18 yaş farkı

pirpirim25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
82
50
3
Merhaba
Çok sevdiğim halam ikinci evliliğini yapmak üzere biriyle görüşüyor. Halam 60 yaşında, görüştüğü kişi ondan 18 yaş küçük. İlk görüşmelerinde adam sormadığı için yaşını söylememiş. Ama nikah işlemleri esnasında görmüş, sorun etmemiş. Yıllarca evlenmeyi bekledim önemli değil yaşın demiş. Halam da çok bekledi birini bulmayı, onu sevdiğim için pek yorum yapamıyorum konu hakkında. Sizler neler düşünüyorsunuz, bu kadar yaş farkı olan çiftler var mı çevrenizde

Fıkra gibi gerçekten... Yaş farkı bir yana -ki bence kadının 18 yaş büyük olması biraz fazla- nikaha kadar insanlar birbirlerinin en temel demografik özelliklerini nasıl merak etmezler ya?

x: Aaa senin 3 çocuğun varmış?
y: Eee sen buluştuğumuzda sormadın ki...

Evlenince de en önemli olaylar "Aa sen sormadın ki?" denilip hasır altı mı edilecek? Bir de adam henüz genç sayılır, "Olsun yıllarca evlenmeyi bekledim," diyecek kadar bir ayağı çukurda olma durumu yok ortada. işin içinde para gibi başka bir detay yok değil mi?

Fazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuş

Yani yaş farkı fazla
Demek halanız göstermiyor ki anlamamış karşı taraf öyle mi.
Bide yanlış anlamazsanız bir şey soracağım halanızın mal varlığı var mı.

Çok kısa sürede bir tanışma oldu, hemen evlenmeye karar verilmiş. Yaştan dolayı hiç uzatmak istemiyorlar. İşin içinde para da yok

Yani yaş farkı fazla
Demek halanız göstermiyor ki anlamamış karşı taraf öyle mi.
Bide yanlış anlamazsanız bir şey soracağım halanızın mal varlığı var mı.
Gösteriyor illaki bu kadar yaş farkı anlaşılır haliyle. Ama kimliğini gösterene kadar adam sormamış. Halamın mal varlığı yok kendi yağında kavrulan biri

38 yaşında bir adamın 60 yaşla ne işi olur yahu, ayrıca aşk bu diyip beni alıntılayıp polemik çıkarmak isteyenler bir zahmet uğramasın bana hiç

Daha birbirlerinin yaşını bilmeden evlenmeye mi kalkıyolar? Çok riskli
Tanışalım çok kısa bir süre olmuş, yaşlarından dolayı uzatmak istemiyorlar. Adam anlamıştır ondan büyük olduğunu ama kimliği görene kadar sormamış. Biraz evlilik hasreti çeken biri gibi geldi bana. 15 yıldır kimsesiz yaşıyormuş

Halamın büyüğünden kalan bir maaş var az bir miktarını alıyor. Paravan olduğunu sanmıyorum 15 yıl ailesinden uzakta yalnız yaşamış.
Adamdan aşırı tedirgin oldum.
Hic normal gelmedi
Halanizin maaşi var mi? Kredi olaylarina bulaşmaz degil mi?
Yada adam paravan evlilik yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…