2.5 senelik Evlilik ve olamayan Cinsellik..

Ya ben boyle bir durumu okumustum
Yanlis anlamazsin ins.
Adam gaymis ama millet suphelenmesin diye evlenmis.
Evlendikten sonra da ayni sizin cinsel sikintilar varmis. Adamin sonra 2. Hayati oldugu ortaya cikiyor. Ve oyle herkes ogreniyorki adam gay.
Sizinki boyle birsey degildir insallah. Allah yardimciniz olsun

Konu eski bir konuymus ya la

yazmış bence boşandılar

gelsede açıklasa keşke çok merak ettim

Konu hortlamış denk gelip okudum aklıma bu siteye ilk üye olduğum zamanlar geldi.
Bende ilk evlendigm zamanlar çaresizce buraya konular açardım.
Şimdi tabi boşandım hikayemi bilen biler.
Belki birileri okur da umut olur.
Çaresiz değilsiniz ihtiyaçlarımız önemli çok önemli ihtiyaçlarımızin karşılanmadığı yok sayildigi yerde durmak bizi bitirp tüketir.
Mutlaka bir çare var elinizden geleni yapın bu durumda olanlara söylüyorum çaba gösterin ama olmuyorsa da uzatmanın alemi yok hanımlar hayatı bir kez deneyimliyoruz.

Sizinki evlilik değil ki,ev arkadaşlığı. Bi ev arkadaşı bulsaydın böyle beklentilerin olmayacağı için mutsuzda olmazdın. Eşin düzelmez kendini belli etmiş. Yazık,üzüldüm senin için..

Anladığım kadarıyla boşanıp,2. bir evlilik yapmışsınız. Umarım şimdi mutlusunuzdur. H hoby

Sonhna kadar tam size hak veriyordumki son cumlelerle dondüm. Baska kadina git demisiniz ve aldatma olmazsa boşanmayı yanlis buluyorsunuz. Gercekten garip.

Eşiniz bence gay . Zorlamayin bosanın

Sonhna kadar tam size hak veriyordumki son cumlelerle dondüm. Baska kadina git demisiniz ve aldatma olmazsa boşanmayı yanlis buluyorsunuz. Gercekten garip.

Eşiniz bence gay . Zorlamayin bosanın
Yani başka kadına gitmesini göze alıp boşanmayı göze alamamak garip
Adam banada gay gibi geldi

Ay cok merak ettim ya son durumu neymiş
Cok üzüldüm ya

Konu sahibine ozelden yazmistim ben de ayni durumu yasadigim icin bu problemi yasayan herkese ulasip soruyorum sureci. Hobby hala ayni kisi ile evli cocugu olmus onlafi buyutme derdine dusmus ama surec hala ayni diye ifade etmişti malesef.

Konu sahibine ozelden yazmistim ben de ayni durumu yasadigim icin bu problemi yasayan herkese ulasip soruyorum sureci. Hobby hala ayni kisi ile evli cocugu olmus onlafi buyutme derdine dusmus ama surec hala ayni diye ifade etmişti malesef.
Bu üyenin son durumunu cok merak ediyordum dediginiz gibiyse üzüldüm.
Boşandi cocuklari var yazmişlardi umarim eşi düzelmiştir belkide sorunu cözebildiler sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…