- 21 Şubat 2016
- 392
- 428
- 53
Yuzyuze olacaksin
denemedigimiz bir pozisyon değil ama tekrar deneyeceğim
sagolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuzyuze olacaksin
Yok artık.
Ulan 6 yıllık evli 32 yaşında kadınım.
Bu konularda cahil olduğumu farkedince çok kızıyorum kendime.
Çikolatalı diyon.
Araştırayım hemen
Amma dalga geçtiniz.gayet de güzel anlatmış derdini.
Ya cok acik sacik olacak ama erkekleri ikiye ayiriyorum ben gogusculer ve totocular diye sizinki goguscu olmayabilir , her erkek gogusten tahrik olacak diye bir zorunluluk yok ki
Ay sakın yanlış anlamayın ama dediğinize dakilardır gülüyorumm ne kadar tatlısınız yaaTartışma gibi bir durum yok mesela bende diyprum ki bazen gaz kaçıyor bende ciddi gaz org. Olurken o zaman her kadın org. Olurken gaz çıkarmalı mı yani konu ne saçma bir yere geldi
Yok artık.
Ulan 6 yıllık evli 32 yaşında kadınım.
Bu konularda cahil olduğumu farkedince çok kızıyorum kendime.
Çikolatalı diyon.
Araştırayım hemen
Ha bu arada çilekli, vanilyalı bir dolu çeşidi var eheheh.
O zaman daha cok oluyordum , yas ilerledikce stres seviyesi artiyor , bazen vakit bulup da sevisebildigimize sukreder haldeyiz :)20li yaslarda da rahatca orgazm olabiliyor muydunuz?
kafamda tutmayayım derken yine düşünmüş oluyorum öyle bir sorun var. ana odaklanmak için kişisel gelişim kitapları okuyorum bu sıralar.
bakalım...
Ay bencede pek komik gülün tabiAy sakın yanlış anlamayın ama dediğinize dakilardır gülüyorumm ne kadar tatlısınız yaa
E o zaman gogus olayini cikarin aklinizdanhakli olabilirsiniz
eşim biraz daha totocu sanırım
O zaman daha cok oluyordum , yas ilerledikce stres seviyesi artiyor , bazen vakit bulup da sevisebildigimize sukreder haldeyiz :)
Bence sen üstte ol esinin p..... si sana yetmiyor olabilir bende anca öyle oluyorum
hepsi... sitesinde var bi marka
ama
"Üretiminde, gıdaya uygun içerik kullanıldığından oral temas insan sağlığına zarar vermez." diyor. direk yenilebilir gibi değil sanki.
Markası ne bilmiyorum da yani yenilebilirden kasıt o zaten içinde kimyasal, zararlı bir madde kullanılmıyor oluşu. Yoksa tabi ekmeğe sürüp yenilmiyordur ehehe :) Bir de aroma tadı geliyor ağzınıza işte daha zevkli hale getirmek için adamlar düşünmüş.
Bisey sorabilirmiyim?Valla 1 buçuk su bardağı bile olabilir bazen o anki yogunlugunuza bağlı özellikle yumurtlama döneminde artıyor :)
İşte demekki yetmiyor idare edecen artık biraz baskı uygulayarak yapçoğunlukla ben üstte iken hissediyorum zaten
ama arkadaşların daha önce yazdığı gibi doggy de özellikle sert/hizli olursa baya hissettiriyo