2.5 senelik Evlilik ve olamayan Cinsellik..

siz anladığım kadarıyla zevk olayından vazgeçmişsiniz şuan sadece çocuk için istiyorsunuz?eşinizde istese çabalar ama ben anlattıklarınızda çaba göremiyorum.açık açık sorun.kadınlara ilgi duyup duymadığını öğrenin.benim eşimin akrabası var bayan.2 sene önce boşandı.eşi eşcinsel olduğunu itiraf etmiş.boşandılar

Acaba cinsel tercihi farklı filan olabilir mi ?Çünkü 2 yıl çook uzun bir süre..
Bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun

erkeklerin uyarıldığı noktalar var onlarıda isteksizse başka bişey olabilir bence kendini ziyan etme boşanalımde bakalım ne tepki göstericek

sizin adınıza çok üzüldüm Allah yuvaniza huzur versin inşallah, bide eşinizin sorununu dinlesek kimbilir ondan neler çıkardı? sahi, psikoloğa ne anlatmış bu sadece hormon meselesi mi yoksa psikolojisimi bozulmuş tam olarak sorununu anlayamadım?..

Allah yardımcınız olsun.Gerçekten herkesin imtihanı ayrı.Uzun ve detaylı yazmışsınız yazdıklarınızı samimi buldum ve gerçekten üzüldüm.Bende problemler yaşıyorum evliliğimle ilgili sizinkinden farklıda olsa.Ben hayatta insanın başına herşey gelebilir diye düşünürüm o yüzden mücadeleden korkmam yalnız evliliklerde tek taraflı olmuyor insanın eşinin yaşananlara kayıtsız kalması ne kadar ozr yaşayarak öğrendim.Dilerim sonu güzel olur.Allah yardımcınız olsun.

Eşiniz iktidarsızlığıa karşı olan o küçük mavi haplardan aldı ve işe yaramadı mı? Baya etkili aslında. 60/70 yaşında erkeklerde bile işe yaradığını iddaa ediyor firma. Eşcinsel olsa bir yerden yakalardınız 2 yılda. Ama aseksüel olduğu kesin. Tam birleşme dışında birbirinizi tamin etmeyi denediniz mi? Onda sonuç neydi?

Merhaba, ben de siteye yeni üye oldum. Açıkçası konu ilgimi çekti. Fikrimi beyan etmek istedim sakıncası yoksa sizler için de tabii. Bence değişik fantaziler uygulamanızda fayda var. Mesela loş bir ortamda ilişki deneyebilirsiniz. Aydınlık ortamdan uzak durmaya çalışın. Kocanızı korkutmayın üzerine gitmeyin hatta ne isterse karşılamaya çalışın. İlişkiye girmek için yola çıkmayın anlık gelişmeye bakın. Hadi gel sevişelim diyerek bir yere kadar gider sonrası ise muamma. Birbirinizi ürkütmeden güzel sözler söyleyerek tekrar tekrar deneyin. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Bu adam illaki boşalıyor, hangi yolla boşalıyor acaba, video, banyoda, rüyada vs.... Çok karışık bir durum ama söyliyeyim sanki çözüm bulunsada öyle normal sıklıkta bir cinsellik yaşanmaz gibi.

Ürolog uzmanına mutlaka gitmeli eşiniz.
Bu bence psikolojik bir durumdan çok uzak!
Eşini seviyorsan pes etme! O da seni seviyorsa bunun bir rahatsızlık olduğunu kabul eder ve tedavi olur.
Bir taraf çok istekli iken karşı tarafın isteğinin az oluşu, ateşi söndürüyor!
Araya zaman girmemeli, cinsel ilişki belli bir düzende olmalı, kaslarımız uyarıldıkça daha çok Arzular, daha çok haz alırız.
Sağlıklı & mutlu bir ömrün olsun canım, çöz bunu. Eşinle konuş, ikna et, tut elinden git iyi bir üroloğa.
Akıllı bir kadının adam edemeyeceği erkek yoktur ( öküzler hariç!)

Şu ikinci face ve o gizli eklenen arkadasafam karistirdi. Bence de evlenerek uzerindeki baskiyi yikmak istemis olabilir. Bi omur boyle gecmez ki ama nereye kadar cabaliycaksiniz? Bence herkes kendi yoluna gitmeli zaten cinsellik olmayinca hakim tek celsede bosuyor sanirim. Tamam evlilik kolay kurulmuyor cok haklisin ama evliligin yapi tasi cinsellik zaten. Cinsellik olmadan evlilik yurutmek cok zor olmali cifti tamamen birbirine ait hissettiren o muthis anlari neden siz yasayamayasiniz ki? Ayni sorun sizde de olabilirdi tabii. Siz de cinsellik yasayamayabilirdiniz ama bana daha karisik biseyler var gibi geldi. Bence esiniz evlenmeden bu durumun farkindaydi. Bencilce bir evlilik yapti. Boyle hissettim.

Aklima ilk gelenler
1.aids olma ihtimali(son anda bunu hatirlayip kendini cekiyo olabilir)
Gerci doktor test istedi falan dediniz olsa orda cikardi heralde

2.escinsel olma ihtimali

3.Ve en acısı cocukluk döneminde tecavüze ya da tacize uğramis olma ihtimali!."""

Eger 2.sinden eminseniz 3.dedigimi iyice irdeleyin lutfen..

üzülerek söylüyorum eşiniz kesinlikle eşcinsel hap kullanıp yinede olmadıysa bu normal bir durum değil. allah yardımcınız olsun.

Ben sadece eşcinsel olduğunu düşündüm bu konuda.Erkeklere ilgi duyguğu içinde size karşı bi yaklaşımı dahi yok.Çabanın olmama sebebi bu. Başka mantıklı gelen hiç bişey yok şuan gözümde.Aklımdada yok.Okudukça resmen beynimin içinde eşcinsel eşcinsel diye ışıltılı tabela gibi yandı söndü yandı söndü.O kadar yani.

X