Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acil gel aramıza o zaman. Bu saate kadar susuz bırakılır mı bobreklerimiz ağlar sonra.Bi unutanda benim daha hic su icmedim
Tabiki de evet. Ozellikle o kişiler arasında ben de vardım o yüzden
Telefonumda yer yok bellek dolu.Tünaydın herkeze.. su programı indirdim her saat başı uyarı veriyor şuan a denk 1 litre içtim. benim gibi su içmeyi unutanlara şiddetle tavsiye ediyorum![]()
Dün ki bana dönmüşsün.Bizim Wc wc olalı bu kadar zulüm görmemişti![]()
Benimde öyle yaa ıstegram dan bile soğuttu beni kk.. tüm gün buradayım hatta geceTelefonumda yer yok bellek dolu.
Tek takıldığım yer kadınlar kulübü o da bana bunu hatirlatiyorsa daha ne isterim ki![]()
Evet ikimizde uyumuyoruz ben seninle hep rastlaşıyorum canımmmmmBenimde öyle yaa ıstegram dan bile soğuttu beni kk.. tüm gün buradayım hatta gece![]()
Evet kk bekçisi gibiyizEvet ikimizde uyumuyoruz ben seninle hep rastlaşıyorum canımmmmm![]()
Çocuklarla kafayı sıyırdım. Ondan...Evet kk bekçisi gibiyizyorumların beni çok güldürüyor buarada
![]()
Allah bağışlasın kaç tane bendede var bir taneÇocuklarla kafayı sıyırdım. Ondan...
Teşekkür ederim canım![]()
Dördü bir yerde canimAllah bağışlasın kaç tane bendede var bir tanegüzel siyirmalar onlar cnm
![]()
Obowww masallah huni takmadigina dua etDördü bir yerde canim
Dört dörtlük bir yalnız anneyim
3 bardak ictim yehuüuu
Yüzümüze ışıltı dedin toplam kac bardak icince yildiz gibi kayacagimbu kalabalikta ancak kayarım heralde
![]()