• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 yaş farkı

Adam 15 yaşında ergen değil koskoca 42 tam tamına 42 yaşında, hiç evlenmediyse yalnızlıktan bıkmıştır zaten o yaştaki adamlar heyecan değil düzenli bir hayat peşindedir,bence altında bir şey yok üstelik adam bilmiyormuş yaşını

Fazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuş
Bu neyin kafası yaa :KK57: Dolandırıcı falan olmasın? Sapık falan herşey olabilir. Ben 41 yaşındayım 60 yaşında biriyle olduğumu hayal edemiyorum mesela :işsiz: 18 yaş çok çok fazla.

Gösteriyor illaki bu kadar yaş farkı anlaşılır haliyle. Ama kimliğini gösterene kadar adam sormamış. Halamın mal varlığı yok kendi yağında kavrulan biri
insan 5-10 yaş farkı belki anlamaz ama 20 yaş farktan da görünce bir şüphelenirsin. Halanızın anlayamadığını ve merak etmediğini varsayarsak yine de boş kağıda imza filan atmasın, dikkatli olsun.

Bu adam kredi falan çektirebilir halanıza bir sürü borca sokup bırakabilir. Anladığım kadarıyla kısa zamanda evlilik yoluna da girilmiş. İnsan en kötüyü düşünüyor halanız 40 yaşında değil çünkü.

Fıkra gibi gerçekten... Yaş farkı bir yana -ki bence kadının 18 yaş büyük olması biraz fazla- nikaha kadar insanlar birbirlerinin en temel demografik özelliklerini nasıl merak etmezler ya?

x: Aaa senin 3 çocuğun varmış?
y: Eee sen buluştuğumuzda sormadın ki...

Evlenince de en önemli olaylar "Aa sen sormadın ki?" denilip hasır altı mı edilecek? Bir de adam henüz genç sayılır, "Olsun yıllarca evlenmeyi bekledim," diyecek kadar bir ayağı çukurda olma durumu yok ortada. işin içinde para gibi başka bir detay yok değil mi?
Komik gerçekten. Bahsedilmemiş ama Türk vatandaşı herhalde adam, en kötü vatandaşlık için de böyle şeyler yapıyorlar da anlam veremedim bir türlü yaşını bile tam öğrenmeden apar topar evlenmeye, ki söylemese de illa ki farkediliyordur yaşı.

insan 5-10 yaş farkı belki anlamaz ama 20 yaş farktan da görünce bir şüphelenirsin. Halanızın anlayamadığını ve merak etmediğini varsayarsak yine de boş kağıda imza filan atmasın, dikkatli olsun.
42-60 çok ben 41 yaşindayım 60 yaşinda biriyle kendimi düşunemedim 🤷🏼‍♀️ ki eşimde benden kucuk ama 5 yaş en fazla hadi 10 olsun gerisi saçma
Tavsiye üzerine tanıştılar adamı öylesine de bulmadı yani, cinsellik açısından nasıl olacak diye de tereddüt ediyor

Komik gerçekten. Bahsedilmemiş ama Türk vatandaşı herhalde adam, en kötü vatandaşlık için de böyle şeyler yapıyorlar da anlam veremedim bir türlü yaşını bile tam öğrenmeden apar topar evlenmeye, ki söylemese de illa ki farkediliyordur yaşı.
Evet fark edebilir bence bakınca herkes

Back