• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Pozisyonun adi degil o bence.. sondaki verdigi darbeye deniyor

:KK1:Kaç kadın orgazm oluyo ki zaten?bunun çok az bir rakam olduğunu bilimsel olarak kanıtlanmış diye biliyorum. Kadınların çoğu ancak ilişki sırasında kendini uyararak yani mastürbasyon yaparak klitoral orgazm yaşıyormuş. Bunu bu kadar dert etmeyin yani. Ya da orgazm olmanın bi yolunu bulursanız bizede söyleyin de bizde nasiplenelim:deli:

Şurada yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla benim seks hayatım falan yokmuş. Benim ilk tecrübem çoğu çekinip o ne yaparsa sesimi çıkarmıyorum. Eşimin ilk tecrübesi ben değilim ama sadece git gel varmış bizde. Bilemedim. Kendinizi bu kadar açık açık ifade edebildiğiniz içinde tebrik ediyorum.

Belki bir cok insan onaylamayacak ama emin olun 10 kadindan 7 si
Cinselligi esinin yaptigi yada yapmadiklarindan ibaret zannediyor.
Bu sebeple bu tarz konularin burada ve baska platformlarda konusuluyor olmasi
Bence cok onemli.
Yorum yapanlar kadar
Yapmaktan cekinen bir cok kadin da bu sekilde iliskilerini
Sorgulama ve gozden gecirme sansina sahip oluyorlar.

:KK1:Kaç kadın orgazm oluyo ki zaten?bunun çok az bir rakam olduğunu bilimsel olarak kanıtlanmış diye biliyorum. Kadınların çoğu ancak ilişki sırasında kendini uyararak yani mastürbasyon yaparak klitoral orgazm yaşıyormuş. Bunu bu kadar dert etmeyin yani. Ya da orgazm olmanın bi yolunu bulursanız bizede söyleyin de bizde nasiplenelim:deli:
Tekrar yaziyorum.. en guzeli kendini taniman kesfetmen masturbasyon yapmak.. ancak o sekilde nerden nasil uyariliyosun bilirsin..ayip gibi gelio cogu kisiye ama asil ogrenmemek ayip .. kiz bibi gittin kaldin bi basima

Ya konu sapmasın ben de birşey sorayım hamilelikte eş içe boşalırsa herhangi bir sıkıntı olur mu? Yani enfeksiyona vs sebep olur mu? Bebeğe zarar gelsin istemem yani.

Çıkmaz sokak diye pozisyon mu var yahu?
İlk kez duydum googleda da çıkmadı?

Ya arattım çıkmadı neler öğreniyoruz bugün :D

bende yeni öğrendim konu sahibi sayesinde ..Bu konu iyi oldu.nomu şaka maka baya şey öğrendik aroma çıkmaz sokak vs.

Cul-de-sac
okuduğum kitapların birinde vardı kitabı bulamadım ama arama geçmişimde cıktı
pozisyon adı değil bu. vajinanın en sonuna gelen duvara deniyor. oraya penisin degmesini saglayan bazi pozisyonlar var . arkadasin biri esimin boyu kisa olabilir mi demisti ben de oraya değiyor deyip bu çıkmaz sokaktan bahsettim. bazi bilim insanları yeni g noktasi bu diyor

Belki bir cok insan onaylamayacak ama emin olun 10 kadindan 7 si
Cinselligi esinin yaptigi yada yapmadiklarindan ibaret zannediyor.
Bu sebeple bu tarz konularin burada ve baska platformlarda konusuluyor olmasi
Bence cok onemli.
Yorum yapanlar kadar
Yapmaktan cekinen bir cok kadin da bu sekilde iliskilerini
Sorgulama ve gozden gecirme sansina sahip oluyorlar.
Hayatim iide bu isin sonu yok.. cinsellik cok genis birsey ve bir cok kisinin zevki baska.. yapabildigi yapamadigi.. istedikleri ve fiziki ozellikleri.. partneryle uyumu hersey onemli bu durumda.. konussak ii ama ozel alana tasiyolar biz fakirler giremioz : ( benim pro olmamam isabet olmus yoksa gelsin banlar gitsin banlar :)))

Ya konu sapmasın ben de birşey sorayım hamilelikte eş içe boşalırsa herhangi bir sıkıntı olur mu? Yani enfeksiyona vs sebep olur mu? Bebeğe zarar gelsin istemem yani.
Olmaz :) ama tekrar gebe kalabilirsin :) yumurtluosan gebelik esnasinda.. kucuk bir ihtimal

Back