- 3 Ekim 2007
- 14.459
- 35.657
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi pirpirim25
-
Nefes alsın yeter dediyse…Adamın da hayata geliş amacı biriyle beraber olmak mıymış bu bile garip yani. Hayatında biri yokken mutsuz ama ister 60 isterse 80 yaşında bile olsa mutlu mu olacaktı? Sevdiğini de düşünmüyorum daha çünkü yaşını bile konuşmamış ne konuşmuş da hemen sevmiş, yüzüne gülümseme gelmiş. İlginç.
Sizin eski koca hem beyinsiz hem de şerefsiz imiş. Seksist olmayan bir küfür bulsam onu edecektim ama bulamadım.Boşandığım gerizekalıdan 1 yap büyüktüm yaşlı diyormuş bana not 33 yaşımdayım. Evlendiğimde 23 yalındaydım. Bilemedim yani
Ama tam ciddiydim cevap veriyordumBu gidişle benim muhtemel evliliğim
Hepsini ona burdan dümdük söylüyorum ben deSizin eski koca hem beyinsiz hem de şerefsiz imiş. Seksist olmayan bir küfür bulsam onu edecektim ama bulamadım.
Hiç evlenmeyecekmisim gibi geliyor bana asla kriterime uygun birini bulamıyorum istediğim kriterdekiler hep evlilik düşünmüyorum ya da muhafazakar istiyorum erkekleriAma tam ciddiydim cevap veriyordum
O zaman kriterin değilmiş onlar sen öyle sanıyormuşsun. Eminim tamam işte bulduk birbirimizi diyeceğin kişi gelecektir. 60tan önce olsun amaHiç evlenmeyecekmisim gibi geliyor bana asla kriterime uygun birini bulamıyorum istediğim kriterdekiler hep evlilik düşünmüyorum ya da muhafazakar istiyorum erkekleri
Ay canımsın yaO zaman kriterin değilmiş onlar sen öyle sanıyormuşsun. Eminim tamam işte bulduk birbirimizi diyeceğin kişi gelecektir. 60tan önce olsun ama
Adamın 27 yaşında daha gençliğin zirvesindeyken boşanıp 15 yıl sonra anca görücü usulü annesi yaşında birini bulabilmesi gerçekten ilginç. Hadi üç beş sene önce boşanir tamamda 20 li yaşlarda bile nasıl bulamamış ki kimseyiAdam boşandıktan sonra 15 yıl hep evlenmek istemiş ama karşısına biri çıkmamış.
Ev iş dışında yere gitmemiş. Arada bir anne babasını ziyaret etmişAdamın 27 yaşında daha gençliğin zirvesindeyken boşanıp 15 yıl sonra anca görücü usulü annesi yaşında birini bulabilmesi gerçekten ilginç. Hadi üç beş sene önce boşanir tamamda 20 li yaşlarda bile nasıl bulamamış ki kimseyi
Bu cevap sizi tatmin etti miEv iş dışında yere gitmemiş. Arada bir anne babasını ziyaret etmiş
Niyetiniz yavaş yavaş ortaya çıkıyorHalam da yoklukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?