- 20 Ocak 2017
- 1.393
- 5.039
- 158
- Konu Sahibi pirpirim25
-
Adamın bu kadar yoklukta olması halanızın garibine gitmiyor mu?Fazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuş
Soruşturduk bir şey çıkmadıBir soruşturun adamın kotü bir huyu vardır belki
Yok artikerkeğin büyük olması toplumda sıkıntı olmuyor amaaaaa kadının 1 yaş bile büyük olması büyük sıkıntı olabiliyor. Halanız 60 ise nişanlısı 42 yaşındadır adam o zaman çocuk da isteyecektir sorunlar o zaman başlar yaşça büyük kadınlarla evlilik genelde mal, mülk, miras, kredi kullandırtmak için maalesef yapılıyor.
Halam da yokluktaAdamın bu kadar yoklukta olması halanızın garibine gitmiyor mu?
Adamın çocukları var istemez isteyemez de doğal olarakerkeğin büyük olması toplumda sıkıntı olmuyor amaaaaa kadının 1 yaş bile büyük olması büyük sıkıntı olabiliyor. Halanız 60 ise nişanlısı 42 yaşındadır adam o zaman çocuk da isteyecektir sorunlar o zaman başlar yaşça büyük kadınlarla evlilik genelde mal, mülk, miras, kredi kullandırtmak için maalesef yapılıyor.
Mal varlığı yok. Adamın daha fazladırNormal bulmuyorum özellikle o yaş döneminde. 7.5 yıl nikah biriminde calistim çok fazla örnek gördüm. Genelleme yazmayacağım halanizin mal varlığı varmi? Evlilik sözleşmesi yapsın
O zaman evlenmeye niyetliler zaten ins. Mutlu olurlar olmazsa da bişanır nolacakHalam da yoklukta
Bizzat benim annemle babam arasinda 17 yaş var. Ve maalesef anlaşabildiklerini söyleyemem. Yaş farki genel olarak çok sorun yaratıyor.Merhaba
Çok sevdiğim halam ikinci evliliğini yapmak üzere biriyle görüşüyor. Halam 60 yaşında, görüştüğü kişi ondan 18 yaş küçük. İlk görüşmelerinde adam sormadığı için yaşını söylememiş. Ama nikah işlemleri esnasında görmüş, sorun etmemiş. Yıllarca evlenmeyi bekledim önemli değil yaşın demiş. Halam da çok bekledi birini bulmayı, onu sevdiğim için pek yorum yapamıyorum konu hakkında. Sizler neler düşünüyorsunuz, bu kadar yaş farkı olan çiftler var mı çevrenizde
Aradaki yaş farkı çok fazla. 42 yaşındaki bir adamın yıllardır kendinden 18 yaş büyük birini aradığı fikri bana garip geldi açıkcası. İnsan altında başka bir şeyler arıyor.Halam da yoklukta
O yaştaki kadına yoklukta denmesi için ya sığıntı olmak istemiyor çaresizlikten mağdur durumda yada yokluktan artık evleneyim demiştirHalam da yoklukta
38 değil 48 yaşında adam38 yaşında bir adamın 60 yaşla ne işi olur yahu, ayrıca aşk bu diyip beni alıntılayıp polemik çıkarmak isteyenler bir zahmet uğramasın bana hiç
Adam nefes alsın yeter diyen tiplerden.Kesin adamda bir iş var böyle diyen adamdan korkardım,sapık mi?takık mı? Ne olduğu belli değil.....Fazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuş
42 mi acaba kafam karıştı38 değil 48 yaşında adam
Konu sahibi son anda fark ettilerse görüntü olarak gark esilmiyor demek ki
Tarafların ikisi de olur diyorsa
Kimseye söz düşmez
Yani annen baban olsa neyse de halan yani
Özgür ve bekar kadın istediği ile evlenir de sevişir de
Maalesef içinde bulunduğumuz toplumda halamı dul olduğu için kimse saymıyor, tek yaşıyor diye onu bir birey olarak kabul etmiyorlar. O da bu muameleden kurtulmak istiyorAradaki yaş farkı çok fazla. 42 yaşındaki bir adamın yıllardır kendinden 18 yaş büyük birini aradığı fikri bana garip geldi açıkcası. İnsan altında başka bir şeyler arıyor.
Yok malı mülküHalanin maddi durumu nasıl ?
Mali mülkü ?
Bence bunun altından başka bir şey çıkar.
42 evet42 mi acaba kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?