Anladım ben seniYaşanıyor, herkesin yaşaması gerekmiyor işte onu anlatıyor yazı :) idrarla karışık bir kasılma hali, orgazmla üst üste gelebiliyor, uzun sürebiliyor, ama idrar kaçırma olarak ele alınan bir şey değil. Dediğim şeyi bi daha yazdım ama yani işte. Bu kadar anlatabiliyorum. :)
Anladım ben seni
Erkeklerin bile o kadar gelemiyor ilk kez duyuyorum böyle bir şey yemek tarifi gibi 1,5 su bardağıİşte ben de diyorum ki o idrar olamaz kokusu ve rengi yok ve en önemlisi ben bundan sonra tuvalete gittigimde idrara çıkıyorum normal miktarda bu hazla alakalı bisey ya anlatılmıyor yaşanıyor ama kesinlikle idrar degil
Evet ben de öyle okumuştum :)Tamam :)) Düzenledim şimdi tam oldu.
Yani bu işler kişisel, hepsi mevcut.
Bende olmuyor misal. Kadınların %6sı bunu yaşadığını söylüyormuş mesela artık nerede yapıldı arastiri bilmiyorum.
Erkeklerin bile o kadar gelemiyor ilk kez duyuyorum böyle bir şey yemek tarifi gibi 1,5 su bardağı
Sizden de yağ tavsiyesi alabilir miyim?
Bilgi bilgidir :)
Bu konu konu sahibinden çok bana yarayacak sankim
Ya zaten o kadar sıvı geliyorsa alez net olmalıalez sermek icab edebiliyor şaka şaka öyle bişey yapmadım tabi ki
Bunun için bu kadar atraksiyona gerek yok ki bildiğin klitoris orgazm bu esiniz içonizdeyken elinizle sizde yapabilirsiniz ve daha zevkli olur
alez sersem ne ki fışkıran giderYa zaten o kadar sıvı geliyorsa alez net olmalı
Yuzyuze olacaksineşiniz arkanızda mi kalacak şekilde yoksa önünüzde mi?
o da mı yan yatıyor?
He bende şaşırdım işteErkeklerin bile o kadar gelemiyor ilk kez duyuyorum böyle bir şey yemek tarifi gibi 1,5 su bardağı
Haha evet mübalağa olsun demistimGelip elimi opeceksin ne ya. Üfürükçüler gibi konusuyorsunuz.
Amma dalga geçtiniz.gayet de güzel anlatmış derdini.Vay bee kendi hüznümden kurtulsam vajinamın hüznünü dinlemeye alacağım ama
ona sıra gelmiyor be
Evet ne yazık ki fayda etmiyoralez sersem ne ki fışkıran gider
Yenilebilir masaj yağları var çikolatalı naneli falan. Onlardan alırsanız uuu beybi öyle söyleyeyimDil de işin içine giriyor masajla birlikte zira. :)
Ya cok acik sacik olacak ama erkekleri ikiye ayiriyorum ben gogusculer ve totocular diyesilikon sorunca ben doğal seviyorum gerek yok diyo
bi kaç gün goguslerimle ilgilense sonra bırakıyor anlıyorum ki sadece ben istedim diye yapıyor onu hiç cezbetmiyor
ilgilenirken de zevkle yapmadıginı anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?