- 25 Temmuz 2021
- 888
- 1.172
- 63
- Konu Sahibi pirpirim25
Diğer arkadaş doğru sonuca daha çok yaklaşmış en azındanDaha da yanlış nasıl oluyor anlayamadm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer arkadaş doğru sonuca daha çok yaklaşmış en azındanDaha da yanlış nasıl oluyor anlayamadm ya
Sonuç mu yarıştıracağız şimdiDiğer arkadaş doğru sonuca daha çok yaklaşmış en azından
Fazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuş
Boşandığım gerizekalıdan 1 yap büyüktüm yaşlı diyormuş bana not 33 yaşımdayım. Evlendiğimde 23 yalındaydım. Bilemedim yani
Eee normal eski kocanızın zeka yaşı düşükmüş ondan sizi yaşlı bulmuşBoşandığım gerizekalıdan 1 yap büyüktüm yaşlı diyormuş bana not 33 yaşımdayım. Evlendiğimde 23 yalındaydım. Bilemedim yani
Fazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuş
Evet sevgiye engel değil ama evlilik açısından nasıl olur ? Siz evlendiniz mi ?Arkadaşlar öyle demeyin, ben yıllardır tanıdığım insanla sonradan sevgili oldum, 29 yaşındayım, cok sevdiğim bir meslektaşımdı sonradan bana acıldı, yaşının 45 olduğunu söyledi yaşı cok sorun etmediğim için kabullenmeye basladım, en basta hıc haz etmezken sonradan çok sevdım , ve gerçek yaşının 54 olduğunu öğrendim 25 yas olmasına rağmen hiç bir açıdan uyumsuzluk olmadı insan sevince böyle şeyleri görmezden gelebiliyor , cok etık ya da hoş görünmeye bilir , ama yaş farkı sevgiye engel değil asıl söylemek istediğim bu.
Bu kadar yalanın içinde sevgi mi olur yaArkadaşlar öyle demeyin, ben yıllardır tanıdığım insanla sonradan sevgili oldum, 29 yaşındayım, cok sevdiğim bir meslektaşımdı sonradan bana acıldı, yaşının 45 olduğunu söyledi yaşı cok sorun etmediğim için kabullenmeye basladım, en basta hıc haz etmezken sonradan çok sevdım , ve gerçek yaşının 54 olduğunu öğrendim 25 yas olmasına rağmen hiç bir açıdan uyumsuzluk olmadı insan sevince böyle şeyleri görmezden gelebiliyor , cok etık ya da hoş görünmeye bilir , ama yaş farkı sevgiye engel değil asıl söylemek istediğim bu.
Güncelleme bekleniyor acaba noldu damat nasıldı beğenildi miYakın zamanda göreceğim adamı güncellerim bakalım
Gerçekten o kadar genç mi gösteriyordu yoksa siz mi tecrübesizdiniz? Ben boylu poslu yakışıklı avukatla yaş farkım olduğunu hemen anlamıştım, nitekim 12 yaş büyüktü. Hani o bile anlaşılıyor yani siz 25ten bahsediyorsunuzArkadaşlar öyle demeyin, ben yıllardır tanıdığım insanla sonradan sevgili oldum, 29 yaşındayım, cok sevdiğim bir meslektaşımdı sonradan bana acıldı, yaşının 45 olduğunu söyledi yaşı cok sorun etmediğim için kabullenmeye basladım, en basta hıc haz etmezken sonradan çok sevdım , ve gerçek yaşının 54 olduğunu öğrendim 25 yas olmasına rağmen hiç bir açıdan uyumsuzluk olmadı insan sevince böyle şeyleri görmezden gelebiliyor , cok etık ya da hoş görünmeye bilir , ama yaş farkı sevgiye engel değil asıl söylemek istediğim bu.
Yazdığım gibi onca yıl boyunca evden işten başka bir yere gitmemiş, kendini geliştirmemiş biriydi. Ama halam ben onu idare edebilirim dedi. Evlendiler hayatlarına bir meşgale geldiği için memnunlar. Halam adam sorunlu biri bile olsa bir nefes olsun istiyordum her bayram sabahı tek bir bardak tabak çıkarmaktan yılmıştım diyor. İleride nasıl olur bilmiyorum şimdilik böyleGüncelleme bekleniyor acaba noldu damat nasıldı beğenildi mi
Bu konuda diyorlar ya dolandırıcı olabilir vs diye.Arkadaşlar öyle demeyin, ben yıllardır tanıdığım insanla sonradan sevgili oldum, 29 yaşındayım, cok sevdiğim bir meslektaşımdı sonradan bana acıldı, yaşının 45 olduğunu söyledi yaşı cok sorun etmediğim için kabullenmeye basladım, en basta hıc haz etmezken sonradan çok sevdım , ve gerçek yaşının 54 olduğunu öğrendim 25 yas olmasına rağmen hiç bir açıdan uyumsuzluk olmadı insan sevince böyle şeyleri görmezden gelebiliyor , cok etık ya da hoş görünmeye bilir , ama yaş farkı sevgiye engel değil asıl söylemek istediğim bu.
Ben bi müge anlı kokusu aldım size de geldi mi koku?Merhaba
Çok sevdiğim halam ikinci evliliğini yapmak üzere biriyle görüşüyor. Halam 60 yaşında, görüştüğü kişi ondan 18 yaş küçük. İlk görüşmelerinde adam sormadığı için yaşını söylememiş. Ama nikah işlemleri esnasında görmüş, sorun etmemiş. Yıllarca evlenmeyi bekledim önemli değil yaşın demiş. Halam da çok bekledi birini bulmayı, onu sevdiğim için pek yorum yapamıyorum konu hakkında. Sizler neler düşünüyorsunuz, bu kadar yaş farkı olan çiftler var mı çevrenizde
genc gösteriyordu, yanı en fazla 45 vs birde yalan söylemesine ihtimal vermediğim birisiydi , zaten yalanları yuzunden ayrıldım yaş farkından değil.Gerçekten o kadar genç mi gösteriyordu yoksa siz mi tecrübesizdiniz? Ben boylu poslu yakışıklı avukatla yaş farkım olduğunu hemen anlamıştım, nitekim 12 yaş büyüktü. Hani o bile anlaşılıyor yani siz 25ten bahsediyorsunuz
evet maalesef senelerdir tanıdığım birisi bir çok yalan söylemiş kendı hayatıyla ılgılı ve insan hiç yakalanmayacağım sanıyor , aslına bakarsanız , ben kımseyı araştırmam yalan mı değil mi diye Allah bir şekilde önüme cıkarıyor tüm herşeyi.Bu konuda diyorlar ya dolandırıcı olabilir vs diye.
Tam tersi durumda toplum ne kadar çok daha hoşgörülü davransa da-ikiyüzlülük işte-
yine de bu sefer kadın tarafına bakıp ooo amca çok zengin herhalde diyor.
Çünkü 25 yaş hiç normal değil.
Hele size yaşını 9 yaş birden küçük söylemişken. Çünkü 54 dese höh artık direkt reddederdiniz bir zahmet.
Artık düşünün durun pembe yalanlar kılıfına sokarak ne yalanlar söyler bana diye.
Bu kadar kolay yalan söyleyen biriyle her açıdan uyumlu iseniz bir içinize dönüp bakın derim.
valla oluyor , ama insan soğuyor tabi , bilemiyoruz ki bizim için sınav mı ceza mı , ama sakın buyuk konusmayın ben yapmam dediğim ne varsa yaptım oda bunlardan bir tanesi :))Bu kadar yalanın içinde sevgi mi olur ya