+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Bunu bu kadar dert etmeyin yani
çoğu kadın olamıyor demek ki normal gibi bir algidan çıkalım öncelikle arkadaşım ..neden sadece Erkegim tatmin olsun yeter bana diye düşünüyorsun? Kadın bedenini keşfetmiş ama bazı eksikleri tamamlamaya çalışıyor.... tek istediği o hazzı aynı anda almak ya da orgazm olmak...

Kizlar beni o kadar gaza getirdiniz adami zorla dusa soktum bende geceliyimi giyep bekliyorum ) bakalim sonunda bi seyler basara bilicekmiiyim tabi utanmazsam (((
Yaz bari sonucuda bizde rahat edek :)))

Simdi kk dakiler haber bekler benden diye sevisme herifle.. valla bu seferde sebebim siz oldunuz deme.. sabahtan beri yirttim kendimi gebertirim sizi:)))

Bu konuda ciddi anlamda dalga geçilmesi çok üzücü.
Maalesef ülkemizde hala cinsellik tabu olarak görülmekte . Bilinçsiz ve erkeğin rahatlaması ! Olarak algilanilan birşey ..
Buna rağmen güzel konu ve yorumlarda dahi dalga geçilmesi çok kötü..
Bilinçsiz bir toplumuz ... Cinselliğe açız.
Kadınlar kendi vücutlarını ve isteklerini tanımıyor..
Kendi yaşayamadiklarini şakaya,bel-altına vurmak hoş değil .
Bedenen rahatlamış vücut ruhen de pozitif oluyor.
Toplumca salgirgan ,sinirli olunmasının altında seks hayatındaki memnuniyetsizlik de erken.
Bu konuda birçok psikoanaliz ler var.
Lütfen Kadın, kadına bari bunu yapmasın .

Yaz bari sonucuda bizde rahat edek :)))

Simdi kk dakiler haber bekler benden diye sevisme herifle.. valla bu seferde sebebim siz oldunuz deme.. sabahtan beri yirttim kendimi gebertirim sizi:)))
Sonucu yarin yazarim.bakalim elini gotureyim bi yerlere bakalim neler oluyor yarin yazarim hadi kizlar iyi aksamlar ben kacar :*

Yumurtluosan evet var :) bazi kadinlarda oluomus.. ama milyonda bir o da milyonda bir sen degilsindr bak keyfine cnm :)
Oh ya neyse benim en korktuğum enfeksiyon kapmak mantar gibi dehşete düşüyorum olacak diye neyse en iyisi condom kullansın eşim hamileyim diye biraz rahat takılma taraftarı.

Oralın amacı bu olduğuna göre olmamak anormal

Oh ya neyse benim en korktuğum enfeksiyon kapmak mantar gibi desene düşüyorum olacak diye neyse en iyisi condom kullansın eşim hamileyim diye biraz rahat takılma taraftarı.
Kiz kac defa gebe kalcan bole rahat yapcan.. takilin bence kafaniza gore:) yanliz dikkat bu heriflere cok rahat batar surekli seni hamile birakmasin :))) hahaha

Sonucu yarin yazarim.bakalim elini gotureyim bi yerlere bakalim neler oluyor yarin yazarim hadi kizlar iyi aksamlar ben kacar :*

Ahh ahh birileri sevişiyor ben de burada bir başıma... yalnız :/ Olan var olmayan var yahu yazmayın buralara nispet yapar gibi aaa

Bugun ne konusasi varmis hepimizin cinsellik hakkinda iyiki konu acilmis
Sonucu bize yazzzzz :)

Tabi ki oyle ama burada cesitlerinden, kisisel faktorlerden,yada bireysel taleplerden cok
Dokunmak yada sevismek gibi cok basit hatta en basit eylemi dahi yasayamayan kadinlar oldugunu goruyoruz.
En azindan bu anlamda bir aydinlanma yasamalarina vesile olmak cok degerli degil mi?
Bence cok guzel bir sey bu.

Neyseki bende proyum ahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…