Utanırsanız zaten yapsanızda olmaz köpek pozisyonunda deneyin utanmazsınız görmediğinizden esiniziAslinda ben dediginizi bi kac kez yapmak istedim ama cok utaniyorum ((
Ya kadinin biri sirf bu sese kocasi guluyo diye bosamis herifi :))) hahaha ya hava doluyo nolcakti ya :)))Var olan biri "Olmalı" şeklinde anlatırsa diye açıkladım Bibi. Yani kendindeki durum bir bozukluk-fark, herkeste yaşanmıyor. Yellenme olayı ayrı yani onun yeri değil. Ha vajina fart şeysi var mı, o da oluyor. Allahım ben neler anlatıyorum. Gangstar Dümenle cinselliginiz cinselligimiz saatine hoş geldiniz
Abartmayın konunun özerinde yorum yapıyoruz. Başka tarafa çekmeye gerek yok. Yada başka anlamlar çıkartmayaAlakasini okuyanlar cozer cnm :)
Bunuda ben anlamiom :) herifi koynuna alion utancak ne var:) tut gitsin :)))Aslinda ben dediginizi bi kac kez yapmak istedim ama cok utaniyorum ((
Biz neden bahsediyoruz sen neyden bahsediyorsun sıvı dediğin sulanma gibi ön sevişmede olmaya başlıyor zaten org. Olurken öyle fışkıran birşey yok biraz ıslaklık oluyorGelen sıvının idrarla bı alakası yok kokusu rengi idrarda n çok farklı şeffaf ve hafif rahatsiz etmeyen kokulu bir su ve muhakkak kasılarak geliyor yani yüzde 90nin idrar olduğunu sanmıyorum o tamamıyla rahim ağzındaki bartholin bezlerinin salgıladığı bı sıvı
Konuyu uzatanda abartanda sensin.. neyseAbartmayın konunun özerinde yorum yapıyoruz. Başka tarafa çekmeye gerek yok. Yada başka anlamlar çıkartmaya
Evet katiliyorumGelen sıvının idrarla bı alakası yok kokusu rengi idrarda n çok farklı şeffaf ve hafif rahatsiz etmeyen kokulu bir su ve muhakkak kasılarak geliyor yani yüzde 90nin idrar olduğunu sanmıyorum o tamamıyla rahim ağzındaki bartholin bezlerinin salgıladığı bı sıvı
Bibicim yaşadığım şeyi biliyorum sonuçta ıslanma farklı o farklıBiz neden bahsediyoruz sen neyden bahsediyorsun sıvı dediğin sulanma gibi ön sevişmede olmaya başlıyor zaten org. Olurken öyle fışkıran birşey yok biraz ıslaklık oluyorbazısı çiş gibi fışkırma sanıyor
Gelen sıvının idrarla bı alakası yok kokusu rengi idrarda n çok farklı şeffaf ve hafif rahatsiz etmeyen kokulu bir su ve muhakkak kasılarak geliyor yani yüzde 90nin idrar olduğunu sanmıyorum o tamamıyla rahim ağzındaki bartholin bezlerinin salgıladığı bı sıvı
Bence sen önce kendine olan güvenini yerine getir ve hiç ses etme o anda ne istiyorsa yapsın. Sabret belki yavaş yavaş o gıdıklama ve o haz gelir çok takarsanda olmayabilir. Ben öle olmuştum ilm evlendiğimde . Bu arada varmı cocuk
Valla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)Cinsel ilişki uzmanı değilim haliyle hani eminsen biliyorum tam diyorsan inanırım. Ben bunu okudum diye hatırlıyorum. Çünkü baya bi merak etmiştim neden bende olmuyor diye. Bildiğiniz bir su bardağının yarısından fazlasını dolduran ve deneyimledigimden daha akışkan, bir sıvı bahsi geçen.
Uzatma gibi derdin olmasa alıntılayıp yorum yapmazdın okuyup geçerdiKonuyu uzatanda abartanda sensin.. neyse
22 senedir bende org. OluyorumBibicim yaşadığım şeyi biliyorum sonuçta ıslanma farklı o farklı
Bende de var tabi erkek gibi değil . Benim çevremde olan insanlarda var cımbız ile çekilecek kadar benim bahsettiğim bu. Göbekte de var bende ama bendekiler ilaç tedavilerinden coştuGogus tuyu nomal mi hakket? Gobek desen ok ama : (
Ok ok en kalin senin kocaninki :) gonlun oldu mu :)Uzatma gibi derdin olmasa alıntılayıp yorum yapmazdın okuyup geçerdi
Yok artık ya hiç dr a gittin mi benimki icerde kalıyor demekValla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)
Bu konu çok tartismali bı konu ama g noktasını harekete geçiren orgazm, bu dediğimiz sıvı meselesi oluyor uzmanlar her kadın yaşayamaz ya da ömründe bir kaç kez yaşayabilir diyorlar22 senedir bende org. Oluyorum
Terbiyesiz siniz seviyeniz bu işteOk ok en kalin senin kocaninki :) gonlun oldu mu :)
Gitsem mi kiYok artık ya hiç dr a gittin mi benimki icerde kalıyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?