2.5 senelik Evlilik ve olamayan Cinsellik..

allah sıze yardım etsın ınanın zor bı durum yanı benı yadırgamayın ama ewlendıkten sonra oda bır ıhtıyaca dönusuyor bu konuda esler bırbırını mutlu etmelı yanı haftada uc gun olmalı dıye dusunuyorum ben... bu sorunu cozemessenız bence ayrılın cunku sızde bı kadınsınız bunu hıssetmedende bı omur gecmez sevsenız bıle

Yani Adam'ı anlamaya çalışıyorum olmuyor Anladık iktidarsız ama bir erkek bunu nasıl sorun etmez? Ayrıca senin ihtiyaçlarını düşünmüyor mu? Gençsin çocuk istersin leylekler getirmeyecek ya! Sen bu eşcinsel ihtimalini yabana atma tatlım bir takibe al

Evlendiğiniz geceden başlayarak kocanızın bir hamlesi olmamış. Siz çok zorladığınızda hep bir bahanesi olmuş. Erkekte iktidarsızlık çaresiz bir dert değil. Haplardan tutun da mutluluk çubuğuna kadar farklı çözümler var. Sertleşme sorununu aşamasa bile sizin duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınızı başka şekilde karşılamaya yönelik hiçbir çabası yok. Öpüşmeye, sarılmaya, elle uyarmaya niyeti yok.

Cinsel tacize uğramış kişilerle çalıştım. Kocanız çocukluğunda onu cinsellikten soğutan/korkutan bir travma yaşamış olabilir. Balayında siz üzerine gidince ayaklarının kesilmesi belki de numara değil de vücudun panik halindeki tepkisiydi.

Eşcinsel olabileceğini düşünen çok olmuş. İmkan dahilinde. Ama çoğu eşcinsel erkek mecbur kaldığında hayalinde bir erkeği canlandırarak ilişkiye girmeyi başarır. Bunu tercih etmez ama başarabilir. Aseksüel denmiş. Bu da olabilir ama dediğim gibi cinselliği tercih etmese veya sevmese bile nadiren de olsa sevdiği karısını kaybetmemek için performans gösterir. Eşcinsellik ve aseksüellik fiziksel sorunlar değildir. Bence kocanızın çok daha derin bir sorunu var.

Yazında resmen kendimi gördüm 2 yıllık evlilik tesadufen olan bi bebek sonrası 3 ay 2 ay 4 ay arayla olan beraberlik ama sevgi saygı alaka ilgi her duyguyu yaşatan bi eş ama iş yatak odasına gelince kardeş kardeş uyumalar. Dediğin gibi el üstünde tutar kimseye laf ettirmez herşeyimle ilgilenir bi dediğim 2 edilmez bende cinselliğe pek düşkün değilim ama bu şekilde sonumuz ne olucak bilmiyorum ya başı ağrır ya gününde olmaz bende artık bıraktım 4. Aya girdik nerseyse ben yanaşmadığım için oda yanaşmıyo ne diyimm Allah sonumuzu hayır etsin

Psikolojik değil 2 psikologa gidilmiş, fiziksel değil normalmiş, duygusallık da değil yanında taş olsa 2,5 sene dayanamazdı. Bu kadar zamanda doktorlar nasıl çözemedi problemi acaba?

Evlilik kolay kurulmuyor dogru ama evliligin yuzde 80 nin cinsellik oldugunu vurguluyor bilimsel gercekler..esiniz ya tedavi olsun sizi seviyorsa baska doktorlara gitsin bi sorunu cozsun..ama benim anladigim esiniz bu durumu kabullenmis hic bir cabasi sorunu cozme gibi girisimi yok e yazmissiniz evlilik kolay kurulmuyo diye ama evli ciftten cok ev arkadasi oluyosunjz bu durumda yasinizda 30 omur boyu arkanizi donup uyumaya takmamaya calis aginiz bisey deil bu gercekten cok buyuk bi sorun ve caba harcamayan durumdan memnun alismis kabullenmis bi koca..devam etmek mantiksiz bence

Kadin icn cok zr bir drum bn bu hisszlik sorunumu cozmum icn ugrasiyorumugrasiyorum bakalm cozm bulursam, blki esime daha cok yanasrim, o da bu sacma 'kardes yasamina' son verir

Kadin icn cok zr bir drum bn bu hisszlik sorunumu cozmum icn ugrasiyorumugrasiyorum bakalm cozm bulursam, blki esime daha cok yanasrim, o da bu sacma 'kardes yasamina' son verir

İnş hepimiz evlilikleri normal rutinine döner bekarken hic böyle bi sorun yaşıyacagıma inanmazdım hatırlıyorumda 3 aylık evliyiz kapıda karşılıyorum topuklu ayakabılar belki hosuna gider diye süslü püslü hosgeldin canm dememle başım cok ağrıyor demezmi bi ağladım bi güldüm günlerce kim inanır bekarken erkeğin başım ağrıyo diyeceğine şahsen hıc inanmazdım ama bu şu ara gördüğün en büyük sorunlardan biri eşler arasında erkeklerin nerdeyse geneli isteksiz

Cinsellik yaşamayacaksa neden evlenmiş ki bu adam?Allah kolaylık versin bu arada.

Sz esinzle konsmayi denedinz mi bn cok konusuyorum surekli konuyu aciyorm acaba yanls mi yapiyorum

Bir de evlenmeden önce yakınlaşmak kötü derler.
Evlendikten sonra yakınlaşamamak daha kötü bence.

hic iliskiye girmediysen bosan bence iliskide para olmazsa cinsellik olunca kopmak zor oluyor para olup cinsellik olmayıncada aldatmalar baslıyor adamda sıkıntı buyuk ama boyle giderse sen ondan baya kopucaksın

iyi de yanlıs hatırlamıyorsam ilk gece giydiği geceliğe bile açık demişti ?!

O kısmını hiç anlayamadım zaten, nasıl bir düşünceyle öyle demiş, düğün gecesi ne yapılır başka ne giyilir peçe ile oturacak hali yoktu ya...belki vücudunu beğenmedi diyeceğim ama öyle bile olsa bu tepki verilmez...

Anladığım kadarıyla bakiresin. Eğer boşanmak istemiyorsan bir önerim var. Kendi kızlık zarını kendin del, 9 kere denedik demişsin belki sen çok darsındır o yüzden giremiyordur. Böyle bir fikir geldi bilmiyorum yardımcı olur mu...

Nekadar saçmma konuşmuşsun ya konu sahibi denedik sertleşmediğinden yada dar olduğundan giremedi demiyorki adam yapma taraftarı değilmiş isteği yokmuş. Hem öyle bile olsa bu nedemek kendin del yok daha neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…