2.5 senelik Evlilik ve olamayan Cinsellik..

iyide canım evliliğmizin ilk aylarında ne hayal kırıklığı olabilirki. ne yapmam lazım bilmiyorum ki daha hadi şimdi anlarım alıştık böyle yaşamaya.

Nişanlıyken cinsel birliktelik ya da yakınlaşma gibi şeyler yaşıyor muydunuz?
Ne bileyim fiziksel olarak beğenmiyor olabilir diye düşündüm ama öyle olsaydı evlenmezdi her halde...

Psikologlar sonuç vermediğine göre bir de ürolog deneyin, asıl onların alanı bu konu
Yalnız eşinin çaba göstermemesi büyük bir saygısızlık sana karşı
Sana değer verse bu sorunu gidermeye çalışır
Bir ürologla görüşün ama olmuyorsa bunu uzatmanın bence mantığı yok, zaten çok sabır göstermişsiniz

Ön sevişme konusunda sorun yok da birleşme de mi sorun var anlamadım ama ben?

Nişanlıyken cinsel birliktelik ya da yakınlaşma gibi şeyler yaşıyor muydunuz?
Ne bileyim fiziksel olarak beğenmiyor olabilir diye düşündüm ama öyle olsaydı evlenmezdi her halde...
severek evlendik canım. sevgisini rahatlıkla dile getirir belli eder.fiziksel olarak önceden güvenim vardı kendime ama şimdi bazı şeyler hala rayına oturmadığına göre çekici gelmiyorum demekki

severek evlendik canım. sevgisini rahatlıkla dile getirir belli eder.fiziksel olarak önceden güvenim vardı kendime ama şimdi bazı şeyler hala rayına oturmadığına göre çekici gelmiyorum demekki
Canım seksi seyler denedin mı peki

ya aslında belkide beklediğim şey hani daha öneceden böyle örnekler olup olumlu sonuç alanlar oldu demenizi bekledim inşallah herkesin yuvasına huzur sağlık mutluluk versin Allah inş

kapalı mısın, burda bir konu vardı, eşi kapalıyken beğeniyormuş ama ilk gece haliyle açık görünce adam hiç beğenmemiş ve birlikte olmamışlardı aylarca...

bir de tamam hadi iktidarsızlık vs de insan hiç mi öpüp koklamaz sevdiğini... balayında bile ! kamufle evliliği gibi geldi bu yüzden.

ayrıca o açtıgı fake facebbok hesabında nasıl mesajlaşmalar vardı, bilgi vermedğine göre okumadın mesajları ?

aynen canım ilk başta iyi tam bişeyler olacak olmuyor sertlik gidiyor.

Öyleyse gay değildir en azından yani.. Doktorun da söylediği gibi psikolojik demek. İş tamamen eşinde bitiyo, sen elinden geleni yapmışsın. Umarım bunca zaman ondan atak beklemeyip üstüne atıldığın olmuştur canım. Bekarlık döneminde çok fazla mastürbasyon yapınca bi süre sonra gerçek ilişkide aktif olamıyormuş erkekler, o şekilde alışıyorlar. Aynı durumda olan bi komşum var onlar 5 senelik evliler ve oğulları var, kadın bilmiyor çocuğun nasıl olduğunu, şans iste.. Kendi de çok güzel bi kadın, kendinde bi kusur arama. Bi kadın olarak çok fazla şey yapmışsın kesinlikle. Mastürbasyon yapıp yapmadığını biliyor musun? Asesksüel olabilir mi acaba?

denedim ama herhalde erkekte aynı etkiyi yaratmıyormuş gerçekten.
Canım benim bak daha oncede yazdım Anladığım kadarıyla bu sorunu atlatirsaniz hic bir sorununuz kalmaz ben senin durumun gibi forumlarda cok okudun ama hepsinin ortak Kurtuluşu iyi doktorlara gitmek olmus sende araştır ve cok iyi bi doktor bul bu durumu hep boyle atlatmislar sizde bunu asarsın umarım yuvalarımıza huzur dualarım seninle

kapalı değilim açığım. giyim zevkime güvenir beğenir. ayrıca fake face içinde arkadaş listesine bakmadım zaten sadece böyle bir şeyin olmasına kızdım. ve her gün bir kızla orda burda yatan ahlaksız arkadaşının mesajını gördüm. onun ekli olmasına kızdım. ondan sonra malum kavgamız büyümüştü.

aminn. Allah razı olsun canım. bana ciddi anlamda önerebieleceğiniz doktorlar varsa msjlarınız bekliyorm

bircok soruyu cevapsiz birakmissiniz.. cevaplasaydiniz belki ne olacabilecegine dair daha net fikirler ortaya cikabilirdi.
herneyse bence bu durumu siz degil esiniz cözmeli (cözmek istemeli) ..
siz ne yaparsaniz yapin ugrasin vs eger esiniz ayni cabayi göstermiyorsa bosuna kürek cekiyorsunuz demektir bu..
cunku bu durumda esiniz cözüm aramali ve siz destek olmalisiniz ona..ama sizde durum tam tersi.. bey efendi sizi sucluyor sizde inaniyorsunuz kabulleniyorsunuz sonra haydi care aramaya. adam akliniza bir kac sacmalik sokuyor kendisini temize cekmis sende hadi cik bu isin icinden cikabilirsen.. üc yil olmus Allah askina adam resmen oyaliyor sizi

Son düzenleme:
aminn. Allah razı olsun canım. bana ciddi anlamda önerebieleceğiniz doktorlar varsa msjlarınız bekliyorm

hobbycim ailen biliyor mu durumu acaba esinin uzerinde baskımı oldu dedim hani erkekler bu konuda hassas oluyorlar ama en başta söylediğim gibi Sabrina hayran kaldım belli ki eşini cokseviyorsun eminim emeklerin bosa çıkmaz sabret arkadasım Allah sabredenlerle berabermiş umarım sende derdinden kurtulursun

allah yardımcın olsun nediyim türlü türlü hayat yaşıyoruz ben evliliğin bir piyango olduğunu hep söylerim bende ilk aylar vajinusmus yaşadım herkesin derdi farklı işte ama ilk defa böyle bişey duydum sen erotik davransan gece aniden dokunsan p. sine ne bilim bunları yaptın mı çok afedersin daha etkileyici olsan seni arzu etse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…