• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Servikal akıntı çok farklı bişey onun için ilişkiye ihtiyaç yok malumunuz..

Herkes yaşayacak diye bir sey yok siz yasamiyorsunuz diye insanları yok efendim idrar kaçırıyorsun yok efendim servikal akıntı ile karıştırıyorsun diye yaftalamayin lütfen.

Bahsettiğim sıvı yoğun değil adeta su gibi bir şey renksiz kokusuz kasılma ve titreme ile geliyor sonrasında tuvalette gittiğinizde normal miktarda idrara cikabiliyorsunuz.

Öyle bir carpitildi ki yazdığıma pişman oldum yani.

Cok güzel muhabbetler de döndü cinsellik ayıp değil, ama herkesle ulu orta konuşulacak bı konu hiç değil. Hele ki genelleme yapmayıp bizzat yatak odasını anlatmak eşinin hakkini muhafaza etmemek olur. Bir derdin bir sıkıntın dahi olsa bu kadar aşağı inmemeli yorumlar diye düşünüyorum.

Selametle..

Servikal akıntıdır o gibi keskin ve net bir söylem değildi benimki, karıştırıyor olabilir ile karıştırıyor arasında
anlam farkı olduğunu düşünüyorum.
Siz yanlis anlamis ve alınmayı tercih etmişsiniz.

Yorum icerigi ile ilgili soyleminize katiliyorum.
Zaten ulu orta konusulamamasinin en buyuk sebeplerinden biri seviyenin korunamamasi.

Size de guzel gunler.

3 yıllık evliyim bende hiç olmadım sanırım.
yada nasıl olunuyor ne hissediliyor bilmiyorum .. :deli:
eşmin erken boşalma sorunu vardı geciktirici kullanıyoruz sadece biraz daha uzun sürüyor
ama bu bahsedilen konuda
çok cahilim :110::bicak:

Back