Eşinizin eli biraz para görsün, rahatlasin unutacak tüm bunlari hatta ailesine yardim etmeye devam eder. Şimdi "ne görüşmesi" demesine güvenmeyin.
Eşiniz gibi adamlarin degişmesi istisnadir. O yaptikca iyi niyetinden yapiyor diye kendinizi avutacaksiniz.
Peki şimdi ne yapmalıyım? 1 aydır görüşmüyor duk. Kayınvalidem evime sakın gelmeyin bitti dediği için bu bayram aramadık dün de halam vefat etti. kayınpederim beni aradı neyse açim dedim açmaz olaydım ne kızım dedi ne adımla hitap etti halan ölmüş hayırdır neyden bu üslupla 3. Şahıs gibi konuştu ben ona rağmen baba diye hitap ettim neyse hadi iyi bayramlar annenleri de arayalım bari yaptı kapattı. Hem annemi hem babamı utanmadan 2 Saniye konuşacak bir şey yok aramışlar. Bana gelin bize gelmesin diyip bu şekilde aramak niye. utanmadan kayınvalidem benide çaldırdı açmadım. görümcem 1 aydır bu kavga oldu arayıp sormadı şimdi beni arıyor açmadım Whatsapp dan yapabileceğim bir şey var mı yazmış yalandan tesekkur ederim sağolasın yazdım bıraktım kayınvalidemi ama hiç muhatap olmadim dün evde eşimle babasının üslubu yüzünden gerildik böyle konuşacağına arama kardeşim. sonra dayanamadım kayınvalideme WhatsApp dan yazdım ben bu yaşananlar sebebiyle evimde huzursuzluk oluyor arayıp sormayın dediniz aramıyorum bende. arkamdan iş seçiyor vb bir sürü laf etmişsiniz nişanda gelinlik bakmaya gelmediniz bu evlilik istenmedi biliyorum bu zamana kadar saygısızlık yapmadım oğlunuzla ister konuşun ister konuşmayın ama ben ev huzurum için artık sizleri aramak istemiyorum taziye için aradınız sanırım tesekkürler İyi günler dilerim yazdım engelledim laf sokacak biliyorum çünkü. ki duramamış eşime yazmış saygısızlık ayıp senin karın şöyle sen böylesin mezarıma bile gelmeyin çıkarcılar menfaatciler herkes yoluna falan kudurmuş eşimde işine gelene inan ben artık hiç bir şey demiyorum tarzı cevap yazmış yine gerginlik oldu yani sizce ne yapmalıyım asabım bozuldu bu cenaze olayının ortasında.