Acil gel aramıza o zaman. Bu saate kadar susuz bırakılır mı bobreklerimiz ağlar sonra.Bi unutanda benim daha hic su icmedim
Tabiki de evet. Ozellikle o kişiler arasında ben de vardım o yüzden
Telefonumda yer yok bellek dolu.Tünaydın herkeze.. su programı indirdim her saat başı uyarı veriyor şuan a denk 1 litre içtim. benim gibi su içmeyi unutanlara şiddetle tavsiye ediyorum
Dün ki bana dönmüşsün.Bizim Wc wc olalı bu kadar zulüm görmemişti
Benimde öyle yaa ıstegram dan bile soğuttu beni kk.. tüm gün buradayım hatta geceTelefonumda yer yok bellek dolu.
Tek takıldığım yer kadınlar kulübü o da bana bunu hatirlatiyorsa daha ne isterim ki
Evet ikimizde uyumuyoruz ben seninle hep rastlaşıyorum canımmmmmBenimde öyle yaa ıstegram dan bile soğuttu beni kk.. tüm gün buradayım hatta gece
Evet kk bekçisi gibiyizEvet ikimizde uyumuyoruz ben seninle hep rastlaşıyorum canımmmmm
Çocuklarla kafayı sıyırdım. Ondan...Evet kk bekçisi gibiyizyorumların beni çok güldürüyor buarada
Allah bağışlasın kaç tane bendede var bir taneÇocuklarla kafayı sıyırdım. Ondan...
Teşekkür ederim canım
Dördü bir yerde canimAllah bağışlasın kaç tane bendede var bir tanegüzel siyirmalar onlar cnm
Obowww masallah huni takmadigina dua etDördü bir yerde canim
Dört dörtlük bir yalnız anneyim
3 bardak ictim yehuüuu
Yüzümüze ışıltı dedin toplam kac bardak icince yildiz gibi kayacagimbu kalabalikta ancak kayarım heralde