- 1 Eylül 2014
- 25.906
- 30.321
- 798
- 35
- Konu Sahibi pirpirim25
Sağlık olsunHep berbattı ki benim matematik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsunHep berbattı ki benim matematik
Adam buluşmalarda illaki fark etmiştir yaşın büyüklüğünü, bizzat kaç yaşındasın diye sormamış halamın dediğine göre. Dışardan bakınca büyük olduğu biraz belli oluyor tabi38 değil 48 yaşında adam
Konu sahibi son anda fark ettilerse görüntü olarak gark esilmiyor demek ki
Tarafların ikisi de olur diyorsa
Kimseye söz düşmez
Yani annen baban olsa neyse de halan yani
Özgür ve bekar kadın istediği ile evlenir de sevişir de
Aguahahah beyin yakar bu hesaplama42 mi acaba kafam karıştı
Yoklukta derken yıllarca evleneceği birini aradı karşısına çıkmadı,kimseyle yaşamıyorO yaştaki kadına yoklukta denmesi için ya sığıntı olmak istemiyor çaresizlikten mağdur durumda yada yokluktan artık evleneyim demiştir
Kim le yaşıyor veya yanında kalıyor ki bu kadar yoklukta
Kırıcı olmak istemiyorum ama halada mental bir sorun mu var diye düşünmeden edemedim. Yaşı da konuşmazsan ne konuşursun ilk buluşmada?Valla benim soyleyeceklerimi yazmışsınız. İnsan evleneceği kişinin doğum yılını evlilik işlemleri esnasında ogrenmez bu hayatın olağan akışına aykırı
Halanın parası olmasa da adam, kadını borçlandırmaya kalkabilir. Maalesef dolandırıcı olduğunu düşünüyorum adamın.Komik gerçekten. Bahsedilmemiş ama Türk vatandaşı herhalde adam, en kötü vatandaşlık için de böyle şeyler yapıyorlar da anlam veremedim bir türlü yaşını bile tam öğrenmeden apar topar evlenmeye, ki söylemese de illa ki farkediliyordur yaşı.
Toplum herşeyi der Evlenince birey olup kabul edeceklerse hiç etmesinler nasıl bi yerde yaşıyor ki kadını tercih yapmak zorunda bırakmışlarMaalesef içinde bulunduğumuz toplumda halamı dul olduğu için kimse saymıyor, tek yaşıyor diye onu bir birey olarak kabul etmiyorlar. O da bu muameleden kurtulmak istiyor
Adamın borçlanacağız bir şey yok herhangi bir hayat amacı da yok kiKırıcı olmak istemiyorum ama halada mental bir sorun mu var diye düşünmeden edemedim. Yaşı da konuşmazsan ne konuşursun ilk buluşmada?
Halanın parası olmasa da adam, kadını borçlandırmaya kalkabilir. Maalesef dolandırıcı olduğunu düşünüyorum adamın.
Adamın da hayata geliş amacı biriyle beraber olmak mıymış bu bile garip yani. Hayatında biri yokken mutsuz ama ister 60 isterse 80 yaşında bile olsa mutlu mu olacaktı? Sevdiğini de düşünmüyorum daha çünkü yaşını bile konuşmamış ne konuşmuş da hemen sevmiş, yüzüne gülümseme gelmiş. İlginç.Adamın borçlanacağız bir şey yok herhangi bir hayat amacı da yok ki
Ailesiyle tanıştıklarında ilk defa güldüğünü gördük adam gülmeyi unutmuştu demişler
Şehir şehir gezilecek bir gelir yok ama şöyle örnek vereyimToplum herşeyi der Evlenince birey olup kabul edeceklerse hiç etmesinler nasıl bi yerde yaşıyor ki kadını tercih yapmak zorunda bırakmışlar
halanızın az çok geliri de varmış ne güzel çantasını alsın şehir şehir gezsin
Adam boşandıktan sonra kimseyle görüşmemiş,çocuklar kendi halinde olunca epey yalnızlık çekmişAdamın da hayata geliş amacı biriyle beraber olmak mıymış bu bile garip yani. Hayatında biri yokken mutsuz ama ister 60 isterse 80 yaşında bile olsa mutlu mu olacaktı? Sevdiğini de düşünmüyorum daha çünkü yaşını bile konuşmamış ne konuşmuş da hemen sevmiş, yüzüne gülümseme gelmiş. İlginç.
38 değil 42 yaşında adam.Adam 42 yaşinda ve karsidan tek beklentisi kadin olmasi oldugu halde evlenemediyse bir problemi olduguna eminim.
38 yasinda normal genç bir adamin ne işi olur 60 yaşla.
38 değil 42 yaında adam.
Olsun arada oluyor böyle:))Yeni uyandim duzelttim.
arkadaş yanlış hesaplamışta siz daha da yanlış hesaplamışsınız,38 değil 48 yaşında adam
Konu sahibi son anda fark ettilerse görüntü olarak gark esilmiyor demek ki
Tarafların ikisi de olur diyorsa
Kimseye söz düşmez
Yani annen baban olsa neyse de halan yani
Özgür ve bekar kadın istediği ile evlenir de sevişir de
Adam hiç normal gelmedi bunca yılda evlenmemiş hırlı mı hırsız mı psikopat mı şüpheli.Fazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuş
Daha da yanlış nasıl oluyor anlayamadm yaarkadaş yanlış hesaplamışta siz daha da yanlış hesaplamışsınız,
Kadın 60 yaşında, adam 18 yaş küçük, yani 42 yaşında