- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
22 aylıkken verdim kreşe oğlumu çalışmıyordum da yarım gün işe başladık daha sonra tam güne döndük çok da faydasını gördük .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken kuzum. Annende varmış baska bir yol bul. Annen arada gelsin kontrol etsin bakiciyi. O miniye kiyanazsin zaten. Kreskeri biliyorum çok keyifli değil bebeler oralarda. Sabahın köründe yatağında evinde kalsin yavrucak.Merhabalar.
16 aylık bir fındığın annesiyim. 3 ay sonra işe başlamak zorundayım. Ve çok iyi bir kreş buldum. Evde bakıcı istemiyorum. Annemle çok yakın oturuyoruz annem bakmaya gönüllü ama kızım çok hareketli annemi çok yorar o yüzden doğrudan kreşe vermek istiyorum.
Kızım başladığında 19 aylık olacak. Çocuğunu kreşe erken yazdıran var mı? Artısı eksisi nedir?
İnşallah siz de kreş zamanı gelene kadar bakıcı sorununuzu çözer rahatlarsınız çok zorBakıcılardan bunaldığım için 7-8 aylık bebeyi bırakma noktasındayım şu an kreşe. Hiç istemiyorum elbette. 15-18 aylık arası düşündüm hep. Bence 19 ay hiç de erken değil.
Eyvah eyvah yine bana haram gecelerYok orada da öğlen uyuyup enerji depolayıp geliyorlar. İlk aylar bayağı hasta olabilir ama ona yapacak pek bir şey de yok.
Ben imkanım olsa bakıcı bulur muydum ? Hayır. Evet 2 yaşında kreşe başlasa daha iyi olurdu ama. annem hayatta olsa evde o ilgilense olurdu yoksa genelde bu işi eğitimi olmadan yapan kişiler benim tercihim olmadı.
İnşallah bizler için de verimli ve faydalı olur22 aylıkken verdim kreşe oğlumu çalışmıyordum da yarım gün işe başladık daha sonra tam güne döndük çok da faydasını gördük .
Bakıcı kesinlikle istemiyorum. Kıyıp kıyamama durumu değil zaten. ZorunlulukÇok erken kuzum. Annende varmış baska bir yol bul. Annen arada gelsin kontrol etsin bakiciyi. O miniye kiyanazsin zaten. Kreskeri biliyorum çok keyifli değil bebeler oralarda.
Her gün girerken kreşe aglayacak istemeyecek doğası gereği. Anne olarak baska yol bulun. Ben cocuklara hiç kiyamiyorum. O yastaki cocuklar evde olmali. Pedegiglari dinleyin.Bakıcı kesinlikle istemiyorum. Kıyıp kıyamama durumu değil zaten. Zorunluluk
Ya hu belki çok sevecek çok mutlu gidecek. Başka bir yolum yok diyorum ısrarla siz başka yol bulun diyorsunuz. Siz hiç tanımadığınız çocuğa kıyamıyorsunuz ama onu karnında taşıyan, doğuran, emziren, emek emek büyüten annesi mi kıyıyorHer gün girerken kreşe aglayacak istemeyecek doğası gereği. Anne olarak baska yol bulun. Ben cocuklara hiç kiyamiyorum. O yastaki cocuklar evde olmali. Pedegiglari dinleyin.
Her gün girerken kreşe aglayacak istemeyecek doğası gereği. Anne olarak baska yol bulun. Ben cocuklara hiç kiyamiyorum. O yastaki cocuklar evde olmali. Pedegiglari dinleyinBakıcı kesinlikle istemiyorum. Kıyıp kıyamama durumu değil zaten. Zorunluluk
Anlamadim? karar vermissiniz zaten ozaman neden bizim fikrimixi soruyorsunuz? Benim fikrim o yasta çocuk evde olur diyorum siz içinizi mi rahatlatmak için yazdiniz buraya?Ya hu belki çok sevecek çok mutlu gidecek. Başka bir yolum yok diyorum ısrarla siz başka yol bulun diyorsunuz. Siz hiç tanımadığınız çocuğa kıyamıyorsunuz ama onu karnında taşıyan, doğuran, emziren, emek emek büyüten annesi mi kıyıyor
Anlamadığınız o kadar belli ki. Keşke bi konuya yorum yaparken bi okusanız okuduğunuzu bir anlamaya çalışsanız ah ne güzel olur.Her gün girerken kreşe aglayacak istemeyecek doğası gereği. Anne olarak baska yol bulun. Ben cocuklara hiç kiyamiyorum. O yastaki cocuklar evde olmali. Pedegiglari dinleyin
Anlamadim? karar vermissiniz zaten ozaman neden bizim fikrimixi soruyorsunuz? Benim fikrim o yasta çocuk evde olur diyorum siz içinizi mi rahatlatmak için yazdiniz buraya?
Ben size fikriniz ne diye hiç sormadım. Ben kimseye fikrini sormadım. Olumlu olumsuz yönlerini sordum.Her gün girerken kreşe aglayacak istemeyecek doğası gereği. Anne olarak baska yol bulun. Ben cocuklara hiç kiyamiyorum. O yastaki cocuklar evde olmali. Pedegiglari dinleyin
Anlamadim? karar vermissiniz zaten ozaman neden bizim fikrimixi soruyorsunuz? Benim fikrim o yasta çocuk evde olur diyorum siz içinizi mi rahatlatmak için yazdiniz buraya?
Her gün girerken kreşe aglayacak istemeyecek doğası gereği. Anne olarak baska yol bulun. Ben cocuklara hiç kiyamiyorum. O yastaki cocuklar evde olmali. Pedegiglari dinleyin.
Düzeltme : bağırdıkları icin degil bağışıklıkları zayıf olduğu icin demek istedimBezini ben alıyorum bitince haber veriyorlardı. Bez bırakmada ise sağolsunlar çok yardımcı oldular. İlk zamanlar bağırdıkları zayıf olduğu icin sık sık hastalandılar ama bu iyi bir şey cünkü bu şekilde bağışıklıkları güçlendi .
24 aylık basladık tam.3 ay sonra baslıyacaksa bahar gibi hastalıklar azalmıs olur diye tahmin ediyormMerhabalar.
16 aylık bir fındığın annesiyim. 3 ay sonra işe başlamak zorundayım. Ve çok iyi bir kreş buldum. Evde bakıcı istemiyorum. Annemle çok yakın oturuyoruz annem bakmaya gönüllü ama kızım çok hareketli annemi çok yorar o yüzden doğrudan kreşe vermek istiyorum.
Kızım başladığında 19 aylık olacak. Çocuğunu kreşe erken yazdıran var mı? Artısı eksisi nedir?
Bezi bıraktırıyorlar okulda 2-3 ay sonra.Bakıcı istememe sebebiniz nedir?
Benim arkadaşım da verdi de çok aşırı hasta oldu gidemedi bu aylarda.
3 yaş öncesi erken diyor çok zorlanıliyor diye bakıcıya döndü.
Bezden kurtulunca verseniz daha iyi sanki.
Pedigigigler:Biz böyle bisey demedik.Her gün girerken kreşe aglayacak istemeyecek doğası gereği. Anne olarak baska yol bulun. Ben cocuklara hiç kiyamiyorum. O yastaki cocuklar evde olmali. Pedegiglari dinleyin.