18 yaş farkı

Ben adamın halanızın yaşını öğrenmeden ilişkiye başladığına inanmadım. O evlilikten hayır gelmez.

42 miğğğğevet evet senelerce beklemiş.

Adam boşandıktan sonra 15 yıl hep evlenmek istemiş ama karşısına biri çıkmamış. Tavsiye üzerine halamla görüşmüşler
42 yaşında adam şu anda. 27 yaşından beri evlenmek istiyor ama kimseyi bulamıyor??? Bu garip değil mi? Adam gay falan mı paravan evlilik mi yapmak istiyor nedir. Ya da para için kredi çektirmek için vs. Bir çıkar ilişkisi olmaması mümkün değil.

Adam 42 yaşında oluyor

Tavsiye üzerine tanıştılar adamı öylesine de bulmadı yani, cinsellik açısından nasıl olacak diye de tereddüt ediyor
Eski mesajlarınıza baktım da hep pozisyon ya da orgazm olma ile ilgili. Şimdi burda da ikide bir cinsel olarak nasıl olacak diyorsunuz. Ya fake siniz değilsenizde cinsellikle fazla kafayı bozmuşsunuz

Biz mi çok önyargılı yaklaşıyoruz. Belki de adamın amacı ev işlerini yapan biri olsun evde de yalnızlığımı paylaşayımdır

Aklima hemen seda sayan geldi. Nasil yasini sormamis evlenmeye kadar yol almislar anlayamadim. Bence cok fazla adami gözüm tutmadi kredi cektirir halanizin üstüne ugras dur. Dolandirici gibi geldi bana yada ben cok müge anli izliyorum

Hiç normal gelmedi bana. Adam genç sayılır. 60 yaşında bir kadınla evlenmek istemesinin altında muhakkak birşey vardır. 60 yaşında biri muhakkak yaşını gösterir. En fazla 2 ya da 3 yaş küçük göstersin diyelim.

Eski mesajlarınıza baktım da hep pozisyon ya da orgazm olma ile ilgili. Şimdi burda da ikide bir cinsel olarak nasıl olacak diyorsunuz. Ya fake siniz değilsenizde cinsellikle fazla kafayı bozmuşsunuz
İkide bir demiyorum, istersem birçok konu, soru sorabilirim cinsellik hakkında.

Gösteriyor evet ama adam yalnızlıktan yaş kriterini de kaldırmış

Aklima hemen seda sayan geldi. Nasil yasini sormamis evlenmeye kadar yol almislar anlayamadim. Bence cok fazla adami gözüm tutmadi kredi cektirir halanizin üstüne ugras dur. Dolandirici gibi geldi bana yada ben cok müge anli izliyorum
Garip bir şekilde ailemdeki herkes de normal karşıladı. Koca olsun da kaç yaşında olsun diye düşünülüyor sanki

Valla beni ilgilendirmez halamın zamazingosu

Sizi neden ilgilendiriyor onlar aralarında problem etmemisken ? Yargı ve karar mercii misiniz

Garip bir şekilde ailemdeki herkes de normal karşıladı. Koca olsun da kaç yaşında olsun diye düşünülüyor sanki
tovbe tovbe ne alakasi var. Evlilik bu sakaya gelmezki adam sapikmi dolandiricimi sarhosmu uyusturcumu iciyor p...v..k mi arastirmadan olurmu hic. 60 dgl isterse 100 yasinda olsun.

Adam ne iş yapıyor? Halanızın maddi durumu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…