• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yaş farkı

Ben adamın halanızın yaşını öğrenmeden ilişkiye başladığına inanmadım. O evlilikten hayır gelmez.

Merhaba
Çok sevdiğim halam ikinci evliliğini yapmak üzere biriyle görüşüyor. Halam 60 yaşında, görüştüğü kişi ondan 18 yaş küçük. İlk görüşmelerinde adam sormadığı için yaşını söylememiş. Ama nikah işlemleri esnasında görmüş, sorun etmemiş. Yıllarca evlenmeyi bekledim önemli değil yaşın demiş. Halam da çok bekledi birini bulmayı, onu sevdiğim için pek yorum yapamıyorum konu hakkında. Sizler neler düşünüyorsunuz, bu kadar yaş farkı olan çiftler var mı çevrenizde
42 miğğğğ👀evet evet senelerce beklemiş.

Adam boşandıktan sonra 15 yıl hep evlenmek istemiş ama karşısına biri çıkmamış. Tavsiye üzerine halamla görüşmüşler
42 yaşında adam şu anda. 27 yaşından beri evlenmek istiyor ama kimseyi bulamıyor??? Bu garip değil mi? Adam gay falan mı paravan evlilik mi yapmak istiyor nedir. Ya da para için kredi çektirmek için vs. Bir çıkar ilişkisi olmaması mümkün değil.

38 değil 48 yaşında adam

Konu sahibi son anda fark ettilerse görüntü olarak gark esilmiyor demek ki
Tarafların ikisi de olur diyorsa
Kimseye söz düşmez
Yani annen baban olsa neyse de halan yani
Özgür ve bekar kadın istediği ile evlenir de sevişir de
Adam 42 yaşında oluyor

Tavsiye üzerine tanıştılar adamı öylesine de bulmadı yani, cinsellik açısından nasıl olacak diye de tereddüt ediyor
Eski mesajlarınıza baktım da hep pozisyon ya da orgazm olma ile ilgili. Şimdi burda da ikide bir cinsel olarak nasıl olacak diyorsunuz. Ya fake siniz değilsenizde cinsellikle fazla kafayı bozmuşsunuz

Ne asosyaller evleniyor, babasının camdan baktırmadığı kızlara bile görücü geliyor da bir şekilde buluyorlar.Sınır karakolundaki jandarmayı telefonda, görüntülü aramada tanıştıran var 😂 açıkçası 42 yaşına kadar bekar kalsaydım bile 18 yaş büyükle evlenmezdim kadın halimle, hatta on yaş bile olmazdı. Bu kadar bekledim bari iyisi olsun derdim. Şaşkınım açıkçası, inşallah gizlediği bir belası yoktur. Bence büyük olan kadın da olsa erkek de olsa 18 yaş çok fazla
Biz mi çok önyargılı yaklaşıyoruz. Belki de adamın amacı ev işlerini yapan biri olsun evde de yalnızlığımı paylaşayımdır

Aklima hemen seda sayan geldi. Nasil yasini sormamis evlenmeye kadar yol almislar anlayamadim. Bence cok fazla adami gözüm tutmadi kredi cektirir halanizin üstüne ugras dur. Dolandirici gibi geldi bana yada ben cok müge anli izliyorum

Hiç normal gelmedi bana. Adam genç sayılır. 60 yaşında bir kadınla evlenmek istemesinin altında muhakkak birşey vardır. 60 yaşında biri muhakkak yaşını gösterir. En fazla 2 ya da 3 yaş küçük göstersin diyelim.

Eski mesajlarınıza baktım da hep pozisyon ya da orgazm olma ile ilgili. Şimdi burda da ikide bir cinsel olarak nasıl olacak diyorsunuz. Ya fake siniz değilsenizde cinsellikle fazla kafayı bozmuşsunuz
İkide bir demiyorum, istersem birçok konu, soru sorabilirim cinsellik hakkında.

Hiç normal gelmedi bana. Adam genç sayılır. 60 yaşında bir kadınla evlenmek istemesinin altında muhakkak birşey vardır. 60 yaşında biri muhakkak yaşını gösterir. En fazla 2 ya da 3 yaş küçük göstersin diyelim.
Gösteriyor evet ama adam yalnızlıktan yaş kriterini de kaldırmış

Aklima hemen seda sayan geldi. Nasil yasini sormamis evlenmeye kadar yol almislar anlayamadim. Bence cok fazla adami gözüm tutmadi kredi cektirir halanizin üstüne ugras dur. Dolandirici gibi geldi bana yada ben cok müge anli izliyorum
Garip bir şekilde ailemdeki herkes de normal karşıladı. Koca olsun da kaç yaşında olsun diye düşünülüyor sanki

Merhaba
Çok sevdiğim halam ikinci evliliğini yapmak üzere biriyle görüşüyor. Halam 60 yaşında, görüştüğü kişi ondan 18 yaş küçük. İlk görüşmelerinde adam sormadığı için yaşını söylememiş. Ama nikah işlemleri esnasında görmüş, sorun etmemiş. Yıllarca evlenmeyi bekledim önemli değil yaşın demiş. Halam da çok bekledi birini bulmayı, onu sevdiğim için pek yorum yapamıyorum konu hakkında. Sizler neler düşünüyorsunuz, bu kadar yaş farkı olan çiftler var mı çevrenizde
Valla beni ilgilendirmez halamın zamazingosu

Sizi neden ilgilendiriyor onlar aralarında problem etmemisken ? Yargı ve karar mercii misiniz

Garip bir şekilde ailemdeki herkes de normal karşıladı. Koca olsun da kaç yaşında olsun diye düşünülüyor sanki
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️tovbe tovbe ne alakasi var. Evlilik bu sakaya gelmezki adam sapikmi dolandiricimi sarhosmu uyusturcumu iciyor p...v..k mi arastirmadan olurmu hic. 60 dgl isterse 100 yasinda olsun.

Merhaba
Adam ne iş yapıyor? Halanızın maddi durumu nasıl?

Back