- 21 Ağustos 2015
- 31.361
- 95.085
- 37
-
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
19 aylık alan kres özel kresdir.Ben 3 yaşında anaokulana verdim kızımı çok hevesliydi ona anlatmıştım biraz okulu işte arkadaşların olacak resim çizeceksin oyun oynayacaksın vs baya anlattım okulun nasıl bir yer olduğunu anlattıkça oda çok sevdi 3 4 ay hergun hastaydı yeri geldi hastanede yattık yeri geldi bir hafta evde yatti ilaçlar buhar makineleri iğneler öyle geçti suan yine hasta vitamin ilaçlarıyla devam ediyorum artık 10 gunde bir antibiyotik kullaniyoruz nerdeyse birde o yaşta kreşe vermenin bir eksisini daha soyliycem cocuk daha derdini anlatacak yaşta değil Allah korusun çocuğu azarlarlar bagirirlar şiddet olur felan anlatamaz öğretmen yada yardım abla yapmasada orda en az 10 15 çocukla olacak arkadaslarindan biri yapabilir haberiniz olmaz..artıları ne derseniz kesinlikle çok iyi sosyellesiyirlar hayal dünyaları gelişiyor yeni sorular yeni şeyler öğreniyorlar boyama oyun hamuru gibi şeylerle uğraşırken el ve parmak kasları gelişiyor güçleniyor paylaşmayı öğreniyorlar vs güzel yanlarida var yani
O zaman iyiBezi bıraktırıyorlar okulda 2-3 ay sonra.
Bence en büyük konfor o.
Bana da üç yaş öncesi erken geldi.ailemde çocuk psikoloğu var o asla önermez mecbur kalınmazsa erkenden kreşi.duygusal gelişimine ket vuruyor der.dikkat edin çok erken kreşe giden çocuklar diğerlerinden çok daha hırçındır sinirlidir .bakıcı çocukla bağ kuruyor ona sarılıyor öpüyor çocuk aileden görüyor güven duygusu gelişiyor.kreş bunların hiçbirini veremez.3 yaştan önce sakıncalı deniyor.gene de siz bilirsiniz
Kreşte öğretmenlik yapmış ve alanım bu olan birisi olarak şunu önerebilirim. Yarım gün kreş uyku saati gibi sakin olduğu dönemde anneannesinin yani.Merhabalar.
16 aylık bir fındığın annesiyim. 3 ay sonra işe başlamak zorundayım. Ve çok iyi bir kreş buldum. Evde bakıcı istemiyorum. Annemle çok yakın oturuyoruz annem bakmaya gönüllü ama kızım çok hareketli annemi çok yorar o yüzden doğrudan kreşe vermek istiyorum.
Kızım başladığında 19 aylık olacak. Çocuğunu kreşe erken yazdıran var mı? Artısı eksisi nedir?
Yo hiç hırçın falan değiller gayet sevgi dolular, hayat kitaplardaki gibi olmuyor .ailemde çocuk psikoloğu var o asla önermez mecbur kalınmazsa erkenden kreşi.duygusal gelişimine ket vuruyor der.dikkat edin çok erken kreşe giden çocuklar diğerlerinden çok daha hırçındır sinirlidir .bakıcı çocukla bağ kuruyor ona sarılıyor öpüyor çocuk aileden görüyor güven duygusu gelişiyor.kreş bunların hiçbirini veremez.3 yaştan önce sakıncalı deniyor.gene de siz bilirsiniz
Oyle kresler de var bu para meselesi değil vicdan meselesi..sevgisiz bir insan kameralarının olmadığı bir alanda bagirabilir de korkutabilir de..benim kızım 26 aylıkken gitti bir ay. O uslu çocuk gitti herseye ağlayan zırlayan vuran mutsuz bir çocuk geldi yerine...Ne yaşadı kim bilebilir...siz de bilemezsiniz çünkü anlatamıyorlar. Bu yüzden kreş için en erken yas 3 yas... ALLAH hepimizin evladını merhametli insanlarla karsilastirsin19 aylık alan kres özel kresdir.
Ne azarı ne bagırması.
Herseyini wpdan atıyorlar gün icinde.
Fotosunu videosunu
Kac milyor o kresler ablacım biliyon mu sen?Cocuga bagırmayı bırak yel esse atıyorlar
Camiavlusuna bırakmıs gbi kadın dramatize ettiniz olayı
Başka çarem olmadığı için, anneme bırakmak istemediğim için olabilir mi acaba?Anneniz bakmaya niyetli iken krese vermeniz cok sacma bence 19 aylik benek ne sosyallesmesinden bahsediyosunuz?
Anneniz gonullu bakacaksa hiç dusunmeyin derim. Cok büyük bir nimet gozunuzun arkada kalmamasiBaşka çarem olmadığı için, anneme bırakmak istemediğim için olabilir mi acaba?
Açıkca söyleyeyim zorunluluğu. Annem bir iş yapar 10 saat konuşur. Benim kızım zaten çok zor bir çocuk. O annemi yordukça annem bunu bana surat asma, azarlama, minnet altında bırakma, şikayetlenme olarak döndürecrktir. Annem çok sosyal. Şimdiden başladı ben çocuğa bakarken oraya gidemeyeceğim buraya gidemeyeceğim diye. Eee git o zaman sen sosyal aktivitelererineBakıcılar pahalı. 2 yaş altı öğretmenin max 2 bebeğe baktığı kreşlerde aynı pahalılıkta.Anneciğim baksaydı sağı solu hiç düşmezdim. 3 yaşına kadar biri bebeği sevsin yeter. Çocukların eğitim öğretim hayatı 3 yaşa kadar düştü zaten. . Kendi halinde büyüyen çocuk kalmadı.
Zorunluluğu merak ettim.
uzmanının fikirlerini yazdım ben.siz uzman mısınız?gördüğünüz 2 3 çocuk üzerinden değerlendiriyorsunuz.zaten anaokulu öğretmeni de benimle aynı görüşü yazmış burayaYo hiç hırçın falan değiller gayet sevgi dolular, hayat kitaplardaki gibi olmuyor .
Bakmak istiyormuş gibi gözükmüş. Ama istemiyormuş belli ki.Açıkca söyleyeyim zorunluluğu. Annem bir iş yapar 10 saat konuşur. Benim kızım zaten çok zor bir çocuk. O annemi yordukça annem bunu bana surat asma, azarlama, minnet altında bırakma, şikayetlenme olarak döndürecrktir. Annem çok sosyal. Şimdiden başladı ben çocuğa bakarken oraya gidemeyeceğim buraya gidemeyeceğim diye. Eee git o zaman sen sosyal aktivitelererine
belliydi zaten. içinize sinmeyen bir şey olmasa niye "gönüllü" olan anneanneye bırakmayasınız.Açıkca söyleyeyim zorunluluğu. Annem bir iş yapar 10 saat konuşur. Benim kızım zaten çok zor bir çocuk. O annemi yordukça annem bunu bana surat asma, azarlama, minnet altında bırakma, şikayetlenme olarak döndürecrktir. Annem çok sosyal. Şimdiden başladı ben çocuğa bakarken oraya gidemeyeceğim buraya gidemeyeceğim diye. Eee git o zaman sen sosyal aktivitelererine
Öğretmen uzman değilim, tabiki kendi gorduklerimden örnek vereceğim, çevremde çocuklar hep kreşte büyüdü hiç öyle hırçın birisi yokuzmanının fikirlerini yazdım ben.siz uzman mısınız?gördüğünüz 2 3 çocuk üzerinden değerlendiriyorsunuz.zaten anaokulu öğretmeni de benimle aynı görüşü yazmış buraya