- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
O karanlık geceden hatırladığım :) üstte eller arkaya doğru yerde vücut geriye doğru orda bi noktada :)) Birde böyle dene bakalım. Aklıma gelmişken bugün deneyeyim
evet nerdeyse hepsinden biraz var..
bunlar ister istemez aklıma geliyor
bu düşünceleri bırakmam lazım artık
umut verdiniz
teşekkürler <3
Hayir dokunmadu hicDokunmadı mı?
Nassi yane? Oral moral hak getire yani.. Allah yardimcin olsunHayir dokunmadu hic
Gelmesin aklina.
Esin cok mu kusursuz, emin ol degil.
O iliski basladigi anda
Dunyanin en guzel kadiniymiscasina girebildigin kadar tribe gir
Rica ederim, umarim sonuc alirsin.
Elini tut sen götür. Açık oldu ama yok demez herhalde. Ön sevişmede yap yani. Çekinecek bir şey yok, düz cinsellik yaşayamazsınız hep.Hayir dokunmadu hic
Dokunmaması saçma tut elini götür istediğin yere.Hayir dokunmadu hic
Üstte fakat ters değil, kendinizi geriye doğru veriyorsunuz. isim olarak bulamadım. Elleri arkaya atma yatktan destek almak için.tam anlayamadım
cowgirl sanırım bu bahsettiğiniz üstte kolar geriye doğru diye
ancak sonraki yerde vücut geriye doğru orda bi noktada nedir ?
Yok ya ancak opusuyor bide topu kaleye dogru qol ve bitdi bu kadar.beni hic heveslendirmez hic dokunmazNassi yane? Oral moral hak getire yani.. Allah yardimcin olsun
Eh ben de sorayım bari. Oral yapılırken orgazm olabilen var mı çümküömbir Türlü olmuyor benim
Konu sahibi eşinizin penisi küçük olabilir mi? Bu da etken olabilir. Birde her pozisyonu her aksiyonu biliyorsunuz çok kafaya takıp araştırıyorsunuz sanırım. Birazcık gevşeyin orgazm olacağım diye beklerseniz olamazsınız. Ana odaklanın
Eşimin vereceği tepkiden de korkuyorum. Ya beğenmezse tiksinirse vs. İç dudak dış dudaktan daha büyük, cidden can sıkıcı.
Operasyon olayım mı yani. Konu açacaktım buraya ama fake diyenlerden kendimi inandırmaya uğraşamam dedim
Oyle yapicamda acaba sivi falan geliyor ya igrenirmi diye dusunuyorumElini tut sen götür. Açık oldu ama yok demez herhalde. Ön sevişmede yap yani. Çekinecek bir şey yok, düz cinsellik yaşayamazsınız hep.
Merak ettim, okuduğunuz kitaplar arasında Yaşasın Orgazm kitabı da var mı ?esimin penisi küçük olduğunu düşünmüyorum
çıkmaz sokak adlı bi pozisyon var orda en sona vurup acı zevk arası bi his veriyor yani boyu kisa olsa degmez oraya sanırım.
çıkmaz sokağı yazdığınızda ne kadar haklı tespit yaptığınızı göstermek için yazdım :) epey kaynak okudum okumaya devam ediyorum. Ama burdan bizzat tecrübe almak istedim. kitabi bilgi yetmiyor bazen malesef.. ve is sadece teknikte değil psikoloji de önemli
Artik yapacagiz bi seylee belki bu gece belki yarin bakicaz artik :)Dokunmaması saçma tut elini götür istediğin yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?