iyide canım evliliğmizin ilk aylarında ne hayal kırıklığı olabilirki. ne yapmam lazım bilmiyorum ki dahahadi şimdi anlarım alıştık böyle yaşamaya.
eşimin eş cinsel olabileceğini düşünmüyorum arkadaşlar. bir arkadaş travma dedi belki o olabilir. ayrıca nişanlılık evresinde çok istekli olduğunu msj yoluyla yada dokunmak isteyerek hep hissettirirdi. daha önceden cinsel birlikteliğinin olmadığını söylemişti.
Doğru uzun zaman birliktelik olmayınca o aradan sonra bile biraz acı oluyor.
Bilmiyorum isteği olan erkeği o ses ne kadar etkiler.
Ben o esnada gözlerinin döndüğünü ve etkilenmeyeceğini düşünüyorum ama çok hassas biridir belki peşin hüküm vermek istemem.
Bir de acı duysan da ses çıkarmamaya gayret edip denesen.
Ne bileyim. Ön sevişme olması gerektiği gibi olmuş muydu bu 3 denemede?[/
canım bizim evliliğimiz boyunca toplasan 9 kere denedik. ilk 3 yazmamın sebebi hani yeni evliyken daha hevesli ve istekli olursun ya o yüzden özellikle belirttim ben ilk yıl 3 kere denedik diye. ikinci uzmana gittiğimiz zaman eşime sen çok hassasın kırılgansın demişti. birde benim tahminim eşim ailesine düşkündür. evin tek erkek çocuğu ondan dolayı baskı mı hissediyor acaba kendinde. birde kadir gecesinde bu kardeşinize dualarınızda yer ayırırsanız çok sevinirim arkadaşlar.Doğru uzun zaman birliktelik olmayınca o aradan sonra bile biraz acı oluyor.
Bilmiyorum isteği olan erkeği o ses ne kadar etkiler.
Ben o esnada gözlerinin döndüğünü ve etkilenmeyeceğini düşünüyorum ama çok hassas biridir belki peşin hüküm vermek istemem.
Bir de acı duysan da ses çıkarmamaya gayret edip denesen.
Ne bileyim. Ön sevişme olması gerektiği gibi olmuş muydu bu 3 denemede?
severek evlendik canım. sevgisini rahatlıkla dile getirir belli eder.fiziksel olarak önceden güvenim vardı kendime ama şimdi bazı şeyler hala rayına oturmadığına göre çekici gelmiyorum demekkiNişanlıyken cinsel birliktelik ya da yakınlaşma gibi şeyler yaşıyor muydunuz?
Ne bileyim fiziksel olarak beğenmiyor olabilir diye düşündüm ama öyle olsaydı evlenmezdi her halde...
ilahi ağlarken mesajına güldürdün beni sağol :)Bacım iyi dayanmissin 2.5 sene nedir ya iyi tecavuz etmemissin=D
Canım seksi seyler denedin mı pekiseverek evlendik canım. sevgisini rahatlıkla dile getirir belli eder.fiziksel olarak önceden güvenim vardı kendime ama şimdi bazı şeyler hala rayına oturmadığına göre çekici gelmiyorum demekki
aynen canım ilk başta iyi tam bişeyler olacak olmuyor sertlik gidiyor.
Canım benim bak daha oncede yazdım Anladığım kadarıyla bu sorunu atlatirsaniz hic bir sorununuz kalmaz ben senin durumun gibi forumlarda cok okudun ama hepsinin ortak Kurtuluşu iyi doktorlara gitmek olmus sende araştır ve cok iyi bi doktor bul bu durumu hep boyle atlatmislar sizde bunu asarsın umarım yuvalarımıza huzur dualarım seninledenedim ama herhalde erkekte aynı etkiyi yaratmıyormuş gerçekten.
aminn. Allah razı olsun canım. bana ciddi anlamda önerebieleceğiniz doktorlar varsa msjlarınız bekliyormCanım benim bak daha oncede yazdım Anladığım kadarıyla bu sorunu atlatirsaniz hic bir sorununuz kalmaz ben senin durumun gibi forumlarda cok okudun ama hepsinin ortak Kurtuluşu iyi doktorlara gitmek olmus sende araştır ve cok iyi bi doktor bul bu durumu hep boyle atlatmislar sizde bunu asarsın umarım yuvalarımıza huzur dualarım seninle
aminn. Allah razı olsun canım. bana ciddi anlamda önerebieleceğiniz doktorlar varsa msjlarınız bekliyorm
hobbycim ailen biliyor mu durumu acaba esinin uzerinde baskımı oldu dedim hani erkekler bu konuda hassas oluyorlar ama en başta söylediğim gibi Sabrina hayran kaldım belli ki eşini cokseviyorsun eminim emeklerin bosa çıkmaz sabret arkadasım Allah sabredenlerle berabermiş umarım sende derdinden kurtulursunaminn. Allah razı olsun canım. bana ciddi anlamda önerebieleceğiniz doktorlar varsa msjlarınız bekliyorm