• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Tartışma gibi bir durum yok mesela bende diyprum ki bazen gaz kaçıyor bende ciddi gaz org. Olurken o zaman her kadın org. Olurken gaz çıkarmalı mı yani konu ne saçma bir yere geldi
Ay sakın yanlış anlamayın ama dediğinize dakilardır gülüyorumm ne kadar tatlısınız yaa :D :D

20li yaslarda da rahatca orgazm olabiliyor muydunuz?
kafamda tutmayayım derken yine düşünmüş oluyorum öyle bir sorun var. ana odaklanmak için kişisel gelişim kitapları okuyorum bu sıralar.
bakalım...
O zaman daha cok oluyordum , yas ilerledikce stres seviyesi artiyor , bazen vakit bulup da sevisebildigimize sukreder haldeyiz :)

O zaman daha cok oluyordum , yas ilerledikce stres seviyesi artiyor , bazen vakit bulup da sevisebildigimize sukreder haldeyiz :)

Ben de çocuk olmadan olmazsa sonrası daha umutsuz diye düşünüyordum.. denemeye devam kafamı boşaltmaya çalışacağım

Bence sen üstte ol esinin p..... si sana yetmiyor olabilir bende anca öyle oluyorum

Bence sen üstte ol esinin p..... si sana yetmiyor olabilir bende anca öyle oluyorum

çoğunlukla ben üstte iken hissediyorum zaten
ama arkadaşların daha önce yazdığı gibi doggy de özellikle sert/hizli olursa baya hissettiriyo

hepsi... sitesinde var bi marka
ama
"Üretiminde, gıdaya uygun içerik kullanıldığından oral temas insan sağlığına zarar vermez." diyor. direk yenilebilir gibi değil sanki.

Markası ne bilmiyorum da yani yenilebilirden kasıt o zaten içinde kimyasal, zararlı bir madde kullanılmıyor oluşu. Yoksa tabi ekmeğe sürüp yenilmiyordur ehehe :) Bir de aroma tadı geliyor ağzınıza işte daha zevkli hale getirmek için adamlar düşünmüş.

Valla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)
Bisey sorabilirmiyim?
Klitoris uyarilmasi yapiyormusunuz distan?
Cunku ben okudugum kadariyla klitirisin uyarilmamasi lazim da...ozel olmazsa...o_Odogru mu diye teyit edicektim...

çoğunlukla ben üstte iken hissediyorum zaten
ama arkadaşların daha önce yazdığı gibi doggy de özellikle sert/hizli olursa baya hissettiriyo
İşte demekki yetmiyor idare edecen artık biraz baskı uygulayarak yap

Back