• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Yaşanıyor, herkesin yaşaması gerekmiyor işte onu anlatıyor yazı :) idrarla karışık bir kasılma hali, orgazmla üst üste gelebiliyor, uzun sürebiliyor, ama idrar kaçırma olarak ele alınan bir şey değil. Dediğim şeyi bi daha yazdım ama yani işte. Bu kadar anlatabiliyorum. :)
Anladım ben seni ;)

İşte ben de diyorum ki o idrar olamaz kokusu ve rengi yok ve en önemlisi ben bundan sonra tuvalete gittigimde idrara çıkıyorum normal miktarda bu hazla alakalı bisey ya anlatılmıyor yaşanıyor ama kesinlikle idrar degil
Erkeklerin bile o kadar gelemiyor ilk kez duyuyorum böyle bir şey yemek tarifi gibi 1,5 su bardağı :27:

Sizden de yağ tavsiyesi alabilir miyim?
Bilgi bilgidir :)
Bu konu konu sahibinden çok bana yarayacak sankim:oops:

Yenilebilir masaj yağları var çikolatalı naneli falan. Onlardan alırsanız uuu beybi öyle söyleyeyim :D Dil de işin içine giriyor masajla birlikte zira. :)

Yenilebilir masaj yağları var çikolatalı naneli falan. Onlardan alırsanız uuu beybi öyle söyleyeyim :KK70: Dil de işin içine giriyor masajla birlikte zira. :)

Yok artık.
Ulan 6 yıllık evli 32 yaşında kadınım.
Bu konularda cahil olduğumu farkedince çok kızıyorum kendime.:KK14:
Çikolatalı diyon.
Araştırayım hemen:KK55:

silikon sorunca ben doğal seviyorum gerek yok diyo
bi kaç gün goguslerimle ilgilense sonra bırakıyor anlıyorum ki sadece ben istedim diye yapıyor onu hiç cezbetmiyor
ilgilenirken de zevkle yapmadıginı anlıyorum
Ya cok acik sacik olacak ama erkekleri ikiye ayiriyorum ben gogusculer ve totocular diye :deli: sizinki goguscu olmayabilir , her erkek gogusten tahrik olacak diye bir zorunluluk yok ki

Back