kalkar yer verır hemen çayımı koyarlar

yani ailesi iyi oldugu için mesafe koymak istediğim de biraz vicdan yapıyorum
çünkü bi dediğimi iki etmediler hiç altın konusundada çok fazla yaptılar
oyüzden artık onlara yakın olmak bana dert olmayacak
keyfini çıkartıcam ortamın. böylece eşim beni daha çok el üstünde tutuyor ailesinin yanındada öyle

120 km hiç uzak bir mesafe değil, istenildiğinde gidilecek mesafe..kayınvalide ile konuşun çocuklara sahip olur bence..onlar da çok ufaklarmis ya kıyamam..
ya evet yakın ama çaya geliyorum mesafesinde değil yada kabartma tozu isteme yakınlığında değil
ayda bir anca gidip gelinir bu ekonomide , gidiş geliş 1500 tutar
onların sık sık butarafa gelmesi lazım ama hala uyuzla boğuştukları için gelemiyorlar

bence sepetlenmeye çalışılan sensin farkında değilsin. çalışmaya zorlandığına göre, birileri evde varlığından rahatsız. neyse seninle de uğraşamam.
Ben senin gibi para ve zengin koca avcısı değilim canım benim konum ve senin konuların arasında bayaaa fark var dikkat bu gittiğin kapıdan da sepetlenme

bence sepetlenmeye çalışılan sensin farkında değilsin. çalışmaya zorlandığına göre, birileri evde varlığından rahatsız. neyse seninle de uğraşamam.
Kimse beni zorlamıyor benim kocam seninki gibi pasif değil benden kaçmıyor ben eşimle yaşıyorum evde benden rahatsız olan yok bu forumda baya meşhursun buradakiler bile anlamış senin zihniyetini hala aynı tas aynı hamamsın üstüme senin gibi ev araba altın dilenmiyorum bu bile fark evet uğraşamazsın benimle

Aynen öyle. Etmez. Özel okulları saymaya lüzum yok. Adıni ispatlamis İyi bir özel okul değilse ders doldurma derdinde çoğu. MEBde öğretmenlik yapamaz ancak boş geçecek dersleri doldurmak için ücretli öğretmen statüsünde alınabilir o da üçte bir maaşa sigortası bile yarım yatarak olurKonu sahibinin öğretmenlikle.uzaktan yakından alakası olmadığı zaten üslubundan belli.

Çok ama çok sevindim adına ne güzel insanlqr düşünüp alıyorlar

Ailenizi düşünmeyin artık evliliginize odaklanın ben de beraber oturdum kayinvalidemle benimde ara ara olurdu eşim benden çok görüyor ailesini falan,aynı binada olunca haliyle göreceksiniz sizin aranız bozmuyirlarsa hiç sesinizi cikarmayin kocaniza fazla hır gür yapıp kaçırmayın adamı akıllı oynayın kurnaz olun eşinize bağırıp çağırmayin adamlar bağıran çağıran kadından kaçar sessizce halledin işinizi

Eşiniz size karşı nasıl? Genel olarak nasıl bir insan. Hızlı hızlı okudum kaçırmış olabilirim

Bunun adi nankörlük haberiniz olsun

Buna da nispet diyoruz vxvxvvz

Keşke olgunlaşmadan evlenmeseymissiniz bu kafada giderseniz ikinci kez boşanmaniz içten bile değil

Herkesin aile yapısı farklıdır. Mesela ben ailemi öyle sık aramam ve evet kendi ailen yerine daha sık eşin ailesiyle görüşmek normal bazı aileler evlenen kızlarına el muammelesi yaparken. Aile apartmanında istesen de kaçamazsın ben aile apartmanı olmasa da çok yakınım ilk başlarda çok rahatsızdım sürekli aranmaktan, çağrılmaktan ama onları değiştiremiyorsun herkesin bizim beğenmediğimiz huyları vardır. Eşiniz evlilik öncesi aile düşkünlüğü size farkettirmiş olmalı evlenince bu düşkünlüğü daha da artar erkeklerin hele erkek ailelerinin belirli bir kısmı oğullarının ayrı bir yuvası olduğunu bile kabullenmezler. Ailenizle görüşemediğiniz için sinirlenmişsiniz eğer ailenizle görüşebilseydiniz eşinizin ailesiyle görüşmesi belki de bu kadar batmayacaktı gözünüze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…