- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
çoğu kadın olamıyor demek ki normal gibi bir algidan çıkalım öncelikle arkadaşım ..neden sadece Erkegim tatmin olsun yeter bana diye düşünüyorsun? Kadın bedenini keşfetmiş ama bazı eksikleri tamamlamaya çalışıyor.... tek istediği o hazzı aynı anda almak ya da orgazm olmak...Bunu bu kadar dert etmeyin yani
:))Birazdan konu cinselliğe taşınınca kara fakirler olarak yazamayacağız
buldunuz saldırııınnn
Yaz bari sonucuda bizde rahat edek :)))Kizlar beni o kadar gaza getirdiniz adami zorla dusa soktumbende geceliyimi giyep bekliyorum ) bakalim sonunda bi seyler basara bilicekmiiyim tabi utanmazsam (((
Gerçekten küçükte olsa ihtimal var yani :/Olmaz :) ama tekrar gebe kalabilirsin :) yumurtluosan gebelik esnasinda.. kucuk bir ihtimal
Yumurtluosan evet var :) bazi kadinlarda oluomus.. ama milyonda bir o da milyonda bir sen degilsindr bak keyfine cnm :)Gerçekten küçükte olsa ihtimal var yani :/
Hadi bakalım bol şanslarKizlar beni o kadar gaza getirdiniz adami zorla dusa soktumbende geceliyimi giyep bekliyorum ) bakalim sonunda bi seyler basara bilicekmiiyim tabi utanmazsam (((
Sonucu yarin yazarim.bakalim elini gotureyim bi yerlere bakalim neler oluyorYaz bari sonucuda bizde rahat edek :)))
Simdi kk dakiler haber bekler benden diye sevisme herifle.. valla bu seferde sebebim siz oldunuz deme.. sabahtan beri yirttim kendimi gebertirim sizi:)))
Oh ya neyse benim en korktuğum enfeksiyon kapmak mantar gibi dehşete düşüyorum olacak diye neyse en iyisi condom kullansın eşim hamileyim diye biraz rahat takılma taraftarı.Yumurtluosan evet var :) bazi kadinlarda oluomus.. ama milyonda bir o da milyonda bir sen degilsindr bak keyfine cnm :)
Oralın amacı bu olduğuna göre olmamak anormalEh ben de sorayım bari. Oral yapılırken orgazm olabilen var mı çümküömbir Türlü olmuyor benim
Konu sahibi eşinizin penisi küçük olabilir mi? Bu da etken olabilir. Birde her pozisyonu her aksiyonu biliyorsunuz çok kafaya takıp araştırıyorsunuz sanırım. Birazcık gevşeyin orgazm olacağım diye beklerseniz olamazsınız. Ana odaklanın
Yaz ozelden bana bura tasinir bende gitmis olurumSonucu yarin yazarim.bakalim elini gotureyim bi yerlere bakalim neler oluyoryarin yazarim hadi kizlar iyi aksamlar ben kacar :*
178 adet ziyaretçi vajinanın hüznü isimli piyesi izlemeye gelmiş
Kiz kac defa gebe kalcan bole rahat yapcan.. takilin bence kafaniza gore:) yanliz dikkat bu heriflere cok rahat batar surekli seni hamile birakmasin :))) hahahaOh ya neyse benim en korktuğum enfeksiyon kapmak mantar gibi desene düşüyorum olacak diye neyse en iyisi condom kullansın eşim hamileyim diye biraz rahat takılma taraftarı.
Sonucu yarin yazarim.bakalim elini gotureyim bi yerlere bakalim neler oluyoryarin yazarim hadi kizlar iyi aksamlar ben kacar :*
Hayatim iide bu isin sonu yok.. cinsellik cok genis birsey ve bir cok kisinin zevki baska.. yapabildigi yapamadigi.. istedikleri ve fiziki ozellikleri.. partneryle uyumu hersey onemli bu durumda.. konussak ii ama ozel alana tasiyolar biz fakirler giremioz : ( benim pro olmamam isabet olmus yoksa gelsin banlar gitsin banlar :)))
İğreniyorsa sevişmesin.Oyle yapicamda acaba sivi falan geliyor ya igrenirmi diye dusunuyorum
Ne şakası valla ben kadınların orgazm olduğunu bilmiyordum yani kadinlarinkine de orgazm denildiğini off ne cahilim keşke ölsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?