• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yaş farkı

38 değil 48 yaşında adam

Konu sahibi son anda fark ettilerse görüntü olarak gark esilmiyor demek ki
Tarafların ikisi de olur diyorsa
Kimseye söz düşmez
Yani annen baban olsa neyse de halan yani
Özgür ve bekar kadın istediği ile evlenir de sevişir de
Adam buluşmalarda illaki fark etmiştir yaşın büyüklüğünü, bizzat kaç yaşındasın diye sormamış halamın dediğine göre. Dışardan bakınca büyük olduğu biraz belli oluyor tabi

O yaştaki kadına yoklukta denmesi için ya sığıntı olmak istemiyor çaresizlikten mağdur durumda yada yokluktan artık evleneyim demiştir
Kim le yaşıyor veya yanında kalıyor ki bu kadar yoklukta
Yoklukta derken yıllarca evleneceği birini aradı karşısına çıkmadı,kimseyle yaşamıyor

Valla benim soyleyeceklerimi yazmışsınız. İnsan evleneceği kişinin doğum yılını evlilik işlemleri esnasında ogrenmez bu hayatın olağan akışına aykırı
Kırıcı olmak istemiyorum ama halada mental bir sorun mu var diye düşünmeden edemedim. Yaşı da konuşmazsan ne konuşursun ilk buluşmada?
Komik gerçekten. Bahsedilmemiş ama Türk vatandaşı herhalde adam, en kötü vatandaşlık için de böyle şeyler yapıyorlar da anlam veremedim bir türlü yaşını bile tam öğrenmeden apar topar evlenmeye, ki söylemese de illa ki farkediliyordur yaşı.
Halanın parası olmasa da adam, kadını borçlandırmaya kalkabilir. Maalesef dolandırıcı olduğunu düşünüyorum adamın.

Maalesef içinde bulunduğumuz toplumda halamı dul olduğu için kimse saymıyor, tek yaşıyor diye onu bir birey olarak kabul etmiyorlar. O da bu muameleden kurtulmak istiyor
Toplum herşeyi der Evlenince birey olup kabul edeceklerse hiç etmesinler nasıl bi yerde yaşıyor ki kadını tercih yapmak zorunda bırakmışlar
halanızın az çok geliri de varmış ne güzel çantasını alsın şehir şehir gezsin

Kırıcı olmak istemiyorum ama halada mental bir sorun mu var diye düşünmeden edemedim. Yaşı da konuşmazsan ne konuşursun ilk buluşmada?

Halanın parası olmasa da adam, kadını borçlandırmaya kalkabilir. Maalesef dolandırıcı olduğunu düşünüyorum adamın.
Adamın borçlanacağız bir şey yok herhangi bir hayat amacı da yok ki
Ailesiyle tanıştıklarında ilk defa güldüğünü gördük adam gülmeyi unutmuştu demişler

Adamın borçlanacağız bir şey yok herhangi bir hayat amacı da yok ki
Ailesiyle tanıştıklarında ilk defa güldüğünü gördük adam gülmeyi unutmuştu demişler
Adamın da hayata geliş amacı biriyle beraber olmak mıymış bu bile garip yani. Hayatında biri yokken mutsuz ama ister 60 isterse 80 yaşında bile olsa mutlu mu olacaktı? Sevdiğini de düşünmüyorum daha çünkü yaşını bile konuşmamış ne konuşmuş da hemen sevmiş, yüzüne gülümseme gelmiş. İlginç.

Toplum herşeyi der Evlenince birey olup kabul edeceklerse hiç etmesinler nasıl bi yerde yaşıyor ki kadını tercih yapmak zorunda bırakmışlar
halanızın az çok geliri de varmış ne güzel çantasını alsın şehir şehir gezsin
Şehir şehir gezilecek bir gelir yok ama şöyle örnek vereyim
Örneğin kardeşleri sen tek kişisin gel bize bak yemek yap evde tek başına ne yapacaksın diyor, bi bayram oluyor kimse evine gelmiyor eşi olmadığı için (bu düşünceye katılmıyorum elbette)
Maalesef bizim ailede öyle veya böyle bir kocaya ihtiyaç olduğu düşüncesi mevcut

Adamın da hayata geliş amacı biriyle beraber olmak mıymış bu bile garip yani. Hayatında biri yokken mutsuz ama ister 60 isterse 80 yaşında bile olsa mutlu mu olacaktı? Sevdiğini de düşünmüyorum daha çünkü yaşını bile konuşmamış ne konuşmuş da hemen sevmiş, yüzüne gülümseme gelmiş. İlginç.
Adam boşandıktan sonra kimseyle görüşmemiş,çocuklar kendi halinde olunca epey yalnızlık çekmiş

38 değil 48 yaşında adam

Konu sahibi son anda fark ettilerse görüntü olarak gark esilmiyor demek ki
Tarafların ikisi de olur diyorsa
Kimseye söz düşmez
Yani annen baban olsa neyse de halan yani
Özgür ve bekar kadın istediği ile evlenir de sevişir de
arkadaş yanlış hesaplamışta siz daha da yanlış hesaplamışsınız,
Kadın 60 yaşında, adam 18 yaş küçük, yani 42 yaşında

Fazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuş
Adam hiç normal gelmedi bunca yılda evlenmemiş hırlı mı hırsız mı psikopat mı şüpheli.

Back