Yok cocukla alakasi yok sadece cocuklar kucukken yogun da bir is hayati olunca vakit bulamiyor insan , cocuksuzken daha kolay vakit yaratiliyor :)Ben de çocuk olmadan olmazsa sonrası daha umutsuz diye düşünüyordum.. denemeye devam kafamı boşaltmaya çalışacağım
Geliyor.Kızlar şunu bi aklınızdan çıkarın kadinlarda sulanma olur oda penis girerken kolay olsun diye org. Olurken sıvı falan gelmez kasılırsın titrersin bitti gitti sacmalamayın ya
Once ben :)Geliyor.
1,5 su bardağı deme bayilicimmGeliyor.
Yazmayım yazmayım dedim ama farklı bi şeyler oluyor o sıra.Once ben :)
Geliyor.
Ne gibi anlat bakiim :)Yazmayım yazmayım dedim ama farklı bi şeyler oluyor o sıra.
Biz yapmıyoruz :)Bisey sorabilirmiyim?
Klitoris uyarilmasi yapiyormusunuz distan?
Cunku ben okudugum kadariyla klitirisin uyarilmamasi lazim da...ozel olmazsa...dogru mu diye teyit edicektim...
Ya o kadar sıvı bizde geliyor diyoruz zaten ya burda fışkırma gibi gelen sıvıdan bahsediyoruz :/Yok kız bir yemek kaşığı
Cok o yya...tatli kasigi :)Yok kız bir yemek kaşığı
Ben bu olayı evlendikten 1 buçuk yıl sonra yaşamaya başladım 3 yıllık evliyim :)ilk evlendiginizde de geliyor muydu
eğer zamanla olduysa nasıl oldu
konu bunun için açıldı
söyleyin lütfen aydınlatın bizi
Ayy artık kaşıkla su bardagindan tiksindim her elime aldığımda aklıma gelecekYok kız bir yemek kaşığı
Bi videoda bende gordum :) tobe bismillah kadindan su fiskiriyo masturbasyon yapinca.. ama kadin 1 parmak sokmuyo ole 3-4 parmagini sokmus..bildigin saril surul.. su mu enjekte etmis video cekmis bilmem orasiniYa o kadar sıvı bizde geliyor diyoruz zaten ya burda fışkırma gibi gelen sıvıdan bahsediyoruz :/
ilk evlendiginizde de geliyor muydu
eğer zamanla olduysa nasıl oldu
konu bunun için açıldı
söyleyin lütfen aydınlatın bizi
Ne gibi anlat bakiim :)
Biz seksenler çocuuuyuz, direkt krem şanti sıkarız Astoria
Ay tontriko kurtar beni sen anlat bacımYaw bu zevk suyu evet penis kolay girsin diye.. ama bosalma suyu daha yapisik saydam bi sivi degil mi? Digerine gore? Yani ben ole biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?