- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.247
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acil gel aramıza o zaman. Bu saate kadar susuz bırakılır mı bobreklerimiz ağlar sonra.Bi unutanda benim daha hic su icmedim
Tabiki de evet. Ozellikle o kişiler arasında ben de vardım o yüzden
Telefonumda yer yok bellek dolu.Tünaydın herkeze.. su programı indirdim her saat başı uyarı veriyor şuan a denk 1 litre içtim. benim gibi su içmeyi unutanlara şiddetle tavsiye ediyorum
Dün ki bana dönmüşsün.Bizim Wc wc olalı bu kadar zulüm görmemişti
Benimde öyle yaa ıstegram dan bile soğuttu beni kk.. tüm gün buradayım hatta geceTelefonumda yer yok bellek dolu.
Tek takıldığım yer kadınlar kulübü o da bana bunu hatirlatiyorsa daha ne isterim ki
Evet ikimizde uyumuyoruz ben seninle hep rastlaşıyorum canımmmmmBenimde öyle yaa ıstegram dan bile soğuttu beni kk.. tüm gün buradayım hatta gece
Evet kk bekçisi gibiyiz yorumların beni çok güldürüyor buaradaEvet ikimizde uyumuyoruz ben seninle hep rastlaşıyorum canımmmmm
Çocuklarla kafayı sıyırdım. Ondan...Evet kk bekçisi gibiyiz yorumların beni çok güldürüyor buarada
Allah bağışlasın kaç tane bendede var bir tane güzel siyirmalar onlar cnmÇocuklarla kafayı sıyırdım. Ondan...
Teşekkür ederim canım
Dördü bir yerde canimAllah bağışlasın kaç tane bendede var bir tane güzel siyirmalar onlar cnm
Obowww masallah huni takmadigina dua et ben biriyle sıyırıyorum kafayı sen dördü bir yerde düşünemiyorum seniDördü bir yerde canim
Dört dörtlük bir yalnız anneyim
3 bardak ictim yehuüuu
Yüzümüze ışıltı dedin toplam kac bardak icince yildiz gibi kayacagim bu kalabalikta ancak kayarım heralde