+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

eşimle konusabildigim için çok memnunum
nisan sonrası direk konuyu açmıştım sağolsun o da sıcak karşıladı
ilk tecrübe idi ikimiz için de o yüzden öncesinde çok okudum yine nasıl olmalı vs diy3
o yüzden kitabî bilgim çok bu konuda ama tecrübe olarak orgazmı bilemiyorum.
biraz tıkanıklık gibi bir yükselme oluyor ama devamı gelmiyor
burda çok güzel tavsiyeler aldım.. bazılarını zaten biliyordum yapıyordum ama hatırlamış oldum
en önemlisi umudumu yeniden kazandım
teşekkür ederim çok saygıdeğer yardımsever üyelere.
özelde yazanlar da oldu onlara da ayrıca teşekkür ediyorum

Çıkmaz sokak?

Bu konu sayesinde banlancam ama feda olsun cnm:)

Merak ettim, okuduğunuz kitaplar arasında Yaşasın Orgazm kitabı da var mı ?

türkçe web sitelerinden okudum. bahsettiğiniz kitabı bilmiyorum.
kitap olarak ingilizce pdf indirdim. 10a yakın. kimi pozisyona odaklı kimi psikolojiye. kimi erkeğe hitaben yazılmış vs.. çeşitli kitaplar

Şurada yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla benim seks hayatım falan yokmuş. Benim ilk tecrübem çoğu çekinip o ne yaparsa sesimi çıkarmıyorum. Eşimin ilk tecrübesi ben değilim ama sadece git gel varmış bizde. Bilemedim. Kendinizi bu kadar açık açık ifade edebildiğiniz içinde tebrik ediyorum.

Bakalim belki bende gorurum orgazmi morgazmi her neyse iste ondan.belki ondan sonra bende mutlu olurum huzur bulurum.sinirlerim yatisir
Bilimsel olarak bu dogruymus biliomusun? Yani orgazm olan kadin ve erkeklerin daha relax olduklari.. hadi insallah

türkçe web sitelerinden okudum. bahsettiğiniz kitabı bilmiyorum.
kitap olarak ingilizce pdf indirdim. 10a yakın. kimi pozisyona odaklı kimi psikolojiye. kimi erkeğe hitaben yazılmış vs.. çeşitli kitaplar
Çok önerilen bi kitap. Bi dönem çok aradım ama kitapçılarda bulamadım. Sizin kadar olmasa da benim de sorun yaşadığım dönemler oluyor. Hâlâ almayı düşünüyorum. İsterseniz siz de bi araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…