• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yaş farkı

erkeğin büyük olması toplumda sıkıntı olmuyor amaaaaa kadının 1 yaş bile büyük olması büyük sıkıntı olabiliyor. Halanız 60 ise nişanlısı 42 yaşındadır adam o zaman çocuk da isteyecektir sorunlar o zaman başlar yaşça büyük kadınlarla evlilik genelde mal, mülk, miras, kredi kullandırtmak için maalesef yapılıyor.
Yok artik😐😂 60 yas kadindan cocuk istemesin kimse bi zahmet😐

Kimse kadin buyuk diye demiyor.. ama gozunde bir canlandir.. annesi gibi durabilir o kadin.. ayrica oyle bir devirdeyiz ki erkekler anasinin gozu oluyor cogu zaman

erkeğin büyük olması toplumda sıkıntı olmuyor amaaaaa kadının 1 yaş bile büyük olması büyük sıkıntı olabiliyor. Halanız 60 ise nişanlısı 42 yaşındadır adam o zaman çocuk da isteyecektir sorunlar o zaman başlar yaşça büyük kadınlarla evlilik genelde mal, mülk, miras, kredi kullandırtmak için maalesef yapılıyor.
Adamın çocukları var istemez isteyemez de doğal olarak 😂

Valla buna kimse aşk demesin Damat adayına şaşırdım nasıl bi yoklukta kalmış ta 60 yaşında bi kadınla evleniyor Halanız evlenmek isteyebilir en doğal hakkı ama davul bile dengi dengine demişler 60 42 çok fazla adam çok genç
Tam terside olsa çok yanlış evlilik evlilik olurdu

Merhaba
Çok sevdiğim halam ikinci evliliğini yapmak üzere biriyle görüşüyor. Halam 60 yaşında, görüştüğü kişi ondan 18 yaş küçük. İlk görüşmelerinde adam sormadığı için yaşını söylememiş. Ama nikah işlemleri esnasında görmüş, sorun etmemiş. Yıllarca evlenmeyi bekledim önemli değil yaşın demiş. Halam da çok bekledi birini bulmayı, onu sevdiğim için pek yorum yapamıyorum konu hakkında. Sizler neler düşünüyorsunuz, bu kadar yaş farkı olan çiftler var mı çevrenizde
Bizzat benim annemle babam arasinda 17 yaş var. Ve maalesef anlaşabildiklerini söyleyemem. Yaş farki genel olarak çok sorun yaratıyor.

Halanin maddi durumu nasıl ?
Mali mülkü ?
Bence bunun altından başka bir şey çıkar.

Annem 63 yaşında.tansiyon var,seker var.42 yaşındaki biriyle evlendiğini düşünemiyorum.halaniz çok mu genç gösteriyor ki adam anlamamış yaşını.eee birde cinsel hayatları olacak.o enerji var mi halanizda🙄

38 yaşında bir adamın 60 yaşla ne işi olur yahu, ayrıca aşk bu diyip beni alıntılayıp polemik çıkarmak isteyenler bir zahmet uğramasın bana hiç 🙄
38 değil 48 yaşında adam

Konu sahibi son anda fark ettilerse görüntü olarak gark esilmiyor demek ki
Tarafların ikisi de olur diyorsa
Kimseye söz düşmez
Yani annen baban olsa neyse de halan yani
Özgür ve bekar kadın istediği ile evlenir de sevişir de

Fazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuş
Adam nefes alsın yeter diyen tiplerden.Kesin adamda bir iş var böyle diyen adamdan korkardım,sapık mi?takık mı? Ne olduğu belli değil.....

38 değil 48 yaşında adam

Konu sahibi son anda fark ettilerse görüntü olarak gark esilmiyor demek ki
Tarafların ikisi de olur diyorsa
Kimseye söz düşmez
Yani annen baban olsa neyse de halan yani
Özgür ve bekar kadın istediği ile evlenir de sevişir de
42 mi acaba kafam karıştı 😂😂

Aradaki yaş farkı çok fazla. 42 yaşındaki bir adamın yıllardır kendinden 18 yaş büyük birini aradığı fikri bana garip geldi açıkcası. İnsan altında başka bir şeyler arıyor.
Maalesef içinde bulunduğumuz toplumda halamı dul olduğu için kimse saymıyor, tek yaşıyor diye onu bir birey olarak kabul etmiyorlar. O da bu muameleden kurtulmak istiyor

Back