- 12 Ağustos 2022
- 82
- 50
- 3
- Konu Sahibi pirpirim25
Pek göstermiyor ama adamla yan yanayken illaki büyük olduğu belli olurHalanız yaşını gösteriyor mu ?
benim bir tanıdığım kadın var 70e çok yakın ama 40larında gibi duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek göstermiyor ama adamla yan yanayken illaki büyük olduğu belli olurHalanız yaşını gösteriyor mu ?
benim bir tanıdığım kadın var 70e çok yakın ama 40larında gibi duruyor
Belki admaa olgun kadın ufak duruyorsa görünüm olarak belki diyecem ama diğer türlü enerji ilerleyen yaş vs... zor gibi geldiPek göstermiyor ama adamla yan yanayken illaki büyük olduğu belli olur
Evlendiği zamanı falan söylemiş adam konuşma esnasında, ordan yaşını öğrenmiş olmuş
Evet dememiş ama adam anlamış zatene o zaman dememiş mi ama ben 60 yaşındayım diye adamın nikah işlemlerinde görmesini beklemeye mi karar vermiş.
Valla benim soyleyeceklerimi yazmışsınız. İnsan evleneceği kişinin doğum yılını evlilik işlemleri esnasında ogrenmez bu hayatın olağan akışına aykırıFıkra gibi gerçekten... Yaş farkı bir yana -ki bence kadının 18 yaş büyük olması biraz fazla- nikaha kadar insanlar birbirlerinin en temel demografik özelliklerini nasıl merak etmezler ya?
x: Aaa senin 3 çocuğun varmış?
y: Eee sen buluştuğumuzda sormadın ki...
Evlenince de en önemli olaylar "Aa sen sormadın ki?" denilip hasır altı mı edilecek? Bir de adam henüz genç sayılır, "Olsun yıllarca evlenmeyi bekledim," diyecek kadar bir ayağı çukurda olma durumu yok ortada. işin içinde para gibi başka bir detay yok değil mi?
Çocuğu yok, maddiyat da bahsettiğim gibi. Adam gerçekten kimseyi bulamamış herhaldeNasil bu benimle babam yasinda biriyle evlenmem gibi birsey..simdilerde cok duyuyoruz erkekler baya parazit gibiler…yani halandan faydalanabilecegi hic birsey yok mu?
Halan nasil biri? Bakimli fit mit birseyse ok 42 yasinda olan biri belki sormamistir diyecegim ama aksi halde bu isin icinde birsey olmadigina kimse inandiramaz beniÇok kısa sürede bir tanışma oldu, hemen evlenmeye karar verilmiş. Yaştan dolayı hiç uzatmak istemiyorlar. İşin içinde para da yok
Cok mu cirkin bu adam cidden bana cok masumÇocuğu yok, maddiyat da bahsettiğim gibi. Adam gerçekten kimseyi bulamamış herhalde
Adam yeter ki biri çıksın diyorsa muhtemelen fazla ozguvensiz dış görünüm olarak halanda 60 yas yeter ki er olsun diyor artık herhalde bakla açıklaması olamaz mezara girmeden bir erkekle uyumak erkek nefesi duymak tek motivasyonu bu ise karışmayın derim gençler sevmiş birbirini.....Merhaba
Çok sevdiğim halam ikinci evliliğini yapmak üzere biriyle görüşüyor. Halam 60 yaşında, görüştüğü kişi ondan 18 yaş küçük. İlk görüşmelerinde adam sormadığı için yaşını söylememiş. Ama nikah işlemleri esnasında görmüş, sorun etmemiş. Yıllarca evlenmeyi bekledim önemli değil yaşın demiş. Halam da çok bekledi birini bulmayı, onu sevdiğim için pek yorum yapamıyorum konu hakkında. Sizler neler düşünüyorsunuz, bu kadar yaş farkı olan çiftler var mı çevrenizde
Yani çirkin biraz evetCok mu cirkin bu adam cidden bana cok masum
Gelmiyor boyle seyler
Bakımlı da bu kadar yaş farkı var illaki gösteriyorHalan nasil biri? Bakimli fit mit birseyse ok 42 yasinda olan biri belki sormamistir diyecegim ama aksi halde bu isin icinde birsey olmadigina kimse inandiramaz beni
erkek vefat eden yakınından yani anne-babasından maaş alamaz aldığı alacağı 18 yaşa kadar yada eğitimi devam ediyorsa eğitimi bitene kadar yani 48 yaşındaki bir adam ebeveyninden kalan maaşı alamaz yalan söylüyorVefat eden büyüğünden kalan bir maaşın az bir miktarını alıyor, yaptığı sürekliliği olmayan bir işi var
Hayır adam başka bi işte çalışıyor bu söylediğim halam içindierkek vefat eden yakınından yani anne-babasından maaş alamaz aldığı alacağı 18 yaşa kadar yada eğitimi devam ediyorsa eğitimi bitene kadar yani 48 yaşındaki bir adam ebeveyninden kalan maaşı alamaz yalan söylüyor
adam işsiz-güçsüz-parasız
kendinden 18 yaş büyük bir kadınla evlenmesi de saçma çok saçma mutlaka sonuçta kötü birşey çıkacak
halanızın evi barkı varsa bir müddet sonra olmayacak mesela çünkü ona göz koymuştur yada bedavaya halanızın sırtından geçinecektir yani kendisini halanıza baktırıp o dışarda karı kız peşine dolanacaktır, halanıza kredi çektirecek onu borçlandıracaktır mutlaka ve mutlaka bir planı vardır yoksa çok saçma
O zaman anladim…Yani çirkin biraz evet
18 yaş ciddi yaş farkı,saçma olan görüşme esnasında hiçmi yaşları sorulmaz.Merhaba
Çok sevdiğim halam ikinci evliliğini yapmak üzere biriyle görüşüyor. Halam 60 yaşında, görüştüğü kişi ondan 18 yaş küçük. İlk görüşmelerinde adam sormadığı için yaşını söylememiş. Ama nikah işlemleri esnasında görmüş, sorun etmemiş. Yıllarca evlenmeyi bekledim önemli değil yaşın demiş. Halam da çok bekledi birini bulmayı, onu sevdiğim için pek yorum yapamıyorum konu hakkında. Sizler neler düşünüyorsunuz, bu kadar yaş farkı olan çiftler var mı çevrenizde
Bir soruşturun adamın kotü bir huyu vardır belkiTanışalım çok kısa bir süre olmuş, yaşlarından dolayı uzatmak istemiyorlar. Adam anlamıştır ondan büyük olduğunu ama kimliği görene kadar sormamış. Biraz evlilik hasreti çeken biri gibi geldi bana. 15 yıldır kimsesiz yaşıyormuş
Merhaba