2 aylık evliliğim iyi gitmiyor, yardım

Malesef ki herkeste aynımıdır bilmiyorum ama yenı evlenen cıftlere uzaylı gibi davranıp sureklı geleyım, gıdeyım, arayayım ,yapıyorlar ozellıkle erkek aıle tarafı...

Bana da yaptılar...Bize maddi destekte olmadılar...Tek taraflı yani biz bişey yapmayız çekeceksin nazımızı..Evliliğin ilk zamanları erkeklerde noldum ya oluyor..Aman ailemi kırmayayım ayagına herseyı gormezden gelıyorlar( benim kocam gibi)

Neyse sonunda eskidik ve herkes elini ayagını cekti..Görümcemi mesela üniversiteden geldiğinde kal bizde oturalım derdim...Birgün kayınvalidem aradı o zaman yıne gelmıs ama musaıt degıldım cagırmamıstım gorumcemi...Bana dedi ki sinsirella artık her geldiğinde sizde kalacak sizin ev daha sıcak...

İşte o gün benim iyi niyetimi toprağa verdik...Bana mı gelıyor aılesıne gelıyor ne munasebet dedım..Ben evlenmeden once nabıyordunuz? O günden sonra geldıgınde esıme dedım kı gec saate kadar da oturuyordu kal demem ıcın..Al ve kardesını annenlere götür..O gün bugündür yatılı olayı bende bitti...

Bende ailemden 400 km uzaktaydım...Akrabam falanda yoktu orda ayrıca..Haliyle onun kuzenleri,onun teyzesi,onun arkadasları bu sekılde oldu...Yaz tatıllerımde de 3 ay aıleme gelır kalırdım..

Neyse tasındım ordan 400 km geriŞimdi de benim ailemle daha çok görüşüyoruz ve bu süreç bu sekılde ve normali bu...

Ailesi isterse melek olsun eş ailesiyle aynı binada oturulmaz. Bir örneği benim mesela. Tecrübe ile sabit. Allah yardımcın olsun diyecek başka hiç bir şey bulamıyorum. Sal gitsin ha olmadi çocuk yokken bosan. Ben hamileyim diye şuan elim kolum bağlı yoksa 2 dk durmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…