• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yaş farkı

Halanız biraz erken bir evlilik yapmış olsa zamanında neredeyse adam yaşında çocuğu olurdu.
Ben çok çirkin buldum bu durumu. Çirkinliği bir yana ben güvenemezdim, adamın bir falsosu olabilir.

Halan anlamıştır tabi adamın genç olduğunu o yüzden yaşını sormamıştır ki konu açılmasın. 🙄

Adamın da hayata geliş amacı biriyle beraber olmak mıymış bu bile garip yani. Hayatında biri yokken mutsuz ama ister 60 isterse 80 yaşında bile olsa mutlu mu olacaktı? Sevdiğini de düşünmüyorum daha çünkü yaşını bile konuşmamış ne konuşmuş da hemen sevmiş, yüzüne gülümseme gelmiş. İlginç.
Nefes alsın yeter dediyse…

Çok fazla yaş farkı. Halayı kaç yaşında sanmış ki acaba 60 yaşı anlamamış. Hiç mi konuşmamış bunlar

Acaba adam olgun kadın mi seviyor? Vatandaşlık, para icin evlenmiyorsa araştırmışsınız bişeyde bulamamışsınız o zaman geriye o kalıyor. 60 yaşında bi kadının yaşını göstermemesi mümkün degil yani boynundan ellerinden bile anlaşılır yüzü estetikli olsa bile. Yas konusu nasıl hiç konuşulmamış ilginç.
Ya bu isin arkasından bambaşka hepimizin saşıracağı bisey çıkacak ya da adam olgun seviyor ama o yaşta cinsellikte sıkıntı 42 yaş çook genç çok dinamik 60 yaş ona ayak uyduramaz

Eşimin iş arkadaşının kız arkadaşı vardı. Kızı kendiyle yaşıt sanıyormuş. Öyle söylemiş. Sonra sizin olay gibi nikah işi sırasında kızın kendisinden 8 yaş büyük olduğunu görmüş. Ama işler ciddileşti sorun değil diye konuyu rafa kaldırdılar. 1 yıl sürmedi evlilikleri. Her tartışma sonu benden büyük benden gizledi anlaşamıyoruz konuları oldu, boşandılar.

Hiç evlenmeyecekmisim gibi geliyor bana asla kriterime uygun birini bulamıyorum istediğim kriterdekiler hep evlilik düşünmüyorum ya da muhafazakar istiyorum erkekleri 😂
O zaman kriterin değilmiş onlar sen öyle sanıyormuşsun. Eminim tamam işte bulduk birbirimizi diyeceğin kişi gelecektir. 60tan önce olsun ama 😬

Adam boşandıktan sonra 15 yıl hep evlenmek istemiş ama karşısına biri çıkmamış.
Adamın 27 yaşında daha gençliğin zirvesindeyken boşanıp 15 yıl sonra anca görücü usulü annesi yaşında birini bulabilmesi gerçekten ilginç. Hadi üç beş sene önce boşanir tamamda 20 li yaşlarda bile nasıl bulamamış ki kimseyi

Adamın 27 yaşında daha gençliğin zirvesindeyken boşanıp 15 yıl sonra anca görücü usulü annesi yaşında birini bulabilmesi gerçekten ilginç. Hadi üç beş sene önce boşanir tamamda 20 li yaşlarda bile nasıl bulamamış ki kimseyi
Ev iş dışında yere gitmemiş. Arada bir anne babasını ziyaret etmiş

18 yaş farkı büyük bir uçurum.
Eşim benden 13 yaş büyük.
Müthiş bir kuşak çatışması yaşıyoruz.
Hele ki kadın adamdan 18 yaş büyük?

Halanız bakıcılık mı yapacak?
Halanızın gelir durumundan dolayı evlilik yapmıştır. Üzgünüm ama bu evlilik hüsranla (büyük ihtimal aldatılmayla) biter
Halanızı kalp kırıklıkları bekliyor

Back