- Konu Sahibi pirpirim25
Ben adamın halanızın yaşını öğrenmeden ilişkiye başladığına inanmadım. O evlilikten hayır gelmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
42 miğğğğevet evet senelerce beklemiş.Merhaba
Çok sevdiğim halam ikinci evliliğini yapmak üzere biriyle görüşüyor. Halam 60 yaşında, görüştüğü kişi ondan 18 yaş küçük. İlk görüşmelerinde adam sormadığı için yaşını söylememiş. Ama nikah işlemleri esnasında görmüş, sorun etmemiş. Yıllarca evlenmeyi bekledim önemli değil yaşın demiş. Halam da çok bekledi birini bulmayı, onu sevdiğim için pek yorum yapamıyorum konu hakkında. Sizler neler düşünüyorsunuz, bu kadar yaş farkı olan çiftler var mı çevrenizde
42 yaşında adam şu anda. 27 yaşından beri evlenmek istiyor ama kimseyi bulamıyor??? Bu garip değil mi? Adam gay falan mı paravan evlilik mi yapmak istiyor nedir. Ya da para için kredi çektirmek için vs. Bir çıkar ilişkisi olmaması mümkün değil.Adam boşandıktan sonra 15 yıl hep evlenmek istemiş ama karşısına biri çıkmamış. Tavsiye üzerine halamla görüşmüşler
Adam 42 yaşında oluyor38 değil 48 yaşında adam
Konu sahibi son anda fark ettilerse görüntü olarak gark esilmiyor demek ki
Tarafların ikisi de olur diyorsa
Kimseye söz düşmez
Yani annen baban olsa neyse de halan yani
Özgür ve bekar kadın istediği ile evlenir de sevişir de
Eski mesajlarınıza baktım da hep pozisyon ya da orgazm olma ile ilgili. Şimdi burda da ikide bir cinsel olarak nasıl olacak diyorsunuz. Ya fake siniz değilsenizde cinsellikle fazla kafayı bozmuşsunuzTavsiye üzerine tanıştılar adamı öylesine de bulmadı yani, cinsellik açısından nasıl olacak diye de tereddüt ediyor
Ahahaha bu adam 10 yas genç olsaydı ben kapabilirdimBaksana bizim nasipleri 60 lık teyzeler kapıyor
Biz mi çok önyargılı yaklaşıyoruz. Belki de adamın amacı ev işlerini yapan biri olsun evde de yalnızlığımı paylaşayımdırNe asosyaller evleniyor, babasının camdan baktırmadığı kızlara bile görücü geliyor da bir şekilde buluyorlar.Sınır karakolundaki jandarmayı telefonda, görüntülü aramada tanıştıran var açıkçası 42 yaşına kadar bekar kalsaydım bile 18 yaş büyükle evlenmezdim kadın halimle, hatta on yaş bile olmazdı. Bu kadar bekledim bari iyisi olsun derdim. Şaşkınım açıkçası, inşallah gizlediği bir belası yoktur. Bence büyük olan kadın da olsa erkek de olsa 18 yaş çok fazla
Olabilir tabii. Herkesin beklentileri aynı olmazBiz mi çok önyargılı yaklaşıyoruz. Belki de adamın amacı ev işlerini yapan biri olsun evde de yalnızlığımı paylaşayımdır
İkide bir demiyorum, istersem birçok konu, soru sorabilirim cinsellik hakkında.Eski mesajlarınıza baktım da hep pozisyon ya da orgazm olma ile ilgili. Şimdi burda da ikide bir cinsel olarak nasıl olacak diyorsunuz. Ya fake siniz değilsenizde cinsellikle fazla kafayı bozmuşsunuz
Ben öyle düşünüyorum artık. 20 gün içinde nikah olacak unutmazsam güncellerimBiz mi çok önyargılı yaklaşıyoruz. Belki de adamın amacı ev işlerini yapan biri olsun evde de yalnızlığımı paylaşayımdır
Gösteriyor evet ama adam yalnızlıktan yaş kriterini de kaldırmışHiç normal gelmedi bana. Adam genç sayılır. 60 yaşında bir kadınla evlenmek istemesinin altında muhakkak birşey vardır. 60 yaşında biri muhakkak yaşını gösterir. En fazla 2 ya da 3 yaş küçük göstersin diyelim.
Garip bir şekilde ailemdeki herkes de normal karşıladı. Koca olsun da kaç yaşında olsun diye düşünülüyor sankiAklima hemen seda sayan geldi. Nasil yasini sormamis evlenmeye kadar yol almislar anlayamadim. Bence cok fazla adami gözüm tutmadi kredi cektirir halanizin üstüne ugras dur. Dolandirici gibi geldi bana yada ben cok müge anli izliyorum
Halam bulabilmek için ne dualar yaptı bi bilsenizAhahaha bu adam 10 yas genç olsaydı ben kapabilirdim
Valla beni ilgilendirmez halamın zamazingosuMerhaba
Çok sevdiğim halam ikinci evliliğini yapmak üzere biriyle görüşüyor. Halam 60 yaşında, görüştüğü kişi ondan 18 yaş küçük. İlk görüşmelerinde adam sormadığı için yaşını söylememiş. Ama nikah işlemleri esnasında görmüş, sorun etmemiş. Yıllarca evlenmeyi bekledim önemli değil yaşın demiş. Halam da çok bekledi birini bulmayı, onu sevdiğim için pek yorum yapamıyorum konu hakkında. Sizler neler düşünüyorsunuz, bu kadar yaş farkı olan çiftler var mı çevrenizde
Ayol size ne ?Halam bulabilmek için ne dualar yaptı bi bilseniz
tovbe tovbe ne alakasi var. Evlilik bu sakaya gelmezki adam sapikmi dolandiricimi sarhosmu uyusturcumu iciyor p...v..k mi arastirmadan olurmu hic. 60 dgl isterse 100 yasinda olsun.Garip bir şekilde ailemdeki herkes de normal karşıladı. Koca olsun da kaç yaşında olsun diye düşünülüyor sanki
Çok endise verici . Biri çıksın karşıma nasıl olduğu önemli değil. Tobest.Fazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuşcok
Adam ne iş yapıyor? Halanızın maddi durumu nasıl?Merhaba