- 6 Ekim 2011
- 331
- 259
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben maalesef 3 litre icmedim ama ilk gun savastim resmen suyla
Çabalamak da başarmak kadar huzur verir insana.2 lt çok rahat içiyorum ama 3 zorladı beni
Insallah yavas yavas arttirmak isterimÇabalamak da başarmak kadar huzur verir insana.
Yarın daha güzel olsun.
4.bardağımı içtim bileMagnifiaque
Aktif Lora
Niloyatospikk
ozelbir_i
Mikan
@ Hifaa Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
Z Zerre
Drderdimderin
Günaydın canlar.
su severler kulübüne hosgeldiniz.
Sabahtan bildirimi görenler hemen gidip bir bardakla güne başlayabilir
4.bardağımı içtim bile
Ben de gidip içeyim1 bardakla başladım bakalım
Ben sabah kalkınca 1 bardak içtim. Şimdi arabadayim 5 dakikaya 1 bardak daha içerimEvet bende 2 bardak su içerek güne başlamış bulunuyorum.
Hepimize sağlık güzellik ve enerji gelsin.
Şimdi bir de kahve içerim ve sonra
Ailede çok diyabeti var ordan
Selam ben de migren hastasiyim. Öncelikle bunun için su içmeliyim fakat alışkanlığım yok. Öğleden önce öğleden sonra olarak hedef koyabiliriz belki :)
Şu an 52 kiloyum 1.69 boyundayim
2 lt çok rahat içiyorum ama 3 zorladı beni
Doktora sordum cok iyi dedi genel olarakta hep soruyorum aynen devam et derler çok güzel derler azaltmak gibi bi durumum yok cunku çay ve su benim başka icecegim yok kafam karıştı şimdi ama .
Kuzum doktor iyi dediyse devam et o zaman.Doktora sordum cok iyi dedi genel olarakta hep soruyorum aynen devam et derler çok güzel derler azaltmak gibi bi durumum yok cunku çay ve su benim başka icecegim yok kafam karıştı şimdi ama .
Gece bi uyandım ağzım kurumuş geberiyorum susuzluktan yataktan kalkamadım yattım sabah ilk isim her zamanki gibi suya saldırmak oldu çünkü siz dün fazla deyince akşam da içmeyeyim bakayım dedim sabah idrarda yanma ve ağız kuruluğu ile uyandım bu arada sekerim falan yok ama sağlıklı bir insanda değilimdir.