• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Valla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)

Okuduğum yeri buldum ama link de alamıyorum, kopyala da yapamıyorum, prostatik sıvının varlığı vb yazıyor ve kesinlikle idrar kaçırma değil, idrar da barındırabilen bir sıvı karışımıdır diyor. Telefondan yazıyorum ondan kopyalayamadim, pcde olaydım iyiydi. Kadınlarda fışkırma bir şehir efsanesi mi diye arayınca çıkıyor yazı.

tartıştığınız şey bilim çevrelerinde de hala tartışılıyor. mahiyeti henüz anlaşılmış değil.
sizde olmuyor diye uydurma sanmayın. var öyle bir şey.
lütfen bu konuda devam ettirmeyin tartışmayı konu saptı iyice

Valla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)

Uzatma gibi derdin olmasa alıntılayıp yorum yapmazdın okuyup geçerdi

Ok ok en kalin senin kocaninki :) gonlun oldu mu :)

Yok artık ya hiç dr a gittin mi benimki icerde kalıyor demek :27:

Konunuz bana hicbir sorunu olmadigi halde sirf takintilari yuzunden hamile kalamayan kadinlari hatirlatti , fiziksel bi sorun yoksa psikolojil sorun vardir
Ben 40 yasindayim , hic bu kadar takilmadim orgazm meselesine , oldugum da oluyor , olamadigim da , kafam.cok doluysa stresli gunler geciriyorsam olamam mesela
Bence bu konudaki stresinizi atin , dusunmeyin , esinizin sizin goguslerinizi begenmemesi mevzusuna da takilmayin
Cok da onemli birsey degil
Kafanizi temizlermeniz lazim oncelikle , orgazm sonradan gelir zaten

Eşinize masaj yaptırın. Bunun için özel, güzel kokulu yağlar var. Özellikle kasık bölgenize masaj yapsın. Tüm kaslarınızın gevşemesine, kendinizi rahatlatmanıza yardımcı olur. Eğer değerlerinize aykırı değilse biraz alkol de alabilir daha da gevşeyebilirsiniz. Deneyin derim :)

Sizden de yağ tavsiyesi alabilir miyim?
Bilgi bilgidir :)
Bu konu konu sahibinden çok bana yarayacak sankim:oops:

Bu konu çok tartismali bı konu ama g noktasını harekete geçiren orgazm, bu dediğimiz sıvı meselesi oluyor uzmanlar her kadın yaşayamaz ya da ömründe bir kaç kez yaşayabilir diyorlar
Ben org. Olduğumdan eminim öyle bir durumum olmuyo ve o dediğini araştırdım idrar sıvısı diye geçiyor binde 1 kişide olması aslında bu şekilde olunur diyemeyiz

Okuduğum yeri buldum ama link de alamıyorum, kopyala da yapamıyorum, prostatik sıvının varlığı vb yazıyor ve kesinlikle idrar kaçırma değil, idrar da barındırabilen bir sıvı karışımıdır diyor. Telefondan yazıyorum ondan kopyalayamadim, pcde olaydım iyiydi. Kadınlarda fışkırma bir şehir efsanesi mi diye arayınca çıkıyor yazı.
Doğrudur canım benim ama yasayan biri olarak şehir efsanesi olmadığını söyleyebilirim :)

tartıştığınız şey bilim çevrelerinde de hala tartışılıyor. mahiyeti henüz anlaşılmış değil.
sizde olmuyor diye uydurma sanmayın. var öyle bir şey.
lütfen bu konuda devam ettirmeyin tartışmayı konu saptı iyice
Tartışma gibi bir durum yok mesela bende diyprum ki bazen gaz kaçıyor bende ciddi gaz org. Olurken o zaman her kadın org. Olurken gaz çıkarmalı mı yani konu ne saçma bir yere geldi

Konu sahibi ben zevk alamıyorum . Sorun kocasında mi dedi. Ben zevk alamıyorum dedi. Ben ise bende zevk alıyorum dedim. Ne var bunda
Bu kadar arsizlasmaya ne o bir eksiğin mi var bu kadar insanın içinde üstüne alman. @ tontriko @

Konunuz bana hicbir sorunu olmadigi halde sirf takintilari yuzunden hamile kalamayan kadinlari hatirlatti , fiziksel bi sorun yoksa psikolojil sorun vardir
Ben 40 yasindayim , hic bu kadar takilmadim orgazm meselesine , oldugum da oluyor , olamadigim da , kafam.cok doluysa stresli gunler geciriyorsam olamam mesela
Bence bu konudaki stresinizi atin , dusunmeyin , esinizin sizin goguslerinizi begenmemesi mevzusuna da takilmayin
Cok da onemli birsey degil
Kafanizi temizlermeniz lazim oncelikle , orgazm sonradan gelir zaten

20li yaslarda da rahatca orgazm olabiliyor muydunuz?
kafamda tutmayayım derken yine düşünmüş oluyorum öyle bir sorun var. ana odaklanmak için kişisel gelişim kitapları okuyorum bu sıralar.
bakalım...

esimle 3 yillik evliyiz. arkadaş aracılığıyla görüşüp anlaştık. aşık olmadım ama sevdim dış görünüşü de hoşuma gidiyor. anlaşıp gidiyoruz genel olarak. tutku yok ama sevgi var aramızda.

Ben evlenmeden önce çok kez rüyamda orgazm oluyordum bazen ilgili izlediğim şeylerden de. Ancak eşimle ilişki sırasında hiç olmadı. Ikimiz de istekliyiz ıslaklık konusunda da hiç sıkıntı olmuyor zevk de alıyorum. bazen yaklaştığımı da hissediyorum ama olmuyor. ingilizce türkçe orgazm üzerine kitaplar da okudum ama yok. iyileşme var evet daha iyi hissediyorum ama orgazm yok. genellikle iki günde bir de birlikte oluyoruz. bir çeşit doyum oluyor bende ama orgazm değil kasılma yok tamamen gevşeme bazen oluyor bazen olmuyo. bazen kollarımda hiç güç kalmamış gibi hissediyorum hoşuma gidiyor ama o kasılma yükselme anı yok. türlü pozisyon deniyoruz özel kıyafetler de giyiyorum temizliğime kokuma dikkat ediyorum.

sebebi ne olabilir?
orgazmı tamamen unutup atmak istemiyorum çünkü eşimle o zevki birlikte yaşamayı çok istiyorum. bir bütün olmak. onun beni doyurması.. evlendikten sonra da bi kaç kez özellikle tatmin olmadigim ilişki sabahında rüyamda gördüm. ama o yayınları bi daha izlemedim. kadin doğum doktoru cinsel psikoloğa yönlendirdi ama para tuzakları olarak görüyorum.

su an psikoloğa gidiyorum zaten kendimle ilgili ancak bu konuya değinmedim. kendisi bekar çünkü hem de eşimi de tanıyan arkadaşım. cekiniyorum konuyu açmama rağmen baskasina yonlendirirse diye.

bir ek de şunu söylemek istiyorum
eşim kendini çok beğeniyor kendiyle çok barışık ben öyle değilim. o beni beğeniyor mu diye dert edip düşünüyorum ama o kendi istediklerini yapar saçına giyimine. fikrimi söylesem de kendi bildigini okur. bense onun begendigi olsun diye ugrasirim.

ikincisi de eşim göğüslerimi hiç sevmiyor. Ancak ben bi kaç kez söylediğim zaman sonrasında biraz zaman geçiriyor ama onun zevk almadığını fark ediyorum ben de almıyorum. kollarımı öptüğünde daha çok etkileniyorum mesela o derece. halbuki bekarken goguslerimden çok etkilenirim, yüksek derecede erojen bölge diye düşünürdüm. 85 b göğüslerim ama eşimi cezbetmiyor. (tüylenme var ancak makine ile alıyorum çıkanları.)

Çok kapsamlı uzun oldu. Ama tam sebep nedir diye düşünürken hepsi birden aklıma geliyor muhtemel olarak.
Şimdi artık orgazm icin umudum azaldı.
Ilişki eskisi gibi heyecanlandırmıyor beni.
Vajinamda gün içinde bi ağırlık sanki hüzün hissediyorum :KK43:
Eşimle bunların hemen hepsini konuştum. Açıkça konuşabiliyoruz. Ama anca buraya kadar mesafe aldık.
Ne dersiniz? Ne yapabilirim?
Cinsellik benim için önemli.
Şimdiden teşekkürler yorumlariniz için

Bunun bir cok sebebi olabilir.
Tutku yoktur, bedeninle ilgili sana gore kusur gibi gorunen durumlar kendini rahat birakmana izin vermiyordur. Esin isteklerini gormezden geliyordur. Uzadikca acaba sikiliyor mu amaaan o rahatsiz olmadan bitsin gibi dusuncelere kapiliyorsundur..
Hepsi bile olabilir.
Simdi herkese acik bir platformda bende cok acik yazamayacagim tabi ama denemekten vazgecme diyebilirim. Bir noktada yakalayacaksin.
Birlikteliginizi sadece biyolojik bir eylem gibi dusunme. Birazcik hayal gucunu de harekete gecirebilirsin.

Ben org. Olduğumdan eminim öyle bir durumum olmuyo ve o dediğini araştırdım idrar sıvısı diye geçiyor binde 1 kişide olması aslında bu şekilde olunur diyemeyiz
İşte ben de diyorum ki o idrar olamaz kokusu ve rengi yok ve en önemlisi ben bundan sonra tuvalete gittigimde idrara çıkıyorum normal miktarda bu hazla alakalı bisey ya anlatılmıyor yaşanıyor ama kesinlikle idrar degil

Bunun bir cok sebebi olabilir.
Tutku yoktur, bedeninle ilgili sana gore kusur gibi gorunen durumlar kendini rahat birakmana izin vermiyordur. Esin isteklerini gormezden geliyordur. Uzadikca acaba sikiliyor mu amaaan o rahatsiz olmadan bitsin gibi dusuncelere kapiliyorsundur..
Hepsi bile olabilir.
Simdi herkese acik bir platformda bende cok acik yazamayacagim :) tabi ama denemekten vazgecme diyebilirim. Bir noktada yakalayacaksin.
Birlikteliginizi sadece biyolojik bir eylem gibi dusunme. Birazcik hayal gucunu de harekete gecirebilirsin.

evet nerdeyse hepsinden biraz var..
bunlar ister istemez aklıma geliyor
bu düşünceleri bırakmam lazım artık
umut verdiniz
teşekkürler <3

Doğrudur canım benim ama yasayan biri olarak şehir efsanesi olmadığını söyleyebilirim :)

Yaşanıyor, herkesin yaşaması gerekmiyor işte onu anlatıyor yazı :) idrarla karışık bir sıvı, prostatik sıvı deniyor karışım... Fışkırma hali, orgazmla üst üste gelebiliyor, uzun sürebiliyor, ama idrar kaçırma olarak ele alınan bir şey değil. Dediğim şeyi bi daha yazdım ama yani işte. Bu kadar anlatabiliyorum. :)

Back