- 13 Haziran 2015
- 5.885
- 19.360
- 248
- Konu Sahibi pirpirim25
-
Bu neyin kafası yaaFazla bir birikimi yok halamın, kendi yağında kavrulan biri. Adam yıllardır biri çıksın da karşıma nasıl olduğu önemli değil diyormuş
insan 5-10 yaş farkı belki anlamaz ama 20 yaş farktan da görünce bir şüphelenirsin. Halanızın anlayamadığını ve merak etmediğini varsayarsak yine de boş kağıda imza filan atmasın, dikkatli olsun.Gösteriyor illaki bu kadar yaş farkı anlaşılır haliyle. Ama kimliğini gösterene kadar adam sormamış. Halamın mal varlığı yok kendi yağında kavrulan biri
Görüntü olarak da biraz belli oluyor tabiNefes alsın yeter demek mi bu? 42 yaş erkek için 60 yaşında bir kadın çok olgun kalır.
Her açıdan sıkıntılı görünüyorBu neyin kafası yaaDolandırıcı falan olmasın? Sapık falan herşey olabilir. Ben 41 yaşındayım 60 yaşında biriyle olduğumu hayal edemiyorum mesela 18 yaş çok çok fazla.
Her açıdan sorun olur yani sırf görüntü de değil enerjileri de bir olmaz adam bana normal gelmedi. Umarım halanızın başına bir iş gelmez. Adamın da bir defosu var ki karşıma biri çıksın da kim olursa olsun diyor, ilginç.Görüntü olarak da biraz belli oluyor tabi
Yani kimsenin günahını almak istemiyorum ama çok sağlıklı görünmüyorHer açıdan sıkıntılı görünüyor
Komik gerçekten. Bahsedilmemiş ama Türk vatandaşı herhalde adam, en kötü vatandaşlık için de böyle şeyler yapıyorlar da anlam veremedim bir türlü yaşını bile tam öğrenmeden apar topar evlenmeye, ki söylemese de illa ki farkediliyordur yaşı.Fıkra gibi gerçekten... Yaş farkı bir yana -ki bence kadının 18 yaş büyük olması biraz fazla- nikaha kadar insanlar birbirlerinin en temel demografik özelliklerini nasıl merak etmezler ya?
x: Aaa senin 3 çocuğun varmış?
y: Eee sen buluştuğumuzda sormadın ki...
Evlenince de en önemli olaylar "Aa sen sormadın ki?" denilip hasır altı mı edilecek? Bir de adam henüz genç sayılır, "Olsun yıllarca evlenmeyi bekledim," diyecek kadar bir ayağı çukurda olma durumu yok ortada. işin içinde para gibi başka bir detay yok değil mi?
insan 5-10 yaş farkı belki anlamaz ama 20 yaş farktan da görünce bir şüphelenirsin. Halanızın anlayamadığını ve merak etmediğini varsayarsak yine de boş kağıda imza filan atmasın, dikkatli olsun.
Tavsiye üzerine tanıştılar adamı öylesine de bulmadı yani, cinsellik açısından nasıl olacak diye de tereddüt ediyor42-60 çok ben 41 yaşindayım 60 yaşinda biriyle kendimi düşunemedimki eşimde benden kucuk ama 5 yaş en fazla hadi 10 olsun gerisi saçma
Evet fark edebilir bence bakınca herkesKomik gerçekten. Bahsedilmemiş ama Türk vatandaşı herhalde adam, en kötü vatandaşlık için de böyle şeyler yapıyorlar da anlam veremedim bir türlü yaşını bile tam öğrenmeden apar topar evlenmeye, ki söylemese de illa ki farkediliyordur yaşı.
Çok fazla yalnız kalmış ona bağlıyorumHer açıdan sorun olur yani sırf görüntü de değil enerjileri de bir olmaz adam bana normal gelmedi. Umarım halanızın başına bir iş gelmez. Adamın da bir defosu var ki karşıma biri çıksın da kim olursa olsun diyor, ilginç.
Halanızın ilk evliliği mi?Tavsiye üzerine tanıştılar adamı öylesine de bulmadı yani, cinsellik açısından nasıl olacak diye de tereddüt ediyor
Adam boşandıktan sonra 15 yıl hep evlenmek istemiş ama karşısına biri çıkmamış. Tavsiye üzerine halamla görüşmüşler42 yaşındaki bir adam 60 yaşında bir kadınla evlenecek kadr nasıl bir yokluk çekmiş olabilir ki?
Bu işin içinde bir iş var,
Gösteriyor illaki bu kadar yaş farkı anlaşılır haliyle. Ama kimliğini gösterene kadar adam sormamış. Halamın mal varlığı yok kendi yağında kavrulan biri
Hayır 2. EvliliğiHalanızın ilk evliliği mi?
Evlendiği zamanı falan söylemiş adam konuşma esnasında, ordan yaşını öğrenmiş olmuşhalanızda mı sormamış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?