2.5 senelik Evlilik ve olamayan Cinsellik..

Ben öyle düşünmüyorum. Cok yakın bir tanıdığımın kızı bu yüzden daha 5 aylık evliyken boşandı.bunlar yine yapmayi denemisler.bizimkiler birakin denemeyi adam kizi yataga bile koymamis.mahkemede anlatmis durumu.iktidarsızlık varmis ve kendince buna bir çözüm bulamadigi icin hic yaklasmamis kiza cinsellik yok gibi davranmis.

Yani demem o ki ben escinsel oldugunu dusunmuyorum.ki olsa o kadar zamandir evliler bunlar illa bi açığını yakalardi kadın

Canim boyle etkileyecek kiyafetler gecelikler giysen genede ise yaramiyo mu

Herseyi bir kenara biraktim.. annenize aranizda gecen ozel seyleri anlatmaniza sasirdim kaldim .. hemde balayindayken ayrica bir cift balayindayken onlari kimsenin rahatsiz etmemesi gerektigini dusunuyorum..

(Yorumların hepsini okumadım )

Evli olan arkadaşlarımız daha iyi yanıtlayacaktır fakat yorum yapmadan geçemedim. 2,5 sene çok uzun bir süre. Birden hayatın değişmesi , bir eş rolüne girmesinden dolayı bir şok olsa bu kadar uzun sürmezdi diye düşünüyorum. Sevgiliyken bile bir erkek yalnız olduğunda yanaşıyor. Yani yeri geliyor cinsel şeyler konuşuluyor. Cinsellikte evliliğin en büyük parçası saygıyla beraber çünkü. Tanıştıktan ne kadar süre sonra evlendiniz bilmiyorum. Fakat evliliğe yaklaştığınız aylarda , biraz cinsel muhabbet mutlaka olmuştur. Yani o zamanlarda olmadıysa çok büyük bir sıkıntı. Dediğim gibi evlilik saygı sevgi ve her ne kadar dillendirilmese de bunlarla beraber cinsellik üzerine de kuruluyor. Eşinizin cinsel yönelimi farklıymış gibi geldi bana . Belki siz sevdiğiniz için göremiyorsunuzdur bu durumu.

Senin ugrastigin kadar esin hic ugrasmiyordur eminim oyuzden senin icin cabalamayan insanla 2.5 seneni heba etmissin aylar yillar gececek yine devam edeceksin ilerde olsa bile sen istiyorsunda gidiyorum yapiyorum kelimeleri duyacaksin senin yerinde olsam asla evliligimi devam ettirmem

Merhaba, benim bir arkadasımda aynı sorun ile karsilasti. Sorun eşinin daha önce cinsellik ile ilgli dürtülerıni kaybetmesi. Bu da yetışme tarzından kaynaklı olurmuş. Ailesi cinsel eğitimı yanlış vermış ışe eşin bir ömür cinsellik aklına gelmez.
Bu tip vakalar cinselligi gereksiz bir sey gibi górûrmüş.
eşin bunu sorun olarak gormuyor.
Sonuç değişirmı? Bence degişmez.
Arkadasım 6 senelik evli halen sorunlu.

Eşinizin cinsel yönelimi farklı olabilir bunun kendisi dahi farkında olmayabilir veya bu durumu sezmiş olsa da kendine itiraf edememiş olabilir , böyle insanlar var çünkü. Geçmişte aile dolayısıyla cinselliği kötü algılayarak yetişmiş olabilir veya bir travma yaşamış olabilir. Anladığım kadarıyla sertleşme oluyor ancak yeteri kadar sertleşmiyor bu bir işlevsel bozukluk olabilir bunun içinde alanında uzman bir ürologa görünmesi gerekir eşinizin fakat herşeyden önce bunu çözmek istemesi gerekiyor. Umuyorum sizin çabanıza kendisi de katkı sağlar. Sevgiler.

Komple okuduktan sonra aklıma gelen tek şey iktidarsızlık değil beyefendinin cinsel yoneliminin farklı olabileceği..sıfır çaba başka açıklaması yok bence..boşan diyenlere kızacaksınız belli fakat siz hiç evlenmemişsiniz ki.

Böyle adamlar kendilerini caktirmadan iyi kakaliyorlar valla. Test sürüşü olmadan araba almayın lutfen.

Iyi guzel mühlet vermişsiniz esinize de onemli olan arkasinda durabilmek. Yine devam edeceksiniz bir daha ciddiyetinizin onemi kalmaz.

Bana sorarsaniz duzelecegini hic dusunmuyorum. Adam sorunlu oldugunu bile kabul etmemis daha. Uc yilda bir arpa boyu yol alinmamis.

O her hareketi ahlaksizlik olan arkadasiyla gorusuyor mu? Yanayakila eklemis hemen vala insanin aklina bin turlu sey geliyor da dilim varmiyor. Ve nasil bosaliyor esiniz. Uykusunda falan mi?

Bu adam illaki boşalıyor, hangi yolla boşalıyor acaba, video, banyoda, rüyada vs.... Çok karışık bir durum ama söyliyeyim sanki çözüm bulunsada öyle normal sıklıkta bir cinsellik yaşanmaz gibi.
Oluyor ama genellikle ruyada oluyor.banyida oluyormu bilmiyorm.soruyorum soylemiyor.

Yani canim su hayatta tabiki cok eminim sonuna kadar guveniyorm esime diyen kadinlardan degilim. Ama su iki yilda escinsel olsa illa farkederdim yada hissederdim galiba.ama esim cok konusmaz kendi ile ilgili.travma geliyir benimde aklima.cunku psikolagla esim yalniz gorustugunde odadan ciktiginda aglamisti.cok sordum ama demedi. Psiklogda farketmezmi escinsel olsa cunku bizim seansalr bazen ayri ayri oluyordu.psikolog banada de
Kesinlikle bizi bu zamana kadar bekleten sey sevgimiz zaten.esim son 3 aydir daha bir ugras icinde cunku agustosa kadar zaman verdigimi biliyor.ama sonuc almak onemli olan ins.

Esinizde büyük bir problem yok yazilarinizi kendiniz tekrar okursaniz basta balayinca kendini yere atip dizlerim tutmuyor numarasi yapmasi, psikologun yaninda sizi suclu göstermesi ve borclari kafaya taktigindan dolayi yapamadigini söylemesi. siz biraz üstelerseniz aklin fikrinde orda diyerek azarlamasi vs vs böyle uzayip gidiyor hala farkedemiyor musunuz? Arka arkaya bahaneler , gerekirse numaracilik esinize siz cok güveniyorsunuz seviyorsunuz ama siz onun paravan evliligisiniz hayatinda büyük ihtimalle uzun süre iiliskide oldugu bir erkek var.
Arastirin iyice bulabilirsiniz bence bisiler bulmaktanda korkuyorsunuz

Eve
Evet uykusunda.

Biraz radikal olacak ama size yapilan buyuk haksizlik saygisizlik arkadaslarin da dedigi gibi bu sadece bir kamifle evliligi fiziksel ozelliklerini merak ettim sakali tüyü varmi uzun boylu kollari uzun mu kalca ve gogus bolgesinde yaglanma var mi

Bunlarin disinda hersey norma l tamamen erkekse ve cozyme yanasmiyorsa siz de hala bakireyseniz rapor alip maddi menevi tazminat davasi acar. Iyi bi ders verirdim

konunuzu okuyunca aklıma ilk eşcinsel olabileceği geldi.. eşinize böyle bir şeyi konduramazsınız tabiki ama hayatta neler oluyor görüyoruz hepimiz. bence eşinizin arkadaş çevresini bi araştırın çok sık görüştüğü erkek arkadaşlarını telefonunu facebook mesajlarını hatta o ahlaksız dediğiniz arkadaşını ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…