Orgazm olamıyorum

Sorması ayıp titreşimli vibratorlerden bir farkı var mı ? Bana aynı işlevi görüyormuş gibi geldi vibratörler daha ucuzdur tahminimce.Valla bende
Var olmaz mı bende vibratör var diş fırçası gibi olmuyor fırçanın titreşimi çok olduğu için aşırı zevk veriyor yapmaya başladığın andan itibaren titremeye başlıyorsun bence her kadın bunu yapmalı derim pahalı evet dolapta falan indirimli bulabilirsin 😂

Bu benim de derdim bak. 1 senelik evliyim ama daha eşimle tam bir orgazm yaşayamadım sadece mastürbasyonla orgazm olabiliyorum. Psikiyatr vajinal orgazm diye bir şey yok kritoral olarak uyarılırsın dedi o da ilişki sırasında senin ya da eşinin el desteğiyle daha kolay olur diye tavsiyede bulundu. Denedik biraz ama bir şeyler bana engel oluyor gibi hissediyorum bir de jinekologa görünmeyi düşünüyorum. Olmazsa da olmasın artık sen de çok takma bence gerekli muayenelerini olduktan sonra zevk alabiliyorsan doyuma ulaşabiliyorsan güzel. Daha yenisiniz zaten birbirinizi tanıyıp keşfedeceğiniz şeyler olacaktır
Bende ayni durumdayım 1 yıllık evliyim olamıyorum orgazm eşime de söylemiyorum kendini eksik hissetmesin diye çünkü her seferinde soruyor, yada farklı şeyler deniyor oda farkında bir şeylerin ters gittiğinin. Eşimin el desteği de beni rahatsız ediyor normalde kadınların hoşuna gidiyormuş bu durum beni çok rahatsız ediyor hiç hoşuma gitmiyor yani.

Ilişki anında yada önceden klitorisi masaj yaptir eşine yada kendin. Eşimin yaninda ben kendim yapmaya utaniyorum. Ona yaptiriyorum :KK53:
İşine bırak o yapsın. Sonunda balını almayı bılıyor nasılsa:halay:

X