• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Ben de çocuk olmadan olmazsa sonrası daha umutsuz diye düşünüyordum.. denemeye devam kafamı boşaltmaya çalışacağım
Yok cocukla alakasi yok sadece cocuklar kucukken yogun da bir is hayati olunca vakit bulamiyor insan , cocuksuzken daha kolay vakit yaratiliyor :)

Ya bir konuda da dalga geçmeyin ya şaka gibi. Ben de böyle bir konu açmayı düşünüyorum ama konuyu açmaktan çok burdaki kadınlarla uğraşmaktan tek tek derdimi açıklamaktan, kendime inandırmaya çalışmaktan korkuyorum. +18 konular hayatımızın bir parçası, hem de çok önemli bir parçası. Konu sahibini de vajinasına ister hüzünlü der, ister dertli der. Her şeyi sorgular, her şeye güler misiniz böyle siz?

Yaw bu zevk suyu evet penis kolay girsin diye.. ama bosalma suyu daha yapisik saydam bi sivi degil mi? Digerine gore? Yani ben ole biliyorum..

ilk evlendiginizde de geliyor muydu
eğer zamanla olduysa nasıl oldu
konu bunun için açıldı
söyleyin lütfen aydınlatın bizi
Ben bu olayı evlendikten 1 buçuk yıl sonra yaşamaya başladım 3 yıllık evliyim :)

Ya o kadar sıvı bizde geliyor diyoruz zaten ya burda fışkırma gibi gelen sıvıdan bahsediyoruz :/
Bi videoda bende gordum :) tobe bismillah kadindan su fiskiriyo masturbasyon yapinca.. ama kadin 1 parmak sokmuyo ole 3-4 parmagini sokmus..bildigin saril surul.. su mu enjekte etmis video cekmis bilmem orasini

ilk evlendiginizde de geliyor muydu
eğer zamanla olduysa nasıl oldu
konu bunun için açıldı
söyleyin lütfen aydınlatın bizi

Ne gibi anlat bakiim :)

İhale bana kaldı iyi mi.:KK70: Ya yok anlatamam ben, ama işte top noktada hissediliyor işte bi şeyler akıyor töbe töbe.:KK70: Erkeklerinki gibi değil tabi ki.

Back