• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

O karanlık geceden hatırladığım :) üstte eller arkaya doğru yerde vücut geriye doğru orda bi noktada :)) Birde böyle dene bakalım. Aklıma gelmişken bugün deneyeyim :KK55:

O karanlık geceden hatırladığım :) üstte eller arkaya doğru yerde vücut geriye doğru orda bi noktada :)) Birde böyle dene bakalım. Aklıma gelmişken bugün deneyeyim :KK55:

tam anlayamadım
cowgirl sanırım bu bahsettiğiniz üstte kolar geriye doğru diye
ancak sonraki yerde vücut geriye doğru orda bi noktada nedir ?

evet nerdeyse hepsinden biraz var..
bunlar ister istemez aklıma geliyor
bu düşünceleri bırakmam lazım artık
umut verdiniz
teşekkürler <3

Gelmesin aklina.
Esin cok mu kusursuz, emin ol degil.
O iliski basladigi anda
Dunyanin en guzel kadiniymiscasina girebildigin kadar tribe gir :dondurma::-)

Rica ederim, umarim sonuc alirsin.

Kizlar ben gitdim yemegimi yedim cayimi ictim tv izledim geldim hala burda yorumlar yagmis. :D ne iyi olmus bu konuyu acana cok tesekurler.bende cok sey ogrendim

Eh ben de sorayım bari. Oral yapılırken orgazm olabilen var mı çümküömbir Türlü olmuyor benim :110:

Konu sahibi eşinizin penisi küçük olabilir mi? Bu da etken olabilir. Birde her pozisyonu her aksiyonu biliyorsunuz çok kafaya takıp araştırıyorsunuz sanırım. Birazcık gevşeyin orgazm olacağım diye beklerseniz olamazsınız. Ana odaklanın ;)

Gelmesin aklina.
Esin cok mu kusursuz, emin ol degil.
O iliski basladigi anda
Dunyanin en guzel kadiniymiscasina girebildigin kadar tribe gir :dondurma::-)

Rica ederim, umarim sonuc alirsin.

bunu hissetmeye çalışıyorum bu sıralar
kendimi daha çok sevmek beğenmek istiyorum
teşekkürler yorumunuz için

tam anlayamadım
cowgirl sanırım bu bahsettiğiniz üstte kolar geriye doğru diye
ancak sonraki yerde vücut geriye doğru orda bi noktada nedir ?
Üstte fakat ters değil, kendinizi geriye doğru veriyorsunuz. isim olarak bulamadım. Elleri arkaya atma yatktan destek almak için.

Kendinizi bu kadar iyi ifade ettiğiniz için tebrik ederim öncelikle.
Bir çok konuya nazaran paragrafların olmasını da ayrıca kutluyorum.
Kendinizi ve nelerden zevk aldiginizi çok iyi biliyorsunuz. Eşinizin goguslerinizi beğenmemesi bilincaltinizda yer etmiş bence. Her ilişkide orgazm yaşamalıyım sartlanmasina bir de goguslerimi beğenmiyor endişesi de eklenmiş.
Ülkemizde birçok kadının dile getiremediği ve yaşadığı bu sorunu kendinizi önemseyerek, eşinizle açık açık konuşmanız çok güzel.
Bedeninizi sevin.
İlişkilerinize biraz ara verebilirsiniz ve klitoral uyarılmayı da deneyin.
Gerekirse alanındaki uzmandan yardım alın .

Eh ben de sorayım bari. Oral yapılırken orgazm olabilen var mı çümküömbir Türlü olmuyor benim :110:

Konu sahibi eşinizin penisi küçük olabilir mi? Bu da etken olabilir. Birde her pozisyonu her aksiyonu biliyorsunuz çok kafaya takıp araştırıyorsunuz sanırım. Birazcık gevşeyin orgazm olacağım diye beklerseniz olamazsınız. Ana odaklanın ;)

esimin penisi küçük olduğunu düşünmüyorum
çıkmaz sokak adlı bi pozisyon var orda en sona vurup acı zevk arası bi his veriyor yani boyu kisa olsa degmez oraya sanırım.
çıkmaz sokağı yazdığınızda ne kadar haklı tespit yaptığınızı göstermek için yazdım :) epey kaynak okudum okumaya devam ediyorum. Ama burdan bizzat tecrübe almak istedim. kitabi bilgi yetmiyor bazen malesef.. ve is sadece teknikte değil psikoloji de önemli

Eşimin vereceği tepkiden de korkuyorum. Ya beğenmezse tiksinirse vs. İç dudak dış dudaktan daha büyük, cidden can sıkıcı.
Operasyon olayım mı yani. Konu açacaktım buraya ama fake diyenlerden kendimi inandırmaya uğraşamam dedim :KK43:

Ya sen onunkinden tiksinirsen? O takacak mı? Boyu değil işlevi diyecek az kısa görsen, yana doğru olsa "Doğuştan, sorun yok bak sertlesiyom" diyecek belki, onların şeyi şey de seninkinin nesi var? Sevdiği kadından tiksinmez hiçbir adam, hele bu yüzden. Gözü bile görmez. Kız özgüven biraz.

Seni rahatsız ediyor, senin canını yakıyor ise operasyon düşün. Yoksa kolay değil en hassas yerlerden biri öyle ha deyince bıçak altına yatilmaz.

esimin penisi küçük olduğunu düşünmüyorum
çıkmaz sokak adlı bi pozisyon var orda en sona vurup acı zevk arası bi his veriyor yani boyu kisa olsa degmez oraya sanırım.
çıkmaz sokağı yazdığınızda ne kadar haklı tespit yaptığınızı göstermek için yazdım :) epey kaynak okudum okumaya devam ediyorum. Ama burdan bizzat tecrübe almak istedim. kitabi bilgi yetmiyor bazen malesef.. ve is sadece teknikte değil psikoloji de önemli
Merak ettim, okuduğunuz kitaplar arasında Yaşasın Orgazm kitabı da var mı ?

Back