Günaydın. Tartıldım.@Magnifiaque
@Aktif Lora
@Niloyatospikk
@ozelbir_i
@Mikan
@Hifaa
@Minnosmeliss
@memurhanim
@Zerre
Drderdimderin
Yarın sabah ilk işimiz tartilmak olsun. ( 7 nisan)
Ve sabahtan başlayalım 2-3 litre su içmeye başlamaya.
(8 nisan )Bir gün sonra sabah aç karnına tekrar tartilin ve kac gr eksilmiş olduğunuzu da yazın çok merak ediyorum.
En çok gobekler üzülecek bu duruma.
Gobeklere elveda diyoruz çünkü.
1 ay sonra neler değişecek vücudumuzda çok merak ediyorum.
Ben tartilamadim ya tartinin pili bitmiş aksi gibi.Günaydın. Tartıldım.
400 gram eksiğim
1 bardak suyumu icmekle başladım.
Sabah uyandiktan yarim saat sonra su icecekmişiz.
Yarim saat çok sık gibi bacım. Saatte bir yaparim ben.Yarim saate bir bardak içmeye çalışalım.
Yapabildiğimiz kadar çok zorlamayalım kendimizi.
Bir duzen oturursa her gün vücut kendi isteyecektir zaten
Nasıl kolayına gidiyorsaYarim saat çok sık gibi bacım. Saatte bir yaparim ben.
Burda birinin diyetinde okudum, sabah baslangic suyumu 1-2 damla limonla alkali yapiyorum ben de :)Gecenin son suyu alkali suböyle deyince de çok havalı oluyor bea
Bagirsak detoksu olsun diye dün cok az ekmek yeyip gün icinde zeytinyağı icip elma yedim.Ben tartilamadim ya tartinin pili bitmiş aksi gibi.
Tartisiz duramam. Esime deyip yeni pil aldirtmam gerek.
Ama göbeğim hafif erimiş gibi hissettim.
En iyisi tarti gelene kadar belimin kalınlığını olceyim
Seni görünce hep elma geliyor aklıma.Bagirsak detoksu olsun diye dün cok az ekmek yeyip gün icinde zeytinyağı icip elma yedim.
Bugün zeytin yağı icmeyecegim ama elma yerim cokca. Elmayla da elma yanakli olup güzelleşmek istiyorum
Süpersin bu şarkı eşliğinde ben kaçıyorum. Çok işim var çok öğlene gelirim.
Doğru karar . Ama İzmire varınca eksikleri tamamla.günaydın herkese sabah erken kalktım gece erken yattım doktor alerji hapı vermişti uyku yaptı galiba uyudum
sabah dokuzdan buyana 4 bardak su içtim
ama bugün az içmem gerek çünkü yola çıkıcam izmire gidicez yolda wc ihtiyacı olmasın aman diye
Zaten o yüzden bu topik oluşturuldu.ben de kendimden biliyorum bir türlü su aklıma gelmiyor. Kendime de hayrım dokundu başkasına daHenüz 2 bardak içtim unutmuştum. Burdaki bildirimi görünce aklıma geldi içmek. Bir düzene girmeli bi an önce.
Hayırlı olsun sevgicim seni burada görmek ne güzelSuper ben bugun 1 litreyle basladim bakalim
500 ml içebildim dahaNiloyatospikk
Magnifiaque
Aktif Lora
Niloyatospikk
ozelbir_i
Mikan
Hifaa
[IMG alt="Minnosmeliss"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1013/1013603.jpg?1615748098[/IMG] Minnosmeliss
memurhanim
[IMG alt="Zerre"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1010/1010109.jpg?1615833999[/IMG] Zerre
Drderdimderin
Öğlen oldu sularini az içenlere davet var. Unutanlara hatirlatilir.
Akşama kadar 3 litreye tamamlayamayasak bile en azından yaklaştım da diyebilelim.
2 bardak daha iç akşama çok var.yine unuttum 2 bardakla kaldim