2,5 litre su

Günaydın. Tartıldım.
400 gram eksiğim
1 bardak suyumu icmekle başladım.
Sabah uyandiktan yarim saat sonra su icecekmişiz.

Günaydın. Tartıldım.
400 gram eksiğim
1 bardak suyumu icmekle başladım.
Sabah uyandiktan yarim saat sonra su icecekmişiz.
Ben tartilamadim ya tartinin pili bitmiş aksi gibi.
Tartisiz duramam. Esime deyip yeni pil aldirtmam gerek.
Ama göbeğim hafif erimiş gibi hissettim.
En iyisi tarti gelene kadar belimin kalınlığını olceyim

Yarim saate bir bardak içmeye çalışalım.
Yapabildiğimiz kadar çok zorlamayalım kendimizi.
Bir duzen oturursa her gün vücut kendi isteyecektir zaten
Yarim saat çok sık gibi bacım. Saatte bir yaparim ben.

Gecenin son suyu alkali su böyle deyince de çok havalı oluyor bea
Burda birinin diyetinde okudum, sabah baslangic suyumu 1-2 damla limonla alkali yapiyorum ben de :)

Ben tartilamadim ya tartinin pili bitmiş aksi gibi.
Tartisiz duramam. Esime deyip yeni pil aldirtmam gerek.
Ama göbeğim hafif erimiş gibi hissettim.
En iyisi tarti gelene kadar belimin kalınlığını olceyim
Bagirsak detoksu olsun diye dün cok az ekmek yeyip gün icinde zeytinyağı icip elma yedim.
Bugün zeytin yağı icmeyecegim ama elma yerim cokca. Elmayla da elma yanakli olup güzelleşmek istiyorum

Bagirsak detoksu olsun diye dün cok az ekmek yeyip gün icinde zeytinyağı icip elma yedim.
Bugün zeytin yağı icmeyecegim ama elma yerim cokca. Elmayla da elma yanakli olup güzelleşmek istiyorum
Seni görünce hep elma geliyor aklıma.
Elmaci guzeliymissin haberim yokmuş meğer

günaydın herkese sabah erken kalktım gece erken yattım doktor alerji hapı vermişti uyku yaptı galiba uyudum

sabah dokuzdan buyana 4 bardak su içtim
ama bugün az içmem gerek çünkü yola çıkıcam izmire gidicez yolda wc ihtiyacı olmasın aman diye

Henüz 2 bardak içtim unutmuştum. Burdaki bildirimi görünce aklıma geldi içmek. Bir düzene girmeli bi an önce.

Canın çektiği için değil faydalı gördüğün için içiyorsan yapabilirsin.
Doğru karar . Ama İzmire varınca eksikleri tamamla.
Henüz 2 bardak içtim unutmuştum. Burdaki bildirimi görünce aklıma geldi içmek. Bir düzene girmeli bi an önce.
Zaten o yüzden bu topik oluşturuldu.ben de kendimden biliyorum bir türlü su aklıma gelmiyor. Kendime de hayrım dokundu başkasına da

Tünaydın herkeze.. su programı indirdim her saat başı uyarı veriyor şuan a denk 1 litre içtim. benim gibi su içmeyi unutanlara şiddetle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…