- 4 Mart 2012
- 15.023
- 34.671
- 798
- Konu Sahibi pirpirim25
Bence konuyu açanda sorun var.Bu işin altından muhakkak bir şey çıkacak diyerek altına imzamı atıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence konuyu açanda sorun var.Bu işin altından muhakkak bir şey çıkacak diyerek altına imzamı atıyorum.
Bilemiyorum çok asosyal biriymişBu cevap sizi tatmin etti mi
Pardon ne sorunuBence konuyu açanda sorun var.
Adam çok mu çirkin? Çok mu fakir? 42 yaşında adam niye evlensin annesi yaşında kadınla? Ne cinsel hayatları olur, ne sosyal hayatları birlikteFazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuş
Durumu normal, biraz çirkin evet. Cinsel hayat kısmı nasıl olur bilmiyorum 42 yaş erkek için genç bir yaşAdam çok mu çirkin? Çok mu fakir? 42 yaşında adam niye evlensin annesi yaşında kadınla? Ne cinsel hayatları olur, ne sosyal hayatları birlikte
Halamın durumu ona göre daha kötü. Düzenli bir işi var adamın. Ben birini bulamadığını ne olursa olsun bulduğuna sarıldığını düşünüyorum.
42 genç 60 yaşlı
Bi iş var bu işte normal değil . Annesi yaşında. Ya adam çok çok fakir kendine kapı arıyor ,ya da diğer tüm ihtimaller …
peki bu tuhaf aileŞehir şehir gezilecek bir gelir yok ama şöyle örnek vereyim
Örneğin kardeşleri sen tek kişisin gel bize bak yemek yap evde tek başına ne yapacaksın diyor, bi bayram oluyor kimse evine gelmiyor eşi olmadığı için (bu düşünceye katılmıyorum elbette)
Maalesef bizim ailede öyle veya böyle bir kocaya ihtiyaç olduğu düşüncesi mevcut
para mı dendi kadının parası yokmuş.
42 genç 60 yaşlı
Bi iş var bu işte normal değil . Annesi yaşında. Ya adam çok çok fakir kendine kapı arıyor ,ya da diğer tüm ihtimaller …
Adam zeka özürlü olabilir mi?Ev iş dışında yere gitmemiş. Arada bir anne babasını ziyaret etmiş
Çocuklar büyük kendi işlerinde çalışıyorlar, kendi hayatlarını kurmuşlar. Adam ,ok asosyal olduğu için bulamamış olabilir bence. Ya da nasipsizliktir belkipara mı dendi kadının parası yokmuş
madde filan mı kullanıyor o yüzden mi başka kimseyi bulamamış diye düşündük, bulabildikleri kötü bir huyu yokmuş
normalde erkeğin ailesi kıyametleri koparrır böyle durumlarda o da olmamış.
çocuk isterse ya dendi adamın çocuğu zaten varmış - benim anlamadığım çocukları adamla birlikte mi değil bunca zamandır adam neden yalnız? çocuklar ayrıldığı eşinde mi? nafaka acaba düzenli veiryor mu?
yani mesela başka ne olabilir?
Bu halamdan kaynaklı değil maalesef aile yapımızdan kaynaklı, evli olmayan bir kadını saymıyorlar pek. Adam senede bir gidiyormuş ailesinin yanınapeki bu tuhaf aile
hala 42 yaşında bir adamla evlendi diye kaç bayramdır gelmezken gelmeye mi başlayacak?
hadi sen evde teksin gel bize yemek yap demeyebilirler de bu evliliği ciddiye alıp birden saygı duymaya mı başlayacaklar?
40 yaşında dul kalmış teyzem var
hiç evlenmedi tekrar
ama en büyük ablaydı ailede herkes bayramda önce ona gider. herkesi mum gibi diker valla, hele saymasınlar da göreyim....
halanızda kendini saydırma problemi varsa eşiyle saygınlık kazanmaz ki
aksine bir nişana düğüne gitseler beraber herkes tuhaf tuhaf bakar öyle bir toplumda iyice silinir gider kadın.
başka toplumda da tuhaf gelebilir mesela bu yaş farkı ama kadın "ayy size ne be" diyebilir mesela, halanız öyle diyecek gibi durmuyor.
bu kadar evlenmek isteyip evlenemeyen erkek (15 sene!) ilk kez duyuyorum bu arada.
Baksana bizim nasipleri 60 lık teyzeler kapıyorBu gidişle benim muhtemel evliliğim
38 yaşında bir adamın 60 yaşla ne işi olur yahu, ayrıca aşk bu diyip beni alıntılayıp polemik çıkarmak isteyenler bir zahmet uğramasın bana hiç
nasipsiz bile olsa hiç bir kriter gözetmeyen işi gücü olan bir adamın bulamaması çok düşük bir ihtimal ya. bulamayanlar kriterleri olan kadınlar.Çocuklar büyük kendi işlerinde çalışıyorlar, kendi hayatlarını kurmuşlar. Adam ,ok asosyal olduğu için bulamamış olabilir bence. Ya da nasipsizliktir belki
Ön yargılı olmak istemem halanızı ve adamı tanımıyorum sonuçta ama yinede normal olmadığını söyleyebilirim. Yaş farkı çok fazla ve adamın niyeti de kötü gibiMerhaba
Çok sevdiğim halam ikinci evliliğini yapmak üzere biriyle görüşüyor. Halam 60 yaşında, görüştüğü kişi ondan 18 yaş küçük. İlk görüşmelerinde adam sormadığı için yaşını söylememiş. Ama nikah işlemleri esnasında görmüş, sorun etmemiş. Yıllarca evlenmeyi bekledim önemli değil yaşın demiş. Halam da çok bekledi birini bulmayı, onu sevdiğim için pek yorum yapamıyorum konu hakkında. Sizler neler düşünüyorsunuz, bu kadar yaş farkı olan çiftler var mı çevrenizde
Ne asosyaller evleniyor, babasının camdan baktırmadığı kızlara bile görücü geliyor da bir şekilde buluyorlar.Sınır karakolundaki jandarmayı telefonda, görüntülü aramada tanıştıran var açıkçası 42 yaşına kadar bekar kalsaydım bile 18 yaş büyükle evlenmezdim kadın halimle, hatta on yaş bile olmazdı. Bu kadar bekledim bari iyisi olsun derdim. Şaşkınım açıkçası, inşallah gizlediği bir belası yoktur. Bence büyük olan kadın da olsa erkek de olsa 18 yaş çok fazlaBilemiyorum çok asosyal biriymiş
Yoo ben kaçardimMatematik dersleri boş mu geçmişti
Çocuklar evli değilmiş işleri var, babayla da görüşüyorlarmış bir sorun yokmuş. Kendi ailesi de çok uzakta olduğu için senede bir görüşebiliyormuş. Bilemiyorum çevremde gerçekten çok arayıp da kafasına göre birini bulamayan çok gördüm. Ama 15 sene de az değil gerçektennasipsiz bile olsa hiç bir kriter gözetmeyen işi gücü olan bir adamın bulamaması çok düşük bir ihtimal ya. bulamayanlar kriterleri olan kadınlar.
bir de 27 yaşında boşanmış adam 42 yaşında... kaç yaşında evlenmiş bu adam da kendi işi olacak kadar çocukları var?
19- 20 yaşında baba olmuş olması lazım ki çocukları 22-23 yaş arasında olsun, evlenmiş işi gücü olan insanlar olsunlar!
onun için de 18 yaşında evlenmiş olması lazım...bu nasıl aile ki 18 yaşındayken evlendrmiş bir erkeği de sonra boşanmış çocuğa 15 sene bir hatun daha bulamamış, mantıklı geliyor mu?
kırsal yer desek, insanlar erken evleniyor desek, 15 senedir nasıl ailesi bulmamış?
yok modern aile ama bu ilk aşkıyla çılgınlık yapmış evlenmiş filan desek, çocuklarını sürekli gören bir baba olması lazım o profilde.
bir de "yalnızlık çekiyor" ama ne çocuklarını görüyor ne ailesini görüyor? senede 1 görüyor anne-babasını.
ya bana hiç profil oturmadı, anlatabiliyor muyum?
şu hikayede halanızın saygınlık görmek istemesi, evlilik araması, bulamaması bana çok daha normal geldi adamdan.
Yakın zamanda göreceğim adamı güncellerim bakalımNe asosyaller evleniyor, babasının camdan baktırmadığı kızlara bile görücü geliyor da bir şekilde buluyorlar.Sınır karakolundaki jandarmayı telefonda, görüntülü aramada tanıştıran var açıkçası 42 yaşına kadar bekar kalsaydım bile 18 yaş büyükle evlenmezdim kadın halimle, hatta on yaş bile olmazdı. Bu kadar bekledim bari iyisi olsun derdim. Şaşkınım açıkçası, inşallah gizlediği bir belası yoktur. Bence büyük olan kadın da olsa erkek de olsa 18 yaş çok fazla