Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlenmedik ama evliliğe yakındık , plan program yapıyorduk bazı pürüzler ve farklı yalanlar öğrendim ayrıldım , ama yaşla alakalı değil yine de evlenırdım.
valla oluyor , ama insan soğuyor tabi , bilemiyoruz ki bizim için sınav mı ceza mı , ama sakın buyuk konusmayın ben yapmam dediğim ne varsa yaptım oda bunlardan bir tanesi :))
Yok büyük konuşmak için demedim de yalancı biriyle ben de sınandım 10 yıllık evliliğimi bitirdim 2 çocuğumla. Sevgi sanmıştım da cık değilmiş Allah korusun yalancılardan böylelerinden. Yaş farkını geçtim ben zaten yalancılık kısmını eleştirdim. Geçmiş olsun size de
Oncelikle halayi tebrik ediyorum hep erkekler mi bulcak gencleri. Ama sonra 42 yasinda bi erkegin 60 yasinda bi kadinla bu kadar gozu karartip evlenmeyecegini dusunuyorum altinda bisi var gibi geldi bana
Yok büyük konuşmak için demedim de yalancı biriyle ben de sınandım 10 yıllık evliliğimi bitirdim 2 çocuğumla. Sevgi sanmıştım da cık değilmiş Allah korusun yalancılardan böylelerinden. Yaş farkını geçtim ben zaten yalancılık kısmını eleştirdim. Geçmiş olsun size de
haklısınız zor bır durum , insan ne cok sanıyor sevıldım sanıyor dürüst sanıyor :) yalanlarım hıc ortaya cıkmayacak sanıyor , size de cok gecmıs olsun ...